Sziasztok!
Fura problémával szembesültünk ma. A férjemnek és nekem is (2 hete) Blade-ünk van.
Amikor egymással beszélünk olyan fura zizegős, sistergős hangot hallunk, már kicsörgésnél is (a hívó félnél) és végig a beszélgetés alatt. Előfordul, hogy már híváskor, van hogy hívás közben egyszer csak visszahallom magam a férjemet nem, aztán szétkapcsol. Ő hall engem végig, csak én nem. Ez fordítva is igaz. Csak és kizárólag egymással nem tudunk normálisan
kommunikálni. Aztán ma jött egy ötlet tőlem, egy kollégával egyszerre vettük a Blade-et. Hívtam őt, probléma vele is megvan. A férjem is beszélt a kollégával, köztük is megvan a gond. Vagyis kizárható, hogy egyikünk telcsije hibás. Viszont mind a 3 Blade hibás lenne?
Naponta több hívásom van kimenő/bejövő és senkivel nincs ez a gond. Már arra is gondoltunk, hogy lehet egyforma progi a telcsinken ami ezt a problémát okozza, de akkor a kolléga telcsijével miért van meg a sistergés, megszakadás.
Természetesen maga a probléma is bosszantó, de ha hozzáteszem, hogy a párom kamionos és sokat van külföldön, akkor ez még zsebbenyúlós is, hiszen minden megkezdett 10 perc után fizetünk. Na ha ez a megszakadás, vagy magam hallom vissza dolog előjön, akkor hívhatom újra.
Nem szalad még bele valaki ebbe a problémába???