2024, 11 23, 13:33:41

Szerző Téma: ZTE Blade általános beszélgetés  (Megtekintve 241110 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető mviktor

• Nem: Férfi
  • Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
Re:ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #25 Dátum: 2010, 12 18, 13:49:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon finom kis vas, épp az előbb hoztam haza és kicsit tesztelem a következő órákban, de csak óvatosan mert a gyerek ajándéka lesz! :D :oops:
Tényleg nagyszerű az ár-érték aránya, már csak azért is mert ingyen volt :taps:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gördülékeny, kíváncsi leszek a romcsere után mit fog tudni. Úgy látom még rootolni sem muszáj igazán hisz minden fut rajta amit a hardver elbír, és a system fileokat is látja szépen! A kijelző felbontást nagyon okosan választották, nincs olyan gondja mint a mininek vagy a wildfire-nek! :ok:
Viszont a search gomb kicsit hiányzik róla! :(
Összességében nagyon tetszik, a kijelző illesztése például sokkal pontosabb mint a nexusomon!!! Olyan korai LG feelingem van amikor még minden Sony volt az LG-k belsejében!
Majd még írok benyomásokat, Pati örült volna ha nexusról ennyit írok! :huh: rotfl

Nézd majd meg Froyo val :D Én majdnem dobtam egy hátast romcsere után, hogy ennyi pénzért ilyent kapok :taps:
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető bre1

• PDA: HTC Desire HD
« Reply #26 Dátum: 2010, 12 18, 15:47:08 »
Én néztem is a Vaterán a fóliát,de nekem nem jön be az előre utalásos rendszer,kizárja a személyes átvételt arra hivatkozva hogy külföldről küldi be a fóliát.Inkább várok vele addig amíg a gyorsboltban is meglehet venni.De azért kösz a tippet.
Bocs a hozzászólásomért, én most rendeltem a Vaterán tőle fóliát, 6 nap alatt megjött Berlinből (a postai bélyegző szerint onnan), 4 db fólia, felrakási útmutatóval. Szerintem nagyon jó minőségű fólia. 1260 pénz a 4db postával együtt. Én csak ajánlani tudom.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #27 Dátum: 2010, 12 18, 16:36:57 »
Nem csak te dobtál hátast tőle majdnem,hanem még egy jópáran!Eszméletlen amit ez a kis ketyere tud a froyoval!ÉS MÉG CSAK EGY ALFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :ok:

Más:Feltoltam rá a Sygic Aurát!Hát gyerekek na attól lehet hátast dobni!Ilyen navi sem terem minden bokorban  :D :taps:
Nem mondom, hogy elcserélném a nexust egy ilyenre, de megfordult a fejemben egy pillanatra!
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mviktor

« Reply #28 Dátum: 2010, 12 18, 17:49:45 »
Nem mondom, hogy elcserélném a nexust egy ilyenre, de megfordult a fejemben egy pillanatra!

Azt a pillanatot kellett volna elkapjam :D Viccet félre téve, úgy gondolom ezért a pénzért lenyűgöző amit nyújt.

Api29
Annyira jó?

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #29 Dátum: 2010, 12 18, 17:54:28 »
Azt a pillanatot kellett volna elkapjam :D Viccet félre téve,úgy gondolom ezért a pénzért lenyűgöző amit nyújt.

Api29
Annyira jó?

Nem jó! Kib**ott jó!!! Gyönyörű full 3D épületek (nem minden városban) de dombok folyók stb, nagyon ott van!!! Eleve a megjelenése, ahogy nagyít kicsinyít, forgatja térképet, ezt látni kell szerintem az eddigi legszebb navi, ami valaha ment az Androidon! (persze nem mindegyiken)
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető nagydarab2

• közlegény és basztat-őr
  • Navigáció / Navigation: igo, sygic
  • PDA: minden megvolt. minden meglesz :)
  • PDA ROM: gyakran változik
« Reply #30 Dátum: 2010, 12 18, 18:40:23 »
hi all!

várjatóóóóóók én i jövök... :D :D :D :D :D :D
benézem a leó és a samu után.
az aurát nem ismerem, de már keresem..
hálám a segítségért és a leírásokért.
már ki is gyüjtöttem mindent, ha érkezik a vas azonnal ado neki  :ok: :ok: :D :D :D :D :D
Karom erős, szivem kihagy.....Én vagylk a... hát te ki vagy ??

Nem elérhető nagydarab2

« Reply #31 Dátum: 2010, 12 18, 18:52:15 »
hi

kérdés.
az aura offline mod vagy adatforgalmat generál ?
a marketben free...

Nem elérhető api29

« Reply #32 Dátum: 2010, 12 18, 20:01:46 »
hi

kérdés.
az aura offline mod vagy adatforgalmat generál ?
a marketben free...

Nem generál adatforgalmat! Most pakolom fel az aura pakkot (..............)akit érdekel az priviben keressen a linkért mert itt tilos a  :warez:
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető nagydarab2

« Reply #33 Dátum: 2010, 12 19, 16:22:20 »
Nem generál adatforgalmat! Most pakolom fel az aura pakkot (..............)akit érdekel az priviben keressen a linkért mert itt tilos a  :warez:

HI
Ez aza Aura eddig a legjobban tetsző navi androidra amit láttam. :ok:
Menet közben nem tudtam tesztelni ,mivel kórházban fekszem  :(
A futár ha minden igaz kedden hozza a vasat.Lehet hgy a samut adom oda a lányomnak ? :D
Ha felveszi a hangot telefonálás közben ,akkor biztosan :D
Nem próbáltatok rajta valamilyen hangrögzítő programot ,call recordert ?

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #34 Dátum: 2010, 12 21, 20:25:55 »
>:( >:( Pedig akkor már indulhatsz is ,,rendet rakni,, mert az új széria hót ziher ,hogy 512-es !!! (egy haverom most vette ma és 512-es a!! )nem nagyon tudsz reklamálni ezért sajna..  :'( így jártál.. amúgy a Froyo szempontjából sztem mind1 hogy mekkora a ram.. mert ugy ott át lehet dobálni az sd-re.. a 2.1-el pedig csak a BladeVillain-al automatice dobálja át az sd-re amit lehet .. de javíts ki ha nem jól tudom..
üdv

De jó lenne amit állítassz, csak éppen nem igaz!
Ne keverd a RAM-ot a ROM-mal...  ;)

A ROM méretét bővítheted csak a kártyára pakolászással!
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #35 Dátum: 2010, 12 21, 21:11:17 »

De jó lenne amit állítassz, csak éppen nem igaz!
Ne keverd a RAM-ot a ROM-mal...  ;)

A ROM méretét bővítheted csak a kártyára pakolászással!

Hát igazad van... mea culpa.. maxima.. összekevertem gőzekét Gizikével..basszus.. most nézem HDH 1529-ből 904 szabad.. RAM 623-ból 386 szabad (s közben fut minden sense HD stb..)

ZTE  >:(208-ból 107  ...RAM.. 161-71 szabad.. akkor mégiscsak megtartom a DHD-t ...  :ok: :ok:

Nem elérhető mviktor

« Reply #36 Dátum: 2010, 12 22, 11:29:52 »
BladeVillain -t rakd fel. ez a nem renszerfüggő programokat automatice azbsd-re pakolja...  :ok:
Még véletlenűl sem pakolja alapból oda csak akkor, ha úgy particionáltad a kártyát. ;)

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #37 Dátum: 2010, 12 22, 11:59:54 »
Még véletlenűl sem pakolja alapból oda csak akkor, ha úgy particionáltad a kártyát. ;)

;)igen! igazad van, csak ha particionált a kártya.. de akkor műxik és marad elég memória is.

és legalább magyar nyelvű .. gyors is viszonylag..

Nem elérhető nagydarab2

« Reply #38 Dátum: 2010, 12 22, 13:06:44 »
hi
ez bladevillain program vagy rom?
swapper2  nem erre a célra való ?
particionálni mivel mire?

thx

Nem elérhető ede

• PDA: zte blade
  • PDA ROM: android 2.2 froyo
« Reply #39 Dátum: 2010, 12 22, 17:55:43 »
Januárra igérik a tmobilos froyo frissítést . :)
Remélem valóban úgy lesz!

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #40 Dátum: 2010, 12 24, 16:42:49 »
Sziasztok!

Épp egy ilyen készülék vásárlása előtt állok, és azon gondolkozok, hogy ezt vegyem meg vagy esetleg egy galaxy spicát, tudnátok ebbe segíteni? indokkal hogy épp miért azt a telefont vagy is pda-t vegyem? jah és erről a ZTE Bladeről tudnátok írni hideget és meleget?

Előre is köszönöm, és Boldog Karácsonyt nektek :D

Nem elérhető api29

« Reply #41 Dátum: 2010, 12 25, 07:04:35 »
Sziasztok!

Épp egy ilyen készülék vásárlása előtt állok, és azon gondolkozok, hogy ezt vegyem meg vagy esetleg egy galaxy spicát, tudnátok ebbe segíteni? indokkal hogy épp miért azt a telefont vagy is pda-t vegyem? jah és erről a ZTE Bladeről tudnátok írni hideget és meleget?

Előre is köszönöm, és Boldog Karácsonyt nektek :D

Spica:régi csotrogány a 2.2 hivatalosan sose lesz rá csak ha főzőcskézel,a driverek gyerekcipőben járnak,gondolok itt a 3D driverre történetesen,a proci erős,de régi konstrukció,így az ereje nem mutatkozik meg,a kijelzője gyönyörű(OLED),fényképezője jó videót átlagosat készít,VISZONT SAMSUNG!

ZTE Blade:új konstrukció,2.2 frissítésre kész de még a 2.3-ra is a 2.2 januárban jelenik meg,jelenleg a T-mobil forgalmazza vagy csak forgalmazta(majd erre visszatérek)a hálózati függőséget két féleképp is ki lehet kerülni,driverek szempntjából naprakész futnak rajta az erőssebb vasat is megkívánó játékok,a kijelző felbontása felsőkategóriásba sorolná,viszont a minősége nem!!!!Egyrészt mert csak TFT másrészt mert a 256Mb RAM-al kijött első széria az gradiens hibákkal küzdött(bizonyos szürke szineket lilában jelenített meg),még a második szériás 512Mb RAM-al szereltben 10-ből 8-nál pixelhibák fedezhetőek fel!!!A kamerája hasonló képet készít mint a spica,rossznak nem mondható,de fotó versenyekre ne nevezz vele,a videó az már bulisabb ugyanis a 2.1-el Qvga felbontást támogat,még a 2.2 alatt VGA azaz 640*480-ban tud vidót felvenni,teszi ezt 3 féle videó kodekkel és 4 féle audió kodekkel(röviden egy retró VHS kamerát lealáz helyből képben és hangban egyaránt)  Ennyit a kínai csodákról!A T-mobil ezen hibák,és azt ezt övező "hisztériák"256 Mb ram VS 512 Mb ram(a ZTE közleményben az áll hogy a magyaroknak az 512-est szánták,mégis az elsőszérások 256-ost kaptak,természetesen ugyanannyi pénzért,ezért háborodott fel a mobilvilág,és többeközt én is) miatt átmenetileg felfüggesztette ezen készülékek forgalmazását,a WS-ból sem rendelhető!

Saját tapasztalatom:ezen felsorolt hibái ellenére is azt mondom hogy meg vagyok vele maximálisan elégedve,főleg hogy előtte pont Spica-m volt nekem is!Nem bántam meg a váltást!

Nem elérhető mviktor

« Reply #42 Dátum: 2010, 12 25, 09:29:55 »
Api
Ezt tökéletesen levezetted :ok:

Grind
Én több mint egy hónapja használom,mindenféle hiba nélkül.Az enyém még 256-os de bátran merem ajánlani mindenkinek.Omnia2-ről váltottam tehát azért voltak elvárásaim de nem csalódtam.Nem mondom hogy egy Desire hd-ra nem cserélnék,de ugye nem egy kategória.Ergo szerintem ez egy nagyon jó vétel minden szempontból.

Kellemes karácsonyt :D

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #43 Dátum: 2010, 12 25, 10:04:38 »
Spica:régi csotrogány a 2.2 hivatalosan sose lesz rá csak ha főzőcskézel,a driverek gyerekcipőben járnak,gondolok itt a 3D driverre történetesen,a proci erős,de régi konstrukció,így az ereje nem mutatkozik meg,a kijelzője gyönyörű(OLED),fényképezője jó videót átlagosat készít,VISZONT SAMSUNG!

ZTE Blade:új konstrukció,2.2 frissítésre kész de még a 2.3-ra is a 2.2 januárban jelenik meg,jelenleg a T-mobil forgalmazza vagy csak forgalmazta(majd erre visszatérek)a hálózati függőséget két féleképp is ki lehet kerülni,driverek szempntjából naprakész futnak rajta az erőssebb vasat is megkívánó játékok,a kijelző felbontása felsőkategóriásba sorolná,viszont a minősége nem!!!!Egyrészt mert csak TFT másrészt mert a 256Mb RAM-al kijött első széria az gradiens hibákkal küzdött(bizonyos szürke szineket lilában jelenített meg),még a második szériás 512Mb RAM-al szereltben 10-ből 8-nál pixelhibák fedezhetőek fel!!!A kamerája hasonló képet készít mint a spica,rossznak nem mondható,de fotó versenyekre ne nevezz vele,a videó az már bulisabb ugyanis a 2.1-el Qvga felbontást támogat,még a 2.2 alatt VGA azaz 640*480-ban tud vidót felvenni,teszi ezt 3 féle videó kodekkel és 4 féle audió kodekkel(röviden egy retró VHS kamerát lealáz helyből képben és hangban egyaránt)  Ennyit a kínai csodákról!A T-mobil ezen hibák,és azt ezt övező "hisztériák"256 Mb ram VS 512 Mb ram(a ZTE közleményben az áll hogy a magyaroknak az 512-est szánták,mégis az elsőszérások 256-ost kaptak,természetesen ugyanannyi pénzért,ezért háborodott fel a mobilvilág,és többeközt én is) miatt átmenetileg felfüggesztette ezen készülékek forgalmazását,a WS-ból sem rendelhető!

Saját tapasztalatom:ezen felsorolt hibái ellenére is azt mondom hogy meg vagyok vele maximálisan elégedve,főleg hogy előtte pont Spica-m volt nekem is!Nem bántam meg a váltást!

Köszönöm ezt a szép levezetést :) akkor szerintem be nevezek egy ilyenre :D

Kellemes ünnepeket :D

Nem elérhető Alainx

• PDA: zte penge
  • PDA ROM: Froyo 2.2 V6 TDI
« Reply #44 Dátum: 2010, 12 25, 11:26:20 »
Sziasztok,

próbálom a google voice search-öt letölteni a pengére, de a android apps-on bejelölve nem találja, a google-ről elküldött SMS linket meg nem tudom aktivzálni. Mit csinálok rosszúl?
Bájglimérgezés?

Nem elérhető mitlageri

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #45 Dátum: 2010, 12 25, 16:11:02 »
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a második hsz.-ben leírt, linkelt 2.2-t fel lehet tenni egy T-Mobile-nál vásárolt Blade-re? Olvastam olyanokat, hogy ennek nem lesz jó vége, ezért kérdezem. És magyar nyelv van benne, vagy csak angol?

Nem elérhető api29

« Reply #46 Dátum: 2010, 12 25, 16:16:05 »
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a második hsz.-ben leírt, linkelt 2.2-t fel lehet tenni egy T-Mobile-nál vásárolt Blade-re? Olvastam olyanokat, hogy ennek nem lesz jó vége, ezért kérdezem. És magyar nyelv van benne, vagy csak angol?

Angol nyelvet tud csak,és a gari is ugrik!!!Cserébe viszont,lesz egy gyors megbízható Blade a zsebedben!Neked kell mérlegelni!

Nem elérhető mitlageri

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #47 Dátum: 2010, 12 25, 16:34:04 »
Angol nyelvet tud csak,és a gari is ugrik!!!Cserébe viszont,lesz egy gyors megbízható Blade a zsebedben!Neked kell mérlegelni!

Nem a garival volt gondom, hanem olvastam olyat hogy a T-s készülékek valamiért nem bírják a főzött Romot.
Viszont ha nincs magyar, akkor tárgytalan a dolog... Nekem jó is lenne, de nem az enyém a Blade, és a gazdája nem szeretné ha angol lenne.
A januári hivatalos froyo viszont már tud majd magyarul igaz?

Nem elérhető api29

« Reply #48 Dátum: 2010, 12 25, 16:51:28 »
Nem a garival volt gondom, hanem olvastam olyat hogy a T-s készülékek valamiért nem bírják a főzött Romot.
Viszont ha nincs magyar, akkor tárgytalan a dolog... Nekem jó is lenne, de nem az enyém a Blade, és a gazdája nem szeretné ha angol lenne.
A januári hivatalos froyo viszont már tud majd magyarul igaz?

Félreértettél valamit!Nem a főzött romot nem bírja hanem a GYÁRI rom nem bírja a ROOT-ot!Nos a januári froyo...Elvileg lesz benne Magyar nyelv!A mai nap jött ki szintén elvileg a gyári froyo,de az még nem tud Magyarul,és állítólag még nagyon BUG-os,nem ajánlott ezért nem is linkeltem+a felrakását is homály övezi,mivel nem recovery-s hanem DUMP-os,viszont kijött a recovery-s változata is,az viszont nem működik!Így marad az alfa 4 ha valaki froyozni akar az legalább profin műxik!

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #49 Dátum: 2010, 12 25, 17:38:10 »
Nekem most ez a 256/512 verzió jár a fejemben, 22.-n vettem és most, néhány app telepítése után 135Mb szabad! :hmm:
Még jó, hogy nem én használom, így talán elég lesz, ha nem, feldobom az app2sd-t!  :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login