2024, 11 23, 20:23:45

Szerző Téma: ZTE Blade általános beszélgetés  (Megtekintve 241158 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #650 Dátum: 2011, 09 12, 12:22:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki tudja, hogy lehet az ingyen facebookot megcsinálni ZTE Blade-re, főzött romra? Sokféleképp próbálgattam már de nem sikerült.
Köszi a választ!
Ha T-s vagy, akkor alapból aktiválva van valamilyen forgalom alapú internetcsomag (vagyis akkor fizetsz, ha adatforgalmat generálsz, kivéve a 0.facebookot meg iwiw-et). simán beírod a böngészőbe a fent is említett 0-s címet és teljesen ingyen van, feleségem is úgy használja.

Nem elérhető Nestor

• PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: T-Moblil
« Reply #651 Dátum: 2011, 09 12, 18:36:21 »
Köszi a válaszotokat!
Én ezzel a módszerrel próbáltam megcsinálni egy jó párszor: You are not allowed to view links. Register or Login
Fő a biztonság alapon, de így meg nem engedélyezte a 3g-t, és nem volt jel, most csak simán engedélyeztem és így van net, de kíváncsi leszek vesz-e len valamennyi összeget. egyelőre nem.
Még annyit, hogy az alapértelmezett nekem a dolphin, és amikor ezt használom az alap böngészőt, mindig megkérdi, h melyik legyen az alap. ezt nem lehet valahogy kikapcsolni, mert az alapot, csak face-ra akarnám használni?!
Köszi!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #652 Dátum: 2011, 09 12, 18:49:16 »
Köszi a válaszotokat!
Én ezzel a módszerrel próbáltam megcsinálni egy jó párszor: You are not allowed to view links. Register or Login
Fő a biztonság alapon, de így meg nem engedélyezte a 3g-t, és nem volt jel, most csak simán engedélyeztem és így van net, de kíváncsi leszek vesz-e len valamennyi összeget. egyelőre nem.
Még annyit, hogy az alapértelmezett nekem a dolphin, és amikor ezt használom az alap böngészőt, mindig megkérdi, h melyik legyen az alap. ezt nem lehet valahogy kikapcsolni, mert az alapot, csak face-ra akarnám használni?!
Köszi!
lehet, hogy csak én, de ezt most nem értem :) Ha a dolphint akarod alapértelmezettnek, akkor állítsd be azt. Nem lehet letiltani, míg be nem állítod valamelyiket, mindig kérdezgetni fogja.

Nem elérhető Nestor

« Reply #653 Dátum: 2011, 09 12, 19:49:21 »
lehet, hogy csak én, de ezt most nem értem :) Ha a dolphint akarod alapértelmezettnek, akkor állítsd be azt. Nem lehet letiltani, míg be nem állítod valamelyiket, mindig kérdezgetni fogja.
Tehát, hol lehet beállítani, h melyik legyen az alapértelmezett? mert ha beállítom egyiknél, akkor mindig átirányít arra a böngészőre, és nekem mindkettőre szükségem van.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #654 Dátum: 2011, 09 12, 20:12:21 »
Tehát, hol lehet beállítani, h melyik legyen az alapértelmezett? mert ha beállítom egyiknél, akkor mindig átirányít arra a böngészőre, és nekem mindkettőre szükségem van.
az a baj, hogy értelemszerűen csak egy alapértelmezett böngésződ lehet. De attól függetlenül, hogy beállítod pl. a dolphint alapértelmezettnek, még tudod használni a gyári android böngészőt is (ugyanis csak azzal ingyenes a 0.facebook)  :hmm:

Nem elérhető Nestor

« Reply #655 Dátum: 2011, 09 12, 21:11:06 »
az a baj, hogy értelemszerűen csak egy alapértelmezett böngésződ lehet. De attól függetlenül, hogy beállítod pl. a dolphint alapértelmezettnek, még tudod használni a gyári android böngészőt is (ugyanis csak azzal ingyenes a 0.facebook)  :hmm:
Sikerült megoldanom, minden klappol, köszönöm a segítségeteket! :)

Nem elérhető adamo911

• PDA ROM: Ginger Stir Fry B26
« Reply #656 Dátum: 2011, 09 15, 16:56:04 »
A függetlenítést vissza lehet állítani?

Nem elérhető sztiv

• PFC Fan
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: Crevitus v2: 2.3.4 GSF B21, 2.6.35.7 kernel, http://android.modaco.com/topic/345912-romgen2-crevitus-234/
« Reply #657 Dátum: 2011, 09 16, 09:31:33 »
Elméletileg ha a gyári romot rakod vissza, akkor függő lesz.

Nem elérhető OSIS

• PFC Fan
  • PDA: ZTE-BLADE
  • PDA ROM: 2.6.29
« Reply #658 Dátum: 2011, 09 21, 19:47:03 »
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! :'(
Adva vagyon egy szép ZTE-Blade,  autóban használható GPS navigátorként is szeretném használni. Állítólag tudja.
Valaki tudna ebben segíteni hogy melyik szoftvert töltsem le, és még miket kell beállítani hozzá? :ima:
Eddig még csak "lehet hogy ez is kell" vagy "talán igy lehet" leírásokat vagy válaszokat kaptam.
Ha valakinek ez már sikerült megoldani, legyen szives segíteni.
Ez a fiam telefonja, én nem igazán értek hozzá, de Őt inkább a játékok érdeklik, és ezzel nem akar foglalkozni. :shock:
Köszönöm a segítséget!!!

Nem elérhető Borote

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #659 Dátum: 2011, 09 22, 13:10:27 »
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! :'(
Adva vagyon egy szép ZTE-Blade,  autóban használható GPS navigátorként is szeretném használni. Állítólag tudja.
Valaki tudna ebben segíteni hogy melyik szoftvert töltsem le, és még miket kell beállítani hozzá? :ima:
Eddig még csak "lehet hogy ez is kell" vagy "talán igy lehet" leírásokat vagy válaszokat kaptam.
Ha valakinek ez már sikerült megoldani, legyen szives segíteni.
Ez a fiam telefonja, én nem igazán értek hozzá, de Őt inkább a játékok érdeklik, és ezzel nem akar foglalkozni. :shock:
Köszönöm a segítséget!!!

Egy ilyen fontos kérdést kell eldönteni, hogy meg szeretnéd-e venni az adott szoftvert, vagy sem. Ha meg szeretnéd venni, akkor pl Sygic és NDrive a Marketen, ha meg nem szeretnéd megvenni, akkor ezen a fórumon nem nagyon tudunk segíteni, tilos a warez.

Illetve a GoogleMaps is tud már olyat, hogy letöltöd előre a térképeket, és nézheted merre mész internetkapcsolat nélkül is, de hogy hang alapú navigáció van-e benne, azt nem tudom.

Nem elérhető Nestor

« Reply #660 Dátum: 2011, 09 24, 01:54:35 »
Üdv! Valaki tudna olyan progit mondani androidra, hogy a segítségével alapvető műveleteket el tudjak végezni (gondolok itt pl pc hangerő fel-le vételéhez, pc leállítása, stb.), kerestem már rá progikat, fent is van a Phone mypc nevű, de ez kicsit kacifántos, mire levenném a hangerőt vele az ágyamból, így egy "butább" progit keresek, amik akár gombokból is állhatnak. :)
Remélem valamennyire el tudtam magyarázni, és előre is köszi a választ! :)

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #661 Dátum: 2011, 09 24, 08:51:45 »
Üdv! Valaki tudna olyan progit mondani androidra, hogy a segítségével alapvető műveleteket el tudjak végezni (gondolok itt pl pc hangerő fel-le vételéhez, pc leállítása, stb.), kerestem már rá progikat, fent is van a Phone mypc nevű, de ez kicsit kacifántos, mire levenném a hangerőt vele az ágyamból, így egy "butább" progit keresek, amik akár gombokból is állhatnak. :)
Remélem valamennyire el tudtam magyarázni, és előre is köszi a választ! :)
Szerintem itt több sikerrel kapsz választ:

Nem elérhető csorby11

• PDA: Telenor One Touch/Alcatel OT 990
  • PDA ROM: gyári 2.2.2(kell egy custom rom!!;))
« Reply #662 Dátum: 2011, 09 24, 08:55:16 »
Helló letöltöttem egy nova 1 apk-t és az sd-fájljait és van egy gondom vele..az ,hogy elinditom a játékot el is indul,de leteszi kicsibe a bal also sarokba.szóval látom is meg tudok kattintani is de kicsibe van.láttam valahol olyat,hogy át kell valamit írni HTC..valamire..de azt hol kell átírni?vagy esetleg valaki küldene egy működő nova1.apk linket?

Nem elérhető Nestor

« Reply #663 Dátum: 2011, 09 24, 10:17:21 »
Na ebben jártas vagyok, tehát levélben tudok segíteni :)
Moderator Comment mod: a warezt bármilyen módon kerüljük a fórumon , ha kérhetem! Köszönöm!

Nem elérhető adamo911

« Reply #664 Dátum: 2011, 09 26, 07:38:00 »
Hogy lehet az összes névjegyet egyszerre törölni?

Nem elérhető tomi937

• Navigáció / Navigation: Igo / sygic
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: sweet Dearms III
« Reply #665 Dátum: 2011, 10 07, 14:46:18 »
üdv.
Bevittem a telefonomat garanciába, olyan problémával, hogy egyfolytában újraindul, erre újrarakták a szoftvert, pedig mondtam nekik hogy 2 nappal azelőtt már frissítettem.
Na mindegy, bíztam benne, hogy jó lesz, elkezdtem néhány alkalmazást feltelepíteni rá. nagyjából 5-6.-at telepítettem már és azt vettem észre hogy nem fejezi be a telepítést. gondoltam egy újraindítás segíthet
és azóta nem sikerült elindítani. Mit tegyek?
-gondoltam arra hogy visszaviszem, de nem marketes alkalmazások, és jó néhány fizetős lenne, emiatt kicsit félek.
-gondoltam arra is hogy újra futtatom a módosított hivatalos frissítőt, de nem tudom hogy lehet-e valami különbség, a szervizben felrakott rom és ez között, és ha hardveres hiba miatt lehet ez, akkor el ne vesszem miatta a garanciát.
előzőkben tudnátok segíteni/okosítani? +1 kérdésem is van: így hogy nem indul el, és gyári recovery van rajt, le lehet valahogy formázni?
Aki tud az kérem segítsen! Előre is köszi!

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #666 Dátum: 2011, 10 07, 15:38:40 »
üdv.
Bevittem a telefonomat garanciába, olyan problémával, hogy egyfolytában újraindul, erre újrarakták a szoftvert, pedig mondtam nekik hogy 2 nappal azelőtt már frissítettem.
Na mindegy, bíztam benne, hogy jó lesz, elkezdtem néhány alkalmazást feltelepíteni rá. nagyjából 5-6.-at telepítettem már és azt vettem észre hogy nem fejezi be a telepítést. gondoltam egy újraindítás segíthet
és azóta nem sikerült elindítani. Mit tegyek?
-gondoltam arra hogy visszaviszem, de nem marketes alkalmazások, és jó néhány fizetős lenne, emiatt kicsit félek.
-gondoltam arra is hogy újra futtatom a módosított hivatalos frissítőt, de nem tudom hogy lehet-e valami különbség, a szervizben felrakott rom és ez között, és ha hardveres hiba miatt lehet ez, akkor el ne vesszem miatta a garanciát.
előzőkben tudnátok segíteni/okosítani? +1 kérdésem is van: így hogy nem indul el, és gyári recovery van rajt, le lehet valahogy formázni?
Aki tud az kérem segítsen! Előre is köszi!
szia!
szerintem vidd vissza! semmi közük hozzá, hogy milyen alkalmazásokat telepítettél, ugyanis nincs jogosultságuk ellenőrizni!
másrészt pedig a hivatalos romot is a T oldaláról töltöd le - ők is ezt használják. Max ha nem megy, akkor bevallod nekik, hogy megint megpróbáltál segíteni magadon :)

Nem elérhető tomi937

• Navigáció / Navigation: Igo / sygic
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: sweet Dearms III
« Reply #667 Dátum: 2011, 10 07, 19:38:10 »
szia!
szerintem vidd vissza! semmi közük hozzá, hogy milyen alkalmazásokat telepítettél, ugyanis nincs jogosultságuk ellenőrizni!
másrészt pedig a hivatalos romot is a T oldaláról töltöd le - ők is ezt használják. Max ha nem megy, akkor bevallod nekik, hogy megint megpróbáltál segíteni magadon :)
Akkor még két hét telefon nélkül. :D Na de ha, az alkalmazásokhoz nincs közük, akkor ez a legjobb megoldás.
Köszi mégegyszer is. :)

Nem elérhető adamo911

« Reply #668 Dátum: 2011, 10 16, 00:00:08 »
Hi!

Olyan problémával találtam magam szemben, hogy nem veszi fel a töltést a penge, csak egy kérdőjel van az aksi kijelzésben. Már több töltővel is próbáltam valamint gépről is usb-n, de szerintem nem azzal lesz a baj.
Tud valaki valami megoldást?

Köszi előre is!

Nem elérhető sidocious

• HUAWEI Tábornok
    • XboxKlub
  • Navigáció / Navigation: Huawei Ideos S7 Slim
  • PDA: Huawei Ideos S7 Slim
  • PDA ROM: Froyo 2.2.2
« Reply #669 Dátum: 2011, 10 19, 14:17:28 »
sziasztok,

borzasztó egyszerű kérdésem lenne, szeretném menteni, legfőképpen a játék mentéseimet a ZTE Blade gen2-es telómról
Bizonytalan vagyok, mert még csak nem is mókoltam vele különösebben, törve(főzve) nincs.
Számít-e hogy az appok telefonon, vagy SD-n vannak? Amit lehetett áttettem SD-re, de nem igazán látok "game save"-re utaló nyomokat a kártyán...
::sidocious::
::xboxklub.hu::

Nem elérhető csorby11

« Reply #670 Dátum: 2011, 10 26, 17:38:23 »
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni a ZTE Blade típusú telómhoz.Szervizbe szeretném küldeni ,de nem eredeti Telenoros andorid van rajta hanem GSF 25 és szeretném rátenni az eredetit,de csak olyat találtam ami ilyen exe kiterjesztésű,de nekem nemjo az a hülye USB-m(ezért is szeretném szervizbe küldeni..tölteni is alig tudom ,mert a telefoni ajzattal van a gond)és olyan kéne mint a más androidos frissítések..szal recoveryből szeretném telepíteni mert úgy jó..sürgősen kéne szervizbe küldenem ,mert tölteni sem tudom,de ha így küldöm be akkor meg ugrik a garancia..:S segitenétek megoldani usb kábel nélkül a gondom?van kártya olvasóm szal rátudom tenni a kártyára a megadott fájl-t.köszi előre is.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #671 Dátum: 2011, 10 26, 17:53:56 »
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni a ZTE Blade típusú telómhoz.Szervizbe szeretném küldeni ,de nem eredeti Telenoros andorid van rajta hanem GSF 25 és szeretném rátenni az eredetit,de csak olyat találtam ami ilyen exe kiterjesztésű,de nekem nemjo az a hülye USB-m(ezért is szeretném szervizbe küldeni..tölteni is alig tudom ,mert a telefoni ajzattal van a gond)és olyan kéne mint a más androidos frissítések..szal recoveryből szeretném telepíteni mert úgy jó..sürgősen kéne szervizbe küldenem ,mert tölteni sem tudom,de ha így küldöm be akkor meg ugrik a garancia..:S segitenétek megoldani usb kábel nélkül a gondom?van kártya olvasóm szal rátudom tenni a kártyára a megadott fájl-t.köszi előre is.
ha van gyári mentésed akkor azt rakd vissza!
Aláírás

Nem elérhető csorby11

« Reply #672 Dátum: 2011, 10 26, 17:58:30 »
ha van gyári mentésed akkor azt rakd vissza!

sajna nincs:s semmilyen mentésem nincs..:S

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #673 Dátum: 2011, 10 26, 20:54:44 »
sajna nincs:s semmilyen mentésem nincs..:S
ha nincs usb kábeled, akkor gáz van...
nézz szét a zteportálon (valahol van fenn stock recovery meg rom) rakd fel a fájlokat kártyaolvasóval az sd-re és próbálkozz...

Nem elérhető spionka

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
« Reply #674 Dátum: 2011, 10 29, 20:29:17 »
Helló!

húúú nagy help kellene skacok, valami cpu master-t leszedtem és haverom elkezte piszkálni és valamit felhúzott és lefagyott a teló. :S És kivettem az aksit 5 perc után visszarakom és bekapcsolom és csaak egy androidos logo van kint és világít pirosan a vissza lépés gomb, és a recoverit sem tudom megnyitni :'( :'(

Valami ötletet ha tudtok lécci segítsetek!

Előre is köszönöm a választ!