Ez oké hogy az "alapanyag" is **ar ezzel nincs is semmi gond!De Szerinted nem felelőtlenség és dicsvágy egy frissen kidobott romot 20 perc teszt,és két diagnosztikai program után,közzétenni?Főleg,hogy bele is lett nyúlva?Nekem ez ott kezdődne,hogy legalább 2 nap intenzív tesztelés,tapizás után tenném ki közszemlére,ha működik benne minden!De ha nyomon követed az álltalad is linkelt fórumot,ott a rendszeresség:megjelenik a rom>>>húúú wooow de kafa>>>xy főzzél léciléci>>>kész>>>felrakás>>>fél-egy óra>>>húúúúúúú űber brutál igen jó te vagy az öregisten,stb>>>6 órával később>>>ez se megy az se megy,FC-zik még a szűzmária is>>>KUKA!!!!
És ne mond hogy nincs így mert a kezdetektől olvasom azt a fórumot,néha bele is ugatok,de ez az esetek,és ROM-ok 85-90%-ban így van!A körülbelül 50 kiadott 2.2-romból nem tudom össze tudnék-e csak 10 számolni,amire egy hét után sem volt panasz!?!?Szerintem nem!!!Az alpha 6-ot istenítik nagyon azt ennyi!
Ha nincs jó "alaprom"nem kell főzni!!!Ha a **art bearanyozom az akkor is **ar marad!És ezt az egyszerű összefüggést kéne csak látni,nem lenne ennyi "szemét"romkotyvalék!Ami egyrészt megtévesztő(mivel mindenki jobbra vágyik),másrészt idegesítő(mert koppanás a vége),és arra ébredsz,hogy a telót már nem is használod,csak telepíted,meg telepíted,meg telepíted!(oké hogy nem áll senki se feletted meg felettem se,de sajnos ilyen hülyék vagyunk,hajt minket az "ismeretlen"!!!De vajon meddig?!?!