Szevsztok! Bocs, hogy ide is beírom (A Root topicba beírtam, de 2 napja senki nem válaszolt rá) Remélem kicsit több sikerrel :-D
2-3 nappal ezelőtt öcsém vett egy ilyen mobilt a T-nél. Teljesen jól muzsikál. Lenne pár kérdésem. 2.2 Froyoval érkezett. Akkor az már a felszabadított +256 rammal van, ugye? A root-olás menete viszonylag egyszerűnek néz ki. Ha megvan a recovery, akkor csak rommanagerrel lehet feltenni új romot? Nekem egy HTC desire-m van. Ott is lehet managerből, de én nem szeretem annyira. Valamint olyan kérdésem van, hogy itt is vannak (biztos, hogy vannak) olyan ROM-ok, amiknek az adatkezelése A2SD/A2SD+/A2SD++/A2SD-x. Nem tudom, hogy a blade-nél is ugyanezeket a jelöléseket használják? Az én telómon A2sd-X-es ROM van fent. Ez 2 partíciós sd-t használ (1 FAT32 és egy EXT4-et) és a második (ext4) partícióra kihelyezi a belső memóriát, így gyakorlatilag 1gb-s belső memóriát is lehet adni, vagy még többet. Huhhh, ez hosszúra sikeredett, de a kérdésem az, hogy erre a telóra is van ilyen megoldás, ami szinte kifogyhatatlan belső memóriát csinál? Mert a sima A2SD is elég hamar betelik. Ezenkívül milyen ROM-ot ajánlotok? Főleg a sebesség lenne fontos szerintem. Bocs, ha hülye kérdéseket tettem fel. Köszi a segítséget.