Tanzen ,hogy szuperál az új rom?? Leírnád melyiket raktad fel és hogy hogyan?Debus -rom ra gondolok..
Hát szuperál végülis de hogy nem lesz meg az a 4-5 nap az szinte biztos.Mondjuk nem is vártam el,de a 2 napnak örülnék,még egy pár napig biztos ezt fogom koptatni.
A telepítésről.Van wipe és nowipe verzió is,én csak hogy minden tiszta legyen,a wipe verziót választottam.A rom mellé kell még a DebusROM Starter for ODIN nevű fájl.Mielőtt nekiállsz,nem árt ha csinálsz egy FR-t illetve a woodoo lagfixét azt kapcsold ki.Akkor lépésről lépésre:
1.Másold fel a romot a belső sd kártya gyökerébe
2.Indítsd újra a pda-t download módban
3.Elindítod az odint
4.Tárazd be az odin PDA részébe a starter odin.md5 fájlt(ez tartalmazza a CF Root kernelt)
5.Jelöld be a phone botloader update-t majd start gomb.Re-part nem kell.
Ha eddig megvagy akkor
6.Indítsd újra a PDA-t recovery módban
7.Keresd meg a romot a szokásos módon:install zip from sd card/choose zip from sdcard stb stb.
8.Kiválasztod , install, blablabla
Ami tetszik benne.
Van 3 olyan alkalmazás a romban amivel könnyen kezelhetők olyan dolgok amiért a recoverybe kéne lépni.
CWM manager:Kernelcsere,nandroid backup,közvetlen telepítés,mintha update.zip-el csinálnád recoveryn keresztül
EXT4:Lagfix ki-be kapcsolása közvetlenül a telefon menüjéből.
Tweaks:detto mint az előbbi csak a tweak-ekkel
Kibővített power menü
power gombhoz mellékelve lett a hírhedté vált old tv stílusú képernyőzár.
Csak hogy írjak negatívumot is.
A fiókszinkronizálásból kikerült a skype névjegyekhez adásának lehetősége,a készenléti idő(de ezt még komolyabban kell tesztelnem) több negatívumot egyelőre nem tapasztaltam.
GPS-el kapcsolatba nem tudok érdemleges infót adni.Nem tudom hogy milyen gyorsan és mennyi holdat talál meg mivel még nem raktam fel semmilyen navigációs programot,de biztos jó lehet,a rom tartalmazza amúgy a gps aids programot.
Képek:You are not allowed to view links.
Register or
Login ,You are not allowed to view links.
Register or
Login , You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Register or
Login