2024, 11 23, 16:12:34

Szerző Téma: ZTE Blade általános beszélgetés  (Megtekintve 241137 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #75 Dátum: 2010, 12 30, 17:22:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos nem segitett:S
Akkor javaslom, mihamarabb menj vissza és üsd kicsit az asztalt, hogy vagy csinálják meg vagy cseréljék ki, már csak azért is mert leráztak! :hmm:
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vizslakutya

• Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: samsung omnia II + ZTE Skate
  • PDA ROM: I8000nxxjh1
« Reply #76 Dátum: 2010, 12 30, 18:32:44 »

"Próbáltad a kártyát ki-be, másik sd.-vel?"
[/quote]
Természetesen volt már próba másik kártyával is és ezt a kártyát is átraktam másikba,a csere kártyável sem műxik ill a saját kártya más masinában tökéletes.
Nem akarom függetleníteni,mert jó nekem trésen is,csak mivel a szervizes is szoftvercserét javasolt azért kérdeztem.
De holnap felhívom a tré ügyfelet és tényleg egy kicsit ütöm a vasat.
Mondjuk a telót Kalocsán vettem,de Szegeden vittem be a szervizbe,lehet,hogy a kalocsai boltot is meginterjúvolom.
Bakker,azért ez elég gáz,mert karácsonyra vettem ajándékba,s aki kapta az telefonáláson kívül másra nemigen tudja használni. >:(
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető mviktor

• Nem: Férfi
  • Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #77 Dátum: 2010, 12 30, 18:35:53 »
Üdv.
Nos vettem én is egy ilyen masinát.Egy napig jó volt,azóta állandóan eldobja az sd kártyát,beindul látja,kiírja róla az adatokat,majd jön egy üzi,hogy az sd kártyát váratlanul eltávolították.Aztán kezdi az egészet előlről,időtlen időkig.12 es a készülék,2.1 update van rajta.Persze bementünk a trébe,ahol azt mondták várjunk január közepéig,akkor lesz frissítés a zsoftverhez,majd akkor lecserélik rajta.No de addig,hogy használjuk a készüléket?
Ha felrakjuk a 2.2 őt,az garivesztéseel jár?
Ha nem akkor priviben leírná valaki a menetét ill azt,hogy mit javasol felrakni?Egyáltalán ez szoftveres gond lehet ,vagy hardveres?
Köszi előre is.

Amit fentebb linkeltem az a hivatalos T-s frissítés.Ott a leirás is hogy hogy tedd fel.Mindent töröl a telóról(lévén egy friss romot is feltesz) tehát elötte ha kell akkor backup!
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #78 Dátum: 2010, 12 30, 18:45:20 »
Amit fentebb linkeltem az a hivatalos T-s frissítés.Ott a leirás is hogy hogy tedd fel.Mindent töröl a telóról(lévén egy friss romot is feltesz) tehát elötte ha kell akkor backup!

Okés,köszi,csak a gond már rögtön az elején ott van: az " sd gyökerébe csinálj ", de ,hogy csináljak mikor nem látja az sd-ét ?
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #79 Dátum: 2010, 12 30, 20:10:43 »
Okés,köszi,csak a gond már rögtön az elején ott van: az " sd gyökerébe csinálj ", de ,hogy csináljak mikor nem látja az sd-ét ?

Mi nem látja a teló?Ha van kártyaolvasód pakold fel azzal remélhetőleg az a flash menu fogja látni,de ha az sem akkor próbáld meg megint formázni a kártyát FAT32-re!Ha a teló ezek után sem látja akkor próba másik SD-vel,ha azt sem látja a teló akkor a telót vissza a feladónak!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #80 Dátum: 2010, 12 31, 10:27:48 »
Az bizonyos hogy új rom kerül a ZTE-re,ráadásul olyan amivel elég sok minden nem érhető el a Market-ből,valószínűleg a régió kód miatt nem lát bizonyos dolgokat(DigitalClokWidget,stb).De ez különösebben nem zavar mert más forrásból is beszerezhető.Viszont ami zavar az az,hogy nem lett sokkal több szabad memória a kütyün,és ennek igazából nem tudom az okát.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #81 Dátum: 2010, 12 31, 17:06:10 »
Az bizonyos hogy új rom kerül a ZTE-re,ráadásul olyan amivel elég sok minden nem érhető el a Market-ből,valószínűleg a régió kód miatt nem lát bizonyos dolgokat(DigitalClokWidget,stb).De ez különösebben nem zavar mert más forrásból is beszerezhető.Viszont ami zavar az az,hogy nem lett sokkal több szabad memória a kütyün,és ennek igazából nem tudom az okát.
Akkor valamit rosszul csináltál, mert nekem most annyi a ramom mint a nexuson a cyanogen rommal!  :D

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csepe11

• PDA: ZTE BLADE
  • PDA ROM: 512MB
« Reply #82 Dátum: 2010, 12 31, 20:04:06 »
Sziasztok!
Nekem röviden annyi lenne a problémám, hogy szeretnék egy 4gb-os micro SD kártyát beletenni, mert a régimbe ez az volt, csak a telefon nem kezeli, nem érzékeli. Ismerős tanácsára -akinek szintén ilyene van- megpróbáltam feltenni rá az eredeti SD kártyáról az Android mappát, de a telefon továbbra sem kezeli. Mi lehetne erre a megoldás? Választotokat előre is köszönöm :) :ima: és BUÉK  :D

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #83 Dátum: 2010, 12 31, 22:35:54 »
Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!! :taps: :taps: :taps:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #84 Dátum: 2011, 01 01, 03:06:36 »
BUÉK mindenkinek!!! :ok: :taps:
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #85 Dátum: 2011, 01 01, 10:25:43 »
Sziasztok!
Nekem röviden annyi lenne a problémám, hogy szeretnék egy 4gb-os micro SD kártyát beletenni, mert a régimbe ez az volt, csak a telefon nem kezeli, nem érzékeli. Ismerős tanácsára -akinek szintén ilyene van- megpróbáltam feltenni rá az eredeti SD kártyáról az Android mappát, de a telefon továbbra sem kezeli. Mi lehetne erre a megoldás? Választotokat előre is köszönöm :) :ima: és BUÉK  :D
Tedd be az új kártyát és csinálj egy hard resetet, vigyázz minden elvész a készülékről, az SD-ről nem! Előtte egy mentés javasolt pl.: My backup, az appokat mentsd el, az "data" nem kell!

Próbáltad harmadik SD-vel? Azt sem kezeli? Nem hibás a régi memkarid? :hmm:

Nem elérhető dobi003

• Navigáció / Navigation: a-gps
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: T-Mobile
« Reply #86 Dátum: 2011, 01 01, 10:49:28 »
sziasztok,B.U.É.K.
""Csomagold ki,nevezd át a benne lévő kusza nevű mappát mert a windows nem kezeli és utána inditsd el az exe-t""
lehetne pontosítani melyik fájlt kell átnevezni és melyik exe-t kell utána indítani(adb vagy fastboot)
THX

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #87 Dátum: 2011, 01 01, 11:00:14 »
sziasztok,B.U.É.K.
""Csomagold ki,nevezd át a benne lévő kusza nevű mappát mert a windows nem kezeli és utána inditsd el az exe-t""
lehetne pontosítani melyik fájlt kell átnevezni és melyik exe-t kell utána indítani(adb vagy fastboot)
THX
"Itt megtalálod őket: You are not allowed to view links. Register or Login Jelszó:sex1
Csomagold ki,nevezd át a benne lévő kusza nevű mappát mert a windows nem kezeli és utána inditsd el az exe-t!"

Több is van? MIndjárt megnézem...

Nem elérhető dobi003

« Reply #88 Dátum: 2011, 01 01, 11:03:40 »
még valami eddig symbian-nos teloim voltak ott oda telepítettem ahova akartam,itt csak a root-tal lehet megoldani ,hogy a memkarira települjenek a programok vagy van más módszer is ,mert igazából nem akarok semmi extrát csak skineket ,témákat és navigáciot rátenni.
ja és tudtok valami jól kinéző skineket honnét lehet letölten(iphon,sense,stb)
THX

Nem elérhető dobi003

« Reply #89 Dátum: 2011, 01 01, 11:06:07 »
"Itt megtalálod őket: You are not allowed to view links. Register or Login Jelszó:sex1
Csomagold ki,nevezd át a benne lévő kusza nevű mappát mert a windows nem kezeli és utána inditsd el az exe-t!"

Több is van? MIndjárt megnézem...
letöltés meg volt ,kicsomagolás is ,az érdekelne mit kell át nevezni és melyik exe-ét kell indítani?

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #90 Dátum: 2011, 01 01, 11:07:48 »
még valami eddig symbian-nos teloim voltak ott oda telepítettem ahova akartam,itt csak a root-tal lehet megoldani ,hogy a memkarira települjenek a programok vagy van más módszer is ,mert igazából nem akarok semmi extrát csak skineket ,témákat és navigáciot rátenni.
ja és tudtok valami jól kinéző skineket honnét lehet letölten(iphon,sense,stb)
THX
Megnéztem, tényleg nem derül ki melyiket nevezd át! :( Majd a többiek megadják a választ ha kijózanodtak! :D

Ha nincs leírva más módszer akkor csak root-al! De megéri!

Nem elérhető dobi003

« Reply #91 Dátum: 2011, 01 01, 11:21:37 »
még egy kérdés és nem terhellek tovább,pl felteszem az IGO-t akkor fel tudom másolni a memkarira és csak maga a program rész fog települni a telora vagy az az egész térképekkel együtt,mert akkor ez így nagyon gáz,létezik olyan pc-és program amivel lehet kommunikálni a telo és a pc között rendesen ,mert én a Nokiám-mal egyszerűen Total Commander-rel tettem et?

Nem elérhető vizslakutya

« Reply #92 Dátum: 2011, 01 01, 15:54:53 »
Mi nem látja a teló?Ha van kártyaolvasód pakold fel azzal remélhetőleg az a flash menu fogja látni,de ha az sem akkor próbáld meg megint formázni a kártyát FAT32-re!Ha a teló ezek után sem látja akkor próba másik SD-vel,ha azt sem látja a teló akkor a telót vissza a feladónak!

Mindenekelőtt B.U.É.K. mindenkinek.
Megcsináltam mviktor útmutatása alapján a rom cserét,minden sikerült,de a probléma ugyanúgy fennáll,tehát a kártyát észleli,betölti,majd jő az üzi,hogy hirtelen eltávolítottam az sd- ét.Megvárom a hivatalos gyári romot(6.kára ígérik), a szervizben rárakatom,ha nem lesz jó akkor jön az anyázás.
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető mviktor

« Reply #93 Dátum: 2011, 01 01, 18:15:00 »
Mindenekelőtt B.U.É.K. mindenkinek.
Megcsináltam mviktor útmutatása alapján a rom cserét,minden sikerült,de a probléma ugyanúgy fennáll,tehát a kártyát észleli,betölti,majd jő az üzi,hogy hirtelen eltávolítottam az sd- ét.Megvárom a hivatalos gyári romot(6.kára ígérik), a szervizben rárakatom,ha nem lesz jó akkor jön az anyázás.
Akkor mondom mégegyszer....Amit feltettél(már ha azt amit linkeltem) az a hivatalos frissítés,a t sem fog jobbat feltenni mert nincs.Igérték ugyan az év első felére a hivatalos FroYo-t de az még odébb van szerintem.Tehát:a frissítés elött egy két készülék valóban hajlamos volt a kártya dobálásra,de elvileg ez az update mindent megoldott.Azt még esetleg próbáld meg hogy a telóból formázod a sd-t.Másnak az is segitett hogy ntfs re formázta.Nekem ilyen jellegű problémám nincs.Bár az is igaz hogy addig volt rajta a t.rom mig meg nem jelentek a főzetek.Szerintem dobj fel egy 2.2-est és hasít minden. :ok:

És boldog Újévet minden fórumozónak!

Dobi003
Igen csak az alapprogram megy a belső tárhelybe a többi marad az sd-n.Külön progi meg szerintem nem kell,mert rádugod usb re,csatlakoztatod és ugyanúgy bogarászol rajta mint egy pendrive-on.De van a MyPhoneExplorer,amit telepítesz a pc-re +egy appot a Blade-re és wifin keresztűl elérsz rajta mindent. :google2:

Nem elérhető csepe11

• PDA: ZTE BLADE
  • PDA ROM: 512MB
« Reply #94 Dátum: 2011, 01 02, 22:55:07 »
Tedd be az új kártyát és csinálj egy hard resetet, vigyázz minden elvész a készülékről, az SD-ről nem! Előtte egy mentés javasolt pl.: My backup, az appokat mentsd el, az "data" nem kell!

Próbáltad harmadik SD-vel? Azt sem kezeli? Nem hibás a régi memkarid? :hmm:

Köszönöm az 5letet, sikeres volt:) Próbáltam 3dik, SD-vel de azzal is ez volt a baj:)
BUÉK:)

Nem elérhető sinister

• PDA: zte blade
  • PDA ROM: Android 2.1
« Reply #95 Dátum: 2011, 01 03, 17:06:20 »
Na látom nem én vagyok az egyetlen akit csesztetett a telefonja az sdkártyával...
Orvosolni a problémát nekem úgy sikerült, hogy észrevettem egy pixelhibát a telefonom kijelzőjén, és a csávó meg se nézte az üzletben hogy tényleg hibás-e. Szerintem, ha még van olyan akinek ilyen memókártya problémái vannak, akkor javaslom hogy menjen be a t-pontba, és cseréltesse ki a telefont úgy ahogy van. Nekem most egy 4 gigás kártya van benne, tök zsírúj teló, és makulátlanul működik.
Mellesleg az újabb szoftveresek kétszer annyi rammal rendelkeznek.

Nem elérhető mviktor

« Reply #96 Dátum: 2011, 01 03, 17:14:27 »
Na látom nem én vagyok az egyetlen akit csesztetett a telefonja az sdkártyával...
Orvosolni a problémát nekem úgy sikerült, hogy észrevettem egy pixelhibát a telefonom kijelzőjén, és a csávó meg se nézte az üzletben hogy tényleg hibás-e. Szerintem, ha még van olyan akinek ilyen memókártya problémái vannak, akkor javaslom hogy menjen be a t-pontba, és cseréltesse ki a telefont úgy ahogy van. Nekem most egy 4 gigás kártya van benne, tök zsírúj teló, és makulátlanul működik.
Mellesleg az újabb szoftveresek kétszer annyi rammal rendelkeznek.

Ha neked még csak 256mb a ramod akkor a t.ben frissiteniük kell!!!Vagy megcsinálod magadnak otthon:)Fentebb linkeltem.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #97 Dátum: 2011, 01 03, 17:40:29 »
Ha neked még csak 256mb a ramod akkor a t.ben frissiteniük kell!!!Vagy megcsinálod magadnak otthon:)Fentebb linkeltem.
Majd elfelejtettem, Köszi a zip-et, nagyon gyors lett! :ok:

Nem elérhető mviktor

« Reply #98 Dátum: 2011, 01 03, 18:03:27 »
Majd elfelejtettem, Köszi a zip-et, nagyon gyors lett! :ok:

Nagyon szívesen,legalább törlesztek felétek a régi segítségekért :ok:

Nem elérhető K007

• PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
« Reply #99 Dátum: 2011, 01 03, 19:39:50 »
Nagyon szívesen,legalább törlesztek felétek a régi segítségekért :ok:
Sziasztok!
Írtam privit, bár nem is értem miért nem ide írtam, a link nem működik. Valaki esetleg egy alternatív linket tud? :)
JA, és ha ezt felteszem, magyar nyelvű marad, ugye?
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ