2024, 11 23, 18:45:45

Szerző Téma: ZTE Blade általános beszélgetés  (Megtekintve 241149 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Re: Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #700 Dátum: 2011, 12 26, 19:52:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.
Érdeklődnék ha az sd kártyámra azt írja,hogy formázni kell és nem látja akkor hogyan tovább? (Ugye az sd-n van a rendszer is ezért nem örülök neki)
Már ott tart a dolog, hogy be sem bootol. Csak az android felirat villog. Szervizbe nem vinnem mert Kezsolca rom van rajta. HELP...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #701 Dátum: 2011, 12 26, 22:10:33 »
Már ott tart a dolog, hogy be sem bootol. Csak az android felirat villog. Szervizbe nem vinnem mert Kezsolca rom van rajta. HELP...

mondjuk bootolj páldául recoverybe és nyomj egy factory resetet. Hátha az megoldja. Az SD tartalmát mentsd le kártyaolvasóval a gépedre és ha annyira könyörög, akkor formázd le végre, hadd nyugodjon meg a lelke  :D

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
Re: Re: Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #702 Dátum: 2011, 12 26, 22:16:42 »
mondjuk bootolj páldául recoverybe és nyomj egy factory resetet. Hátha az megoldja. Az SD tartalmát mentsd le kártyaolvasóval a gépedre és ha annyira könyörög, akkor formázd le végre, hadd nyugodjon meg a lelke  :D
Köszi.  Erre gondoltam én is még hogy 3 gombos recovery -be talán hajlandó lesz menni. Majd kipróbálom.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #703 Dátum: 2012, 01 09, 00:31:29 »
Köszi.  Erre gondoltam én is még hogy 3 gombos recovery -be talán hajlandó lesz menni. Majd kipróbálom.

Ami itt két gombos  ;) Kicsit olvasgattam, de nem ez a lényeg recoveryben FR és tettem bele egy új kártyát reboot és felált a telefon.  :ok:
Kell az új kártyával bármit csinálni? Látszólag nem kiabál miatta a Blade. Működik.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #704 Dátum: 2012, 01 09, 01:05:22 »
Ami itt két gombos  ;) Kicsit olvasgattam, de nem ez a lényeg recoveryben FR és tettem bele egy új kártyát reboot és felált a telefon.  :ok:
Kell az új kártyával bármit csinálni? Látszólag nem kiabál miatta a Blade. Működik.
Nem kell semmit, elintézi magának! Ha csak nem akarsz ext partíciót is mert azt akkor reciből kell formázni!
Lehet a régi kártyád elment wc-re! :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
Re: Re: Re: Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #705 Dátum: 2012, 01 09, 13:24:37 »
Nem kell semmit, elintézi magának! Ha csak nem akarsz ext partíciót is mert azt akkor reciből kell formázni!
Lehet a régi kártyád elment wc-re! :D
Nem... sikerült asztalin formázni látja a gép.
Más.
Ha az új kártya nem class 2 hanem class 4 akkor várható gyorsulás nem?

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
Re: Re: Re: Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #706 Dátum: 2012, 01 09, 18:14:40 »
Nem... sikerült asztalin formázni látja a gép.
Más.
Ha az új kártya nem class 2 hanem class 4 akkor várható gyorsulás nem?

persze, gyorsabb lesz, főleg az írása a kártyának
Aláírás

Nem elérhető szeregely

• PDA: HTC legend
  • PDA ROM: 2.2
Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #707 Dátum: 2012, 01 15, 09:48:03 »
Sziasztok! ZTE ARIZONA-hoz valami romotok nincs vagy CWM vagy bármi ami használható dolog hozzá?

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #708 Dátum: 2012, 01 15, 15:50:28 »
Sziasztok! ZTE ARIZONA-hoz valami romotok nincs vagy CWM vagy bármi ami használható dolog hozzá?
Sajnos nincs. Ez egy ZTE Blade fórumtéma, és a két készülék hardveresen teljesen más.
Aláírás

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #709 Dátum: 2012, 01 18, 23:27:05 »
Mivel a CM7-ből kicsit elegem lett, főleg, hogy most nem fejlődik sehová elkezdtem keresgélni a ROM-ok közt. Ekkor akadtam rá a Moldovan Mile High Mountain Pie RLS9 nevű romra. Azt kell, hogy mondjam, hogy engem lenyűgöz. A gyári ZTE Libra alapokra épül, végre nem a CM-re. Kb. olyan gyors mint a GSF, viszont számos javítást hoz. A legszembetűnőbb az nekem zene terén van. Valami eszméletlen jól szól tőle a cucc. De tényleg. Nincs torzítás, tisztábbak a hangok (CMnél mondjuk nem nehéz jobbnak lenni). A dolog kulcsa egy ősi trükk, amit nem is értem, hogy eddig itt miért nem használtak, miszerint a hangerő növelése során egy bizonyos szint felett a basszus már nem nő, így nincs semmilyen torzítás, mégis nagyon hangos.
A kernel természetesen friss, overclockolható. Nekem nagyon bejött a sok CM után. :)
Aláírás

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #710 Dátum: 2012, 01 19, 08:01:01 »
Mivel a CM7-ből kicsit elegem lett, főleg, hogy most nem fejlődik sehová elkezdtem keresgélni a ROM-ok közt. Ekkor akadtam rá a Moldovan Mile High Mountain Pie RLS9 nevű romra. Azt kell, hogy mondjam, hogy engem lenyűgöz. A gyári ZTE Libra alapokra épül, végre nem a CM-re. Kb. olyan gyors mint a GSF.....
Szia megnézed nekem hogy a viber, skype -nál itt is csak kihangositott módban lehet használni? Illetve a Wi-Fi itt életben marad ha kikapcsol a kijelző? (Fixen mindig )
Ezek miatt nem kedvelem a.bladet.
Köszi

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #711 Dátum: 2012, 01 19, 11:24:16 »
Szia megnézed nekem hogy a viber, skype -nál itt is csak kihangositott módban lehet használni? Illetve a Wi-Fi itt életben marad ha kikapcsol a kijelző? (Fixen mindig )
Ezek miatt nem kedvelem a.bladet.
Köszi

A WIFI életben marad. Teljesen! Soha, egy másodpercre sem kapcsolt még le, nem úgy mint cm alatt. A másik kettőben sajnos nem tudok segíteni, mert egyik szolgáltatást sem használom.
Aláírás

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #712 Dátum: 2012, 01 21, 17:18:54 »
A WIFI életben marad. Teljesen! Soha, egy másodpercre sem kapcsolt még le, nem úgy mint cm alatt. A másik kettőben sajnos nem tudok segíteni, mert egyik szolgáltatást sem használom.
Köszi.
Más.
Találtam egy notibar-os progit amit nagyon hiányoltam a blade-ből , mert a samsungjaimon nagyon szeretem a neve:
Notification Toggle
You are not allowed to view links. Register or Login.

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #713 Dátum: 2012, 01 31, 20:51:10 »
Felteszem itt is a kérdésem, hátha jár erre valaki.
Adott egy gyári 2.1 romos blade + egy telenoros, vodás, tmobileos kártya, illetve mindegyiknek megvan a helyes APN beállítása és a saját telefonomban működik is mindhárommal a mobilnet. Viszont a blade-be hiába próbálom, egyikkel sem sikerül felmászni a netre.
Pár helyen a mobilhálózatok menüben a mobil adat nevezetű opció bekapcsolását javasolták, viszont nekem ilyen és ehhez hasonló menü sincsen.
Halvány fogalmam sincsen, hogy hogyan lehetne életrekelteni, ebben tudnátok segíteni?

Nos itt kellene lennie valami olyasmi opciónak, hogy "adatkapcsolat engedélyezése":

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Másnak hogyan néz ki ez a menü???
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető Legenden

• PDA: Nexus 7 - Galaxy S Advance - Galaxy Young N
  • PDA ROM: CyanogenMod 11
« Reply #714 Dátum: 2012, 02 23, 07:37:46 »
Felteszem itt is a kérdésem, hátha jár erre valaki.
Adott egy gyári 2.1 romos blade + egy telenoros, vodás, tmobileos kártya, illetve mindegyiknek megvan a helyes APN beállítása és a saját telefonomban működik is mindhárommal a mobilnet. Viszont a blade-be hiába próbálom, egyikkel sem sikerül felmászni a netre.
Pár helyen a mobilhálózatok menüben a mobil adat nevezetű opció bekapcsolását javasolták, viszont nekem ilyen és ehhez hasonló menü sincsen.
Halvány fogalmam sincsen, hogy hogyan lehetne életrekelteni, ebben tudnátok segíteni?

Nos itt kellene lennie valami olyasmi opciónak, hogy "adatkapcsolat engedélyezése":

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Másnak hogyan néz ki ez a menü???
A hibq szerintem ott van h preferalt halozati mod csak gsmre van allitva

Sent from my IDEOS S7 Slim using Tapatalk

Nem elérhető Barátok közt

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: fdgdfgdfgdf
  • PDA: fgdfgdgdtztgdfgdfg
  • PDA ROM: gfrdgfdrgrgrg
« Reply #715 Dátum: 2012, 03 10, 22:16:43 »
Hello volna egy kis Problémám Fel raktam ezt a Programot Font Changer és választottam betűstílust is a progiban voltak beállítások is én egy párat ki pipáltam  A PROGRAM ÚJRA INDULT ÉS AZÓTA NEM JÓ a telóm mert bekapcsolom és be jön az androidos robot aztán zte felirat és semmi nem jön be tovább Valaki tudna nekem segíteni hogy mi lenne a baja ???

Nem elérhető Borote

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #716 Dátum: 2012, 03 11, 02:18:59 »
Hello volna egy kis Problémám Fel raktam ezt a Programot Font Changer és választottam betűstílust is a progiban voltak beállítások is én egy párat ki pipáltam  A PROGRAM ÚJRA INDULT ÉS AZÓTA NEM JÓ a telóm mert bekapcsolom és be jön az androidos robot aztán zte felirat és semmi nem jön be tovább Valaki tudna nekem segíteni hogy mi lenne a baja ???

Rootolt volt a telefonod? Vagy minden a gyári?

Nem elérhető Barátok közt

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: fdgdfgdfgdf
  • PDA: fgdfgdgdtztgdfgdfg
  • PDA ROM: gfrdgfdrgrgrg
« Reply #717 Dátum: 2012, 03 11, 13:02:49 »
Rootolt volt a telefonod? Vagy minden a gyári?

Ha úgy vesszük nem volt rootolva mert gyári 2.2 Androiddal frissitettem és rootolni akartam de csak z4root toltam rá aztán a recovery-clockwork-2.5.0.9-modaco-r2-blade raktam fel ,, de a root az eltűnt miután Újra indult a telo .. 
aztán raktam fel a Font Changer és ki pipáltam benne egy 2 dolgot és Újra indult és azóta nem jó Pedig előtte semmi baja nem volt normálisan állítottam be a betűstílust is  csak nem kellett volna a pipák ! Nem lehetséges hogy  amiket ki pipáltam az Android rendszernek a betűstílusához kapcsolódott és most azért nem jön be mert nincs betűk ? és nem tudja be bootolni ?

Nem elérhető korg_ns

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: GSF b27
« Reply #718 Dátum: 2012, 03 11, 20:23:35 »

Ha úgy vesszük nem volt rootolva mert gyári 2.2 Androiddal frissitettem és rootolni akartam de csak z4root toltam rá aztán a recovery-clockwork-2.5.0.9-modaco-r2-blade raktam fel ,, de a root az eltűnt miután Újra indult a telo .. 
aztán raktam fel a Font Changer és ki pipáltam benne egy 2 dolgot és Újra indult és azóta nem jó Pedig előtte semmi baja nem volt normálisan állítottam be a betűstílust is  csak nem kellett volna a pipák ! Nem lehetséges hogy  amiket ki pipáltam az Android rendszernek a betűstílusához kapcsolódott és most azért nem jön be mert nincs betűk ? és nem tudja be bootolni ?

próbáld bekapcsolás közben a hangerő le gombot folyamatosan nyomni bejön-e a recovery menü(aku ki, vissza, bekapcs ÉS KÖZBEN folyamatosan nyomni a hang le-t), ha feljön a recovery akkor fel kell nyomni egy új ROM-ot
A fizika és saját korlátaim átlépésvel, valamint egy csehszlovák gyártmányú gyurmakéssel létrehoztam egy mágneses északi monopólust.
A4es rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném...
"Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták lőni..."

Nem elérhető kalmandavid174

• TWD Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: ICS
« Reply #719 Dátum: 2012, 03 23, 00:52:11 »
Sziasztok. ZTE Blade -et hogyan lehet függetleníteni úgy, hogy ne vesszen el a garancia? Tehát vissza lehessen állítani, vagy hasonló. Köszönöm a választ :)
The Walking Dead

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #720 Dátum: 2012, 03 23, 07:23:37 »
Jóreggelt, segítségre lenne szükségem.

Kaptam egy zte blade készüléket, hogy rossz. Nomármost a készüléket bekapcsolva csak egy zöld robot vana  képernyőn, kikapcsolni sem lehet, csak akksi kivétellel. Recoverybe sem enged lépni. Se kép, se hang. Vkinek 5 let?

Illetve ha sikerülne adb-vel összehozni, hol találok egy linket: hboot img-hez, recovery img-hez? köszönöm!
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető kalmandavid174

• TWD Fan
  • PDA: LG Optimus 2X
  • PDA ROM: ICS
« Reply #721 Dátum: 2012, 03 26, 14:09:29 »
Melyik a legfrissebb és egyben legjobban üzemelő Cyanogen mod ZTE Blade -re?
Valaki leírná részletesebben, hogy hogyan is kell felrakni? :S
The Walking Dead

Nem elérhető tomzsui

• Navigáció / Navigation: Wayteq
  • PDA: ZTE Blade III / Samsung Galaxy Tab P1000
  • PDA ROM: 4.04 / 2.3.3
« Reply #722 Dátum: 2012, 03 27, 07:49:39 »
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni lenne egy GEN1-s készülékem ami ROOT-olt és szeretném az össze adatomat(sms levelezés stb) átvinni egy GEN2-s NEM ROOT-olt készülékre.Ezt mivel ,hogyan,stb tehetem.
Előre is köszönöm.
Üdv Toma

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #723 Dátum: 2012, 04 07, 17:01:08 »
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni lenne egy GEN1-s készülékem ami ROOT-olt és szeretném az össze adatomat(sms levelezés stb) átvinni egy GEN2-s NEM ROOT-olt készülékre.Ezt mivel ,hogyan,stb tehetem.
Előre is köszönöm.
Üdv Toma
Eladtam a Blade-t,vettem helyette egy Motorola Defy-t (nem nagy költségvetéssel (+18.000.-). Ami érdekes,hogy kűlméretben abszolút akkora mint a blade,csak nagyobb a kijelzője.
Szóval aki váltani akar és szeretné megtartani a méretet, de mínöségi csrére vágyik javaslom.
Más.
SMS =sms backup (a marketről -free)
Levelezés= ugye nem komoly? (visszaszinkronizálja)
Telefon kontaktok =szintén a gmailos account visszaszinkronizálja.

Nem elérhető laca66

• PFC Fan
  • PDA: ZTE Libra
  • PDA ROM: 2.3
« Reply #724 Dátum: 2012, 04 08, 10:12:54 »
Üdv. mindenkinek !

Friss ZTE Libra tulajdonos vagyok. Nem tudom a microSD kártyát formázni a telefonba. A neten elérhető használati útmutató szerint:" le kell előtte választani a kártyát, majd kattintson a microSD kártya formázása menüpontra". Csakhogy ilyen menüpont nekem nem jön be sehogy sem, csak azt írja ki, hogy most már biztonságosan eltávolíthatom a kártyát. Használhatom így az új microSD kártyát, vagy mindenképpen formázni kellene ?
Köszönettel.