Sziasztok!
Épp egy ilyen készülék vásárlása előtt állok, és azon gondolkozok, hogy ezt vegyem meg vagy esetleg egy galaxy spicát, tudnátok ebbe segíteni? indokkal hogy épp miért azt a telefont vagy is pda-t vegyem? jah és erről a ZTE Bladeről tudnátok írni hideget és meleget?
Előre is köszönöm, és Boldog Karácsonyt nektek
Spica:régi csotrogány a 2.2 hivatalosan sose lesz rá csak ha főzőcskézel,a driverek gyerekcipőben járnak,gondolok itt a 3D driverre történetesen,a proci erős,de régi konstrukció,így az ereje nem mutatkozik meg,a kijelzője gyönyörű(OLED),fényképezője jó videót átlagosat készít,VISZONT SAMSUNG!
ZTE Blade:új konstrukció,2.2 frissítésre kész de még a 2.3-ra is a 2.2 januárban jelenik meg,jelenleg a T-mobil forgalmazza vagy csak forgalmazta(majd erre visszatérek)a hálózati függőséget két féleképp is ki lehet kerülni,driverek szempntjából naprakész futnak rajta az erőssebb vasat is megkívánó játékok,a kijelző felbontása felsőkategóriásba sorolná,viszont a minősége nem!!!!Egyrészt mert csak TFT másrészt mert a 256Mb RAM-al kijött első széria az gradiens hibákkal küzdött(bizonyos szürke szineket lilában jelenített meg),még a második szériás 512Mb RAM-al szereltben 10-ből 8-nál pixelhibák fedezhetőek fel!!!A kamerája hasonló képet készít mint a spica,rossznak nem mondható,de fotó versenyekre ne nevezz vele,a videó az már bulisabb ugyanis a 2.1-el Qvga felbontást támogat,még a 2.2 alatt VGA azaz 640*480-ban tud vidót felvenni,teszi ezt 3 féle videó kodekkel és 4 féle audió kodekkel(röviden egy retró VHS kamerát lealáz helyből képben és hangban egyaránt) Ennyit a kínai csodákról!A T-mobil ezen hibák,és azt ezt övező "hisztériák"256 Mb ram VS 512 Mb ram(a ZTE közleményben az áll hogy a magyaroknak az 512-est szánták,mégis az elsőszérások 256-ost kaptak,természetesen ugyanannyi pénzért,ezért háborodott fel a mobilvilág,és többeközt én is) miatt átmenetileg felfüggesztette ezen készülékek forgalmazását,a WS-ból sem rendelhető!
Saját tapasztalatom:ezen felsorolt hibái ellenére is azt mondom hogy meg vagyok vele maximálisan elégedve,főleg hogy előtte pont Spica-m volt nekem is!Nem bántam meg a váltást!