2024, 11 23, 18:38:41

Szerző Téma: ZTE Blade általános beszélgetés  (Megtekintve 241148 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető atak8

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Műanyag 20cm átmérővel rendelkező fölgömb :)
  • PDA: Motorola Defy+ MB526
  • PDA ROM: Ami sikerül:)
Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #725 Dátum: 2012, 04 08, 13:22:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv. mindenkinek !

Friss ZTE Libra tulajdonos vagyok. Nem tudom a microSD kártyát formázni a telefonba. A neten elérhető használati útmutató szerint:" le kell előtte választani a kártyát, majd kattintson a microSD kártya formázása menüpontra". Csakhogy ilyen menüpont nekem nem jön be sehogy sem, csak azt írja ki, hogy most már biztonságosan eltávolíthatom a kártyát. Használhatom így az új microSD kártyát, vagy mindenképpen formázni kellene ?
Köszönettel.
Ha a telefonod nem reklamál,hogy nincs benne SD kártya,akkor az azt jelenti,hogy látja és használja is.Tehát nem kell formáznod,csak abban az esetben,ha valamilyen okból nem tudná használni!Amúgy meg nem csoda,ha leválasztod a kártyát és nem tudod formázni,mert abban az esetben a telefon nem fér hozzá!De szerintem használd nyugodtan formázás nélkül,mert minden kártya használatra készen kerül a boltokba :)
Bocs,hogy ilyen csúnyán írok,de siettem!

Nem elérhető laca66

• PFC Fan
  • PDA: ZTE Libra
  • PDA ROM: 2.3
« Reply #726 Dátum: 2012, 04 08, 16:08:52 »
Ha a telefonod nem reklamál,hogy nincs benne SD kártya,akkor az azt jelenti,hogy látja és használja is.Tehát nem kell formáznod,csak abban az esetben,ha valamilyen okból nem tudná használni!Amúgy meg nem csoda,ha leválasztod a kártyát és nem tudod formázni,mert abban az esetben a telefon nem fér hozzá!De szerintem használd nyugodtan formázás nélkül,mert minden kártya használatra készen kerül a boltokba :)

Köszönöm a választ, akkor megpróbálom így. :ok:

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #727 Dátum: 2012, 04 11, 10:37:41 »
Írtam egy kis cikket az ICS jelenlegi állapotáról Bladen:
Indzsoj! ;)
Aláírás

Nem elérhető kalmandavid174

• TWD Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: ICS
« Reply #728 Dátum: 2012, 04 11, 18:28:41 »
Segítség! Feltelepíettem a CM -et a Blade -re, viszont szeretném visszaállítani a gyári romot. Hogyan tehetném meg?
The Walking Dead

Nem elérhető celka

• PDA: Xperia U
« Reply #729 Dátum: 2012, 04 29, 10:24:54 »
Üdv
Mostmár nekem is Bladem van.
Kérdés: nektek is erősebbben kell nyomni a kijelzőt, hogy érzékelje?
Pl Defy vagy SE X8nál alig kell nyoni, BLADE-men pedig gyakran 2szer kell nyomjak, lehet a rajta levő fólia miatt?

Nem elérhető celka

« Reply #730 Dátum: 2012, 04 29, 10:33:16 »
Lenne még egy kérdésem:
Mr Pigfish azt mondja, gen1-es telóm van, azonban feladatkezelőben erőforrásnál teljes rendszer memóriának 414mb-t ír, akkor, hogy van ez?
(fel akartam rakni cm7-et tegnap, (cm7 oldalárol letöltöttem a nightly zipet(mindig nightlyt használtam eddigi droidjaimon is, nem zava a napi frissítés sem)),de cwm install után bootloop volt csak ezért visszaállítottam a mentésemet és nincs cm7, egy 2.2-es rom van most rajta de szép kék honeycombos témával , ami tetszik is,de inkább cm7eznék:)
A gen1-esekbe nem 256mb van összesen?Hogy tudom gen2-síteni?(Olvastam a ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade topikban de az ott levő link halott).
Köszi

Nem elérhető Borote

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #731 Dátum: 2012, 04 29, 11:23:54 »
Lenne még egy kérdésem:
Mr Pigfish azt mondja, gen1-es telóm van, azonban feladatkezelőben erőforrásnál teljes rendszer memóriának 414mb-t ír, akkor, hogy van ez?
(fel akartam rakni cm7-et tegnap, (cm7 oldalárol letöltöttem a nightly zipet(mindig nightlyt használtam eddigi droidjaimon is, nem zava a napi frissítés sem)),de cwm install után bootloop volt csak ezért visszaállítottam a mentésemet és nincs cm7, egy 2.2-es rom van most rajta de szép kék honeycombos témával , ami tetszik is,de inkább cm7eznék:)
A gen1-esekbe nem 256mb van összesen?Hogy tudom gen2-síteni?(Olvastam a ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade topikban de az ott levő link halott).
Köszi

Honnan jött ez a marhaság, hogy a Gen1-esekben fele annyi memória van? o.O ez még másfél éve volt probléma, amikor megjelentek, hogy az első készülékek fele annyi memóriával jöttek, ezt a 'csodazip' nevű mókolás oldotta fel.

Ha a disznóhal azt mondja, hogy gen1, akkor az gen1, és kész.

Ha nagyon egyszerűen szeretnél Gen1-ből Gen2-t és CM-t, akkor innen:
Keresd meg azt, amelyik CM7-t tartalmaz alapból, kövesd az utasítást (kitömörítés a kártyára, Vol+ elindítás), és pikkpakk megcsinálja. Kapsz mellé CWM 5-t is. Mint minden módszernek, ennek is van némi rizikója :)

Nem elérhető celka

« Reply #732 Dátum: 2012, 04 29, 11:27:49 »
Honnan jött ez a marhaság, hogy a Gen1-esekben fele annyi memória van? o.O ez még másfél éve volt probléma, amikor megjelentek, hogy az első készülékek fele annyi memóriával jöttek, ezt a 'csodazip' nevű mókolás oldotta fel.

Ha a disznóhal azt mondja, hogy gen1, akkor az gen1, és kész.

Ha nagyon egyszerűen szeretnél Gen1-ből Gen2-t és CM-t, akkor innen:
Keresd meg azt, amelyik CM7-t tartalmaz alapból, kövesd az utasítást (kitömörítés a kártyára, Vol+ elindítás), és pikkpakk megcsinálja. Kapsz mellé CWM 5-t is. Mint minden módszernek, ennek is van némi rizikója :)
Jah, nem tudtam, hogy a memó hiány nem a gen1/2 höz köthető,mostmár tudom köszi:)
Kipróbálom ,köszi.

Nem elérhető Borote

« Reply #733 Dátum: 2012, 04 29, 11:48:41 »
Jah, nem tudtam, hogy a memó hiány nem a gen1/2 höz köthető,mostmár tudom köszi:)
Kipróbálom ,köszi.

Sok sikert! Majd szólj, hogy ment :)

Nem elérhető celka

« Reply #734 Dátum: 2012, 04 29, 13:38:02 »
Sok sikert! Majd szólj, hogy ment :)
Első körben sikertelenül.
Letöltöttem a cm7-n257-blade-gen1-to-gen2-tpt.zip -t,
kicsomagoltam az sdcard-ra image mappa lett.
De clockworkben hogy telepítsem ezt?
Most próbálom a TPT helperrel hátha.

Már zölden irogat,a leírás szerint miután kész flasheljem meg a romot, de hogyan?nem tartalmazott zip filet, elvileg tartalmazza a cm7-et, akkor nem kell nekem ugye külön semmit csinálnom?

Már CM7 fut,köszi:)

Nem elérhető Borote

« Reply #735 Dátum: 2012, 04 29, 13:40:37 »
Első körben sikertelenül.
Letöltöttem a cm7-n257-blade-gen1-to-gen2-tpt.zip -t,
kicsomagoltam az sdcard-ra image mappa lett.
De clockworkben hogy telepítsem ezt?
Most próbálom a TPT helperrel hátha.

Elolvastad a leírást? Nem CWM-mel kell telepíteni, csak szimplán el kell indítani a telefont hangerő fel + bekapcsológombbal. Magától telepíteni fogja. Nem véletlenül mondtam, hogy olvasd el a leírást.
Ha mindent jól csináltál, magától feltelepíti!

Ha végzett, akkor csak szimplán újra kell indítani. Az Image mappát pedig újraindítás előtt, vagy első indítás után szépen eltüntetni. De hát minden le van oda írva.

Nem elérhető celka

« Reply #736 Dátum: 2012, 04 29, 14:36:24 »
Elolvastad a leírást? Nem CWM-mel kell telepíteni, csak szimplán el kell indítani a telefont hangerő fel + bekapcsológombbal. Magától telepíteni fogja. Nem véletlenül mondtam, hogy olvasd el a leírást.
Ha mindent jól csináltál, magától feltelepíti!

Ha végzett, akkor csak szimplán újra kell indítani. Az Image mappát pedig újraindítás előtt, vagy első indítás után szépen eltüntetni. De hát minden le van oda írva.
Elolvastam, és az áll benne, hogy:

Put the battery back in and power on holding the vol+ and menu buttons.

You should see green text appear on the screen, then once its finished you should boot into Clockwork recovery.

Flash your chosen rom and reboot.

Ezt megcsináltam  de nálam azzal nem volt zöldség és nem csinált semmit ezért TPT helperrel kellett megcsinálnom.

Jah már látom, vol up + menu:)

Nem elérhető celka

« Reply #737 Dátum: 2012, 04 29, 14:37:44 »
Mint írtam, már ok,köszi.

Nem elérhető Borote

« Reply #738 Dátum: 2012, 04 29, 15:27:14 »
Mint írtam, már ok,köszi.

Na, csodálatos :) Most már Gen2 és van CWM is. Innentől kezdve bármilyen Gen2-es ROM-ot feltehetsz :)

Nem elérhető celka

« Reply #739 Dátum: 2012, 04 29, 22:25:43 »
Na, csodálatos :) Most már Gen2 és van CWM is. Innentől kezdve bármilyen Gen2-es ROM-ot feltehetsz :)
Jaja, de én csak CM7 fan vagyok,másnak nincs esélye:)

Nem elérhető celka

Re: Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #740 Dátum: 2012, 04 30, 08:53:26 »
Szia megnézed nekem hogy a viber, skype -nál itt is csak kihangositott módban lehet használni? Illetve a Wi-Fi itt életben marad ha kikapcsol a kijelző? (Fixen mindig )
Ezek miatt nem kedvelem a.bladet.
Köszi

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Üdv
Én beállítottam, hogy soha ne kapcsoljon ki a wifi CM7-ben (wifi,menü speciális) és nem is kapcsol ki/kapcsolódik le :))

Nem elérhető celka

« Reply #741 Dátum: 2012, 04 30, 08:55:58 »
Viszont ami érdekes CM7ben , hogy Facebook,Sykpe, Youtube nem akar felmenni Marketről, azt mondja nem kompatibilis ezzel a verzióval:D
Majd megnézem át tudom-e írni (pl build.propba, densityt mindig átírom, 200 körülire a szép kis betűkért:))
De ha valaki fejből tudja erre a megoldást azt szívesen venném:)

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #742 Dátum: 2012, 04 30, 11:25:18 »
Viszont ami érdekes CM7ben , hogy Facebook,Sykpe, Youtube nem akar felmenni Marketről, azt mondja nem kompatibilis ezzel a verzióval:D
Majd megnézem át tudom-e írni (pl build.propba, densityt mindig átírom, 200 körülire a szép kis betűkért:))
De ha valaki fejből tudja erre a megoldást azt szívesen venném:)
Pont akkor szokott baj lenni, amikor átírja az ember a densityt. Én is szívtam vele sokat mire rájöttem, hogy az a baj
Aláírás

Nem elérhető celka

« Reply #743 Dátum: 2012, 04 30, 22:04:31 »
Pont akkor szokott baj lenni, amikor átírja az ember a densityt. Én is szívtam vele sokat mire rájöttem, hogy az a baj
Max grafikai hiba lehet tőle nem? Szerintem a 2.3.7el volt inkább gondja.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #744 Dátum: 2012, 04 30, 22:53:16 »
Max grafikai hiba lehet tőle nem? Szerintem a 2.3.7el volt inkább gondja.
Nem graf hiba lehet, hanem a market majd mindenre azt írja, hogy nem kompatibilis a készülékkel
Aláírás

Nem elérhető celka

« Reply #745 Dátum: 2012, 05 02, 09:47:07 »
Nem graf hiba lehet, hanem a market majd mindenre azt írja, hogy nem kompatibilis a készülékkel
ilyet még nem tapasztaltam, régen Desire HD-val sem, mindig átírtam , nem hinném hogy lcd Density t nézne kompatibilitás szempontjából , inkább API Levelt :)
Ha mégis akkor leszedem az appot 240es alap-al, felteszem majd visszaállítom a szeretett 190emre:)

Nem elérhető oggy95

• PFC Fan
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: froyo
« Reply #746 Dátum: 2012, 05 10, 19:25:01 »
Sziasztok. Nagyon kéne vki segítsége! felraktam rommanagerrel a clockworkot és letöltöttem a cynaogen 7-et. Fel is rakta viszont a kék robottól nem megy tovább. Mit csinájak? Vagy ha vki miskolcon lakik tudna segíteni? előre köszi :)

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #747 Dátum: 2012, 05 10, 19:41:00 »
Sziasztok. Nagyon kéne vki segítsége! felraktam rommanagerrel a clockworkot és letöltöttem a cynaogen 7-et. Fel is rakta viszont a kék robottól nem megy tovább. Mit csinájak? Vagy ha vki miskolcon lakik tudna segíteni? előre köszi :)

Moderator Comment Egy helyre is elég beírni. Ha tudnak segíteni, akkor úgyis fognak. Attól nem lesz hamarabb válasz, ha mindenhová beírod. Köszönöm!
Aláírás

Nem elérhető atak8

• Navigáció / Navigation: Műanyag 20cm átmérővel rendelkező fölgömb :)
  • PDA: Motorola Defy+ MB526
  • PDA ROM: Ami sikerül:)
« Reply #748 Dátum: 2012, 05 11, 21:02:32 »
Akku ki és a hangerő le+power kombinációval(lenyomod és tartod a hangerő le gombot és hozzá a powert) indítsd!Bent vagy a recovery menüben itt a wipe data/factory reset menüt válaszd,majd a sok No között a Yes-t!
Ha készen vagy csak egy Reboot  és be kell lépnie a CM7-be.Minden eltérő rom telepítése után KELL wipe-olni!Ha nem teszed akkor bootloop lesz a telefonodon,mint most.
Bocs,hogy ilyen csúnyán írok,de siettem!

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #749 Dátum: 2012, 05 17, 12:26:43 »
Kis segítségre lenne szükségem. Cimborám a ZTE- Blade telóját buherált autós töltővel töltötte. Na már most azóta semmi életjel a telefon háza tájáról, kivéve annyit, hogy a piros visszajelző led világít akksi behelyezésekor ésaz alaplap pillanatok alatt tűzforró lesz. Kinyírta a telefont, vagy tud valaki megoldást a problémára?