2024, 11 23, 22:24:33

Szerző Téma: ZTE Blade általános beszélgetés  (Megtekintve 241160 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető joshiie

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: ZTE BLADE
  • PDA: ZTE BLADE
  • PDA ROM: 2.2 FroYo_Alpha5_LITE
Re: ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #225 Dátum: 2011, 01 18, 07:40:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez van!De az előző oldalra felraktam egy pakkot,azt nézd meg próbáld ki!
meglesen köszi
...::Joshiie::...

Nem elérhető Seresalf

• PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: 2.2 Froyo
« Reply #226 Dátum: 2011, 01 18, 09:25:56 »
Ez van!De az előző oldalra felraktam egy pakkot,azt nézd meg próbáld ki!

Szia!
Magyar nyelv is van benne? Vagy ilyet meg ne varjak a Froyotol?

Koszi
Alf

Nem elérhető api29

• Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #227 Dátum: 2011, 01 18, 09:29:46 »
Szia!
Magyar nyelv is van benne? Vagy ilyet meg ne varjak a Froyotol?

Koszi
Alf

Az még korai lenne!Egyes rossznyelvek szerint nem is biztos hogy lesz rá magyar nyelv támogatás,de ugyanennyien hiszik hogy lesz!Ezt csak az idő dönti el!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető Seresalf

« Reply #228 Dátum: 2011, 01 18, 09:55:49 »
Az még korai lenne!Egyes rossznyelvek szerint nem is biztos hogy lesz rá magyar nyelv támogatás,de ugyanennyien hiszik hogy lesz!Ezt csak az idő dönti el!

Ok, koszi szepen.
Te melyik verziot ajanlod telepitesre? Amit tegnap linkeltel be, vagy amit az elso oldalon?

Nem elérhető api29

« Reply #229 Dátum: 2011, 01 18, 09:59:52 »
Ok, koszi szepen.
Te melyik verziot ajanlod telepitesre? Amit tegnap linkeltel be, vagy amit az elso oldalon?

Mondjuk ma linkeltem, de azt! egyelőre nincs vele gond! Csak nekem a saját verzió van fent (az is benne van a pakkban)!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető Seresalf

« Reply #230 Dátum: 2011, 01 18, 10:29:12 »
Mondjuk ma linkeltem, de azt! egyelőre nincs vele gond! Csak nekem a saját verzió van fent (az is benne van a pakkban)!

Akkor ma, bocs :)

Koszi szepen.
Mindjart neki is allok.

Nem elérhető Kru:ger

• Navigáció / Navigation: HTC
  • PDA: Touch HD
  • PDA ROM: miri
« Reply #231 Dátum: 2011, 01 18, 14:58:38 »
Helló mindnekinek!

Nekem volt egy ZTE -em.még tavaly vettem a T-nél.Első androidos telefonom.Nagyon tetszett a rendszer és a telefont sem dobtam egyből ki.
Nekem két dolog volt ami nagyon idegesített.Az egyik az hogy pl a widget eket nagyon nehezen lehetett mozgatni két képernyő közt.Rányomtam tartottam majd mikor huztam sokszor nem akart átugrani a másik képernyőre.
A másik pedig hogy letöltöttem azt a remek kis madaras csuzlis játékot de voltak pályák ahol annyira szaggatott a játék hogy nem tudtam játszani vele normálisan és nem is egyszer teljesen kifagyott a képernyő.
És ezt akkor mikor már a T frissitette és több mint 400 memoriát látott.

Mivel nagyon megtetszett az android(főleg hogy most egy Touch HD -m van amin a win rendszer valami förtelem) ezért szeretnék egy androidos telefon.Mivel nincs 100ezerem rá ezért lennék kiváncsi arra hogy a 2.2 es androiddal hogy szuperál a gép?Olvastam az elején hogy micsoda játékok futnak akadás mentesem de ezt nem nagyon hiszem el.Mivel az a madaras játék szerintem nem tul nagy igényű és mégis játszhatatlanul szaggatot.
Szóval arra lennék kiváncsi hogy mi a tapasztalat az uj rom al vagy ha esetleg tud valaki egy alternativát más készülék személyében ami kb 50-60 ezer az irja meg legyen olyan kedves.

Nem elérhető Seresalf

« Reply #232 Dátum: 2011, 01 18, 15:33:53 »
Sziasztok!
Tud valaki ajanlani egy 2.2-re ingyenes email exchange kliens progit, ami Exchange 2003-t is tud kezelni?

Koszi

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #233 Dátum: 2011, 01 18, 15:43:53 »
Helló mindnekinek!

Nekem volt egy ZTE -em.még tavaly vettem a T-nél.Első androidos telefonom.Nagyon tetszett a rendszer és a telefont sem dobtam egyből ki.
Nekem két dolog volt ami nagyon idegesített.Az egyik az hogy pl a widget eket nagyon nehezen lehetett mozgatni két képernyő közt.Rányomtam tartottam majd mikor huztam sokszor nem akart átugrani a másik képernyőre.
A másik pedig hogy letöltöttem azt a remek kis madaras csuzlis játékot de voltak pályák ahol annyira szaggatott a játék hogy nem tudtam játszani vele normálisan és nem is egyszer teljesen kifagyott a képernyő.
És ezt akkor mikor már a T frissitette és több mint 400 memoriát látott.

Mivel nagyon megtetszett az android(főleg hogy most egy Touch HD -m van amin a win rendszer valami förtelem) ezért szeretnék egy androidos telefon.Mivel nincs 100ezerem rá ezért lennék kiváncsi arra hogy a 2.2 es androiddal hogy szuperál a gép?Olvastam az elején hogy micsoda játékok futnak akadás mentesem de ezt nem nagyon hiszem el.Mivel az a madaras játék szerintem nem tul nagy igényű és mégis játszhatatlanul szaggatot.
Szóval arra lennék kiváncsi hogy mi a tapasztalat az uj rom al vagy ha esetleg tud valaki egy alternativát más készülék személyében ami kb 50-60 ezer az irja meg legyen olyan kedves.

Pedig a játékokat elhiheted :DÉn ugyan nem játszom a telón de kipróbáltam párat,és majd leesett az állam :DÉn azt mondom ezért a árért nem kapsz jobbat.Sőt 50-60-ért sem.Amire per pill lecserélném az vagy egy SGS vagy egy Htc dézi hd.De az nem ez az árkategória.Két dolog van ami negatívum számomra a blade-ben az a kamera és az hogy zenére fülessel számomra nagyon halk.Az összes többi dolog sztem tökéletes :D
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető joshiie

« Reply #234 Dátum: 2011, 01 18, 18:08:30 »
Pedig a játékokat elhiheted :DÉn ugyan nem játszom a telón de kipróbáltam párat,és majd leesett az állam :DÉn azt mondom ezért a árért nem kapsz jobbat.Sőt 50-60-ért sem.Amire per pill lecserélném az vagy egy SGS vagy egy Htc dézi hd.De az nem ez az árkategória.Két dolog van ami negatívum számomra a blade-ben az a kamera és az hogy zenére fülessel számomra nagyon halk.Az összes többi dolog sztem tökéletes :D
NO hamár itt vagy! :) Milyen az új zsoca termék? :D

Nem elérhető mviktor

« Reply #235 Dátum: 2011, 01 18, 18:37:19 »
NO hamár itt vagy! :) Milyen az új zsoca termék? :D

Nem tudom :DOlyan ütemben jönnek ki most a romok, hogy úgy döntöttem a tököm cseréli le :DAlpha 6 ost használom már mióta kijött és tökéletesen elégedett vagyok vele.CSAK MA és TEGNAP kijött az 9,10,11 es Paul féle széria + a kinai rom amit nagyon fikáznak és most estére megjött a jellyfish rls8 is :shock:Ki a franc tud ezzel lépést tartani használni is kéne a telót :D

Nem elérhető petozsolt

• PDA ROM: 2.2
« Reply #236 Dátum: 2011, 01 18, 18:48:23 »
Üdv
Nekem megfelel az eredeti rom  de ha van jobb természetes hogy szeretném lecserélni.De ha már cserélem akkor olyat szeretnék amibe jol müködik minden market, kamera, rádio, és ha lehet magyar nyelvü. A kinai 2.2 tehát kijött és használhatatlan?

Nem elérhető api29

« Reply #237 Dátum: 2011, 01 18, 18:58:37 »
Üdv
Nekem megfelel az eredeti rom  de ha van jobb természetes hogy szeretném lecserélni.De ha már cserélem akkor olyat szeretnék amibe jol müködik minden market, kamera, rádio, és ha lehet magyar nyelvü. A kinai 2.2 tehát kijött és használhatatlan?

Csak egy két alapdolog nem megy benne,mint például a market!Amúgy nekem tetszene,mert elég gyors,FC-kkel nem találkoztam,szépek az ikonok,és widgetek benne.Látok benne lehetőséget,de csak később!Jelenleg a saját tákolású MCR r10-et használom!Igen jót bütyköltem magamnak már megint!És nem nyalom zsozsóka se**ét,én "csinálok" magamnak! :shock: :ok:

Nem elérhető mviktor

« Reply #238 Dátum: 2011, 01 18, 19:10:56 »
És nem nyalom zsozsóka se**ét,én "csinálok" magamnak! :shock: :ok:
[/quote]
Ez azért nem volt szép  :oops: Zsoca sokat tett a köz javára.Nem tud mindenki magának főzni és lehet hogy nem is akar.

Nem elérhető joshiie

« Reply #239 Dátum: 2011, 01 18, 19:15:21 »
Nem tudom :DOlyan ütemben jönnek ki most a romok, hogy úgy döntöttem a tököm cseréli le :DAlpha 6 ost használom már mióta kijött és tökéletesen elégedett vagyok vele.CSAK MA és TEGNAP kijött az 9,10,11 es Paul féle széria + a kinai rom amit nagyon fikáznak és most estére megjött a jellyfish rls8 is :shock:Ki a franc tud ezzel lépést tartani használni is kéne a telót :D
hol követed ezeket te így nyomon? Külföldiül magyarázó oldalon? :D

Nem elérhető mviktor

« Reply #240 Dátum: 2011, 01 18, 19:18:10 »
hol követed ezeket te így nyomon? Külföldiül magyarázó oldalon? :D

Egyrészt a modacon,egyrészt pedig itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető api29

« Reply #241 Dátum: 2011, 01 18, 19:19:46 »
És nem nyalom zsozsóka se**ét,én "csinálok" magamnak! :shock: :ok:

Ez azért nem volt szép  :oops: Zsoca sokat tett a köz javára.Nem tud mindenki magának főzni és lehet hogy nem is akar.

Az meglehet,hogy sokat tett,nem is kétlem,csakhogy nagyon átesett a ló másik oldalára!És ez mostanában ahogy olvasgatom a másik fórumon a minőség rovására megy!Arról a bálványimádatról meg ami őt övezi inkább ne is beszéljünk!(nyalom a hangod kedveském ma hány romot kapunk tőled???--és hasonló hangvítelű üzenetek pfújjj!!!És érdemi válltozások nem nagyon vannak,legfeljebb a verziószámok-és még az,hogy ami az előzőben még működött az most nem biztos hogy fog)

Megismétlem magam:Ha nem tudsz 100%-osan valamit megcsinálni inkább bele se kezd!!!(és főleg ne publikáld)

És akkor most lehet anyázni,meg hogy nincs igazam! :hmm:

Nem elérhető mviktor

« Reply #242 Dátum: 2011, 01 18, 19:33:00 »
Az meglehet,hogy sokat tett,nem is kétlem,csakhogy nagyon átesett a ló másik oldalára!És ez mostanában ahogy olvasgatom a másik fórumon a minőség rovására megy!Arról a bálványimádatról meg ami őt övezi inkább ne is beszéljünk!(nyalom a hangod kedveském ma hány romot kapunk tőled???--és hasonló hangvítelű üzenetek pfújjj!!!És érdemi válltozások nem nagyon vannak,legfeljebb a verziószámok-és még az,hogy ami az előzőben még működött az most nem biztos hogy fog)

Megismétlem magam:Ha nem tudsz 100%-osan valamit megcsinálni inkább bele se kezd!!!(és főleg ne publikáld)

És akkor most lehet anyázni,meg hogy nincs igazam! :hmm:
Erre most azt mondom nincs igazad  :)Amit ő kidobott mint módosítás sokkal jobb és gyorsabb mint az eredeti,és az eredetiben is megvannak azok a hibák amik nála fennálnak.Próbáltam,pont azért amit írtál,én is úgy gondoltam hogy valamit nem jól csinál de nem ő a hunyó.Ha belegondolsz akkor Paul a modacoról is bal censored ,mert két nap alatt 3 romot dobott ki? Nem hinném.Próbálják jobbá tenni a romokat ami vagy sikerűl vagy nem.Nem kötelező természetesen feltenni egyiket sem csak hát mi ilyen marhák vagyunk :D. Örüljünk hogy van froyonk.

Nem elérhető api29

« Reply #243 Dátum: 2011, 01 18, 19:55:29 »
Ez oké hogy az "alapanyag" is **ar ezzel nincs is semmi gond!De Szerinted nem felelőtlenség és dicsvágy egy frissen kidobott romot 20 perc teszt,és két diagnosztikai program után,közzétenni?Főleg,hogy bele is lett nyúlva?Nekem ez ott kezdődne,hogy legalább 2 nap intenzív tesztelés,tapizás után tenném ki közszemlére,ha működik benne minden!De ha nyomon követed az álltalad is linkelt fórumot,ott a rendszeresség:megjelenik a rom>>>húúú wooow de kafa>>>xy főzzél léciléci>>>kész>>>felrakás>>>fél-egy óra>>>húúúúúúú űber brutál igen jó te vagy az öregisten,stb>>>6 órával később>>>ez se megy az se megy,FC-zik még a szűzmária is>>>KUKA!!!!

És ne mond hogy nincs így mert a kezdetektől olvasom azt a fórumot,néha bele is ugatok,de ez az esetek,és ROM-ok 85-90%-ban így van!A körülbelül 50 kiadott 2.2-romból nem tudom össze tudnék-e csak 10 számolni,amire egy hét után sem volt panasz!?!?Szerintem nem!!!Az alpha 6-ot istenítik nagyon azt ennyi!
Ha nincs jó "alaprom"nem kell főzni!!!Ha a **art bearanyozom az akkor is **ar  marad!És ezt az egyszerű összefüggést kéne csak látni,nem lenne ennyi "szemét"romkotyvalék!Ami egyrészt megtévesztő(mivel mindenki jobbra vágyik),másrészt idegesítő(mert koppanás a vége),és arra ébredsz,hogy a telót már nem is használod,csak telepíted,meg telepíted,meg telepíted!(oké hogy nem áll senki se feletted meg felettem se,de sajnos ilyen hülyék vagyunk,hajt minket az "ismeretlen"!!!De vajon meddig?!?!

Nem elérhető mviktor

« Reply #244 Dátum: 2011, 01 18, 20:07:52 »
Ez oké hogy az "alapanyag" is **ar ezzel nincs is semmi gond!De Szerinted nem felelőtlenség és dicsvágy egy frissen kidobott romot 20 perc teszt,és két diagnosztikai program után,közzétenni?Főleg,hogy bele is lett nyúlva?Nekem ez ott kezdődne,hogy legalább 2 nap intenzív tesztelés,tapizás után tenném ki közszemlére,ha működik benne minden!De ha nyomon követed az álltalad is linkelt fórumot,ott a rendszeresség:megjelenik a rom>>>húúú wooow de kafa>>>xy főzzél léciléci>>>kész>>>felrakás>>>fél-egy óra>>>húúúúúúú űber brutál igen jó te vagy az öregisten,stb>>>6 órával később>>>ez se megy az se megy,FC-zik még a szűzmária is>>>KUKA!!!!

És ne mond hogy nincs így mert a kezdetektől olvasom azt a fórumot,néha bele is ugatok,de ez az esetek,és ROM-ok 85-90%-ban így van!A körülbelül 50 kiadott 2.2-romból nem tudom össze tudnék-e csak 10 számolni,amire egy hét után sem volt panasz!?!?Szerintem nem!!!Az alpha 6-ot istenítik nagyon azt ennyi!
Ha nincs jó "alaprom"nem kell főzni!!!Ha a **art bearanyozom az akkor is **ar  marad!És ezt az egyszerű összefüggést kéne csak látni,nem lenne ennyi "szemét"romkotyvalék!Ami egyrészt megtévesztő(mivel mindenki jobbra vágyik),másrészt idegesítő(mert koppanás a vége),és arra ébredsz,hogy a telót már nem is használod,csak telepíted,meg telepíted,meg telepíted!(oké hogy nem áll senki se feletted meg felettem se,de sajnos ilyen hülyék vagyunk,hajt minket az "ismeretlen"!!!De vajon meddig?!?!

A romkavalkádban maximálisan igazad van.Meghát abban is hogy nagyon megondolatlanúl dobálják a romokat komolyabb teszt nélkűl,bár ha belegondolsz mi vagyunk a teszterek.Én is besokaltam.Ezért is nem tettem fel a mostani újból egy darabot sem.Tökéletesen elégedett vagyok az alpha6-ossal.De már piszkálja a csőröm a többi :D
Azt viszont ne felejtsd el hogy a "nép" követeli tőlük a romokat.Cirkuszt és kenyeret :D

Nem elérhető api29

« Reply #245 Dátum: 2011, 01 18, 20:13:52 »
"Cirkuszt és kenyeret" :D

És sajnos ez az igaz!!!

Nem elérhető Levente71

• PDA: LG G2
« Reply #246 Dátum: 2011, 01 19, 09:23:03 »
api29 A kérdésem a következő. A rootolásnál elakadtam, a parancssor megakad ott hogy “waiting for device”
Segítséget előre is köszi. :D

Levente71

Nem elérhető joshiie

« Reply #247 Dátum: 2011, 01 19, 10:43:57 »
api29 A kérdésem a következő. A rootolásnál elakadtam, a parancssor megakad ott hogy “waiting for device”
Segítséget előre is köszi. :D

Levente71
Igaz hogy, nem api vagyok, de a drivereket felraktad rendesen mindet?

Nem elérhető Seresalf

« Reply #248 Dátum: 2011, 01 19, 11:20:42 »
Sziasztok!
Egy ROM-on belul tudom valtoztatni a screen-ek szamat?

Nem elérhető Levente71

• PDA: LG G2
« Reply #249 Dátum: 2011, 01 19, 11:47:16 »
Igaz hogy, nem api vagyok, de a drivereket felraktad rendesen mindet?

Bocs :oops:

Acsomagbol az usb drivert igen.