0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem tudja vki, hogy honnan tudnék szerezni bladet?:/ Vagy hogy mikor lesz a T-ben? Már 2 hete vadászok rá. A netshopban azt írják hamarosan érkezik, az eladók meg nem tudnak semmit mondani, csak annyit, h menjek vissza 1 hét múlva, és hátha.
Athos. Hol vetted a telefont? Mert nekem is kéne:/
Sziasztok!Picasarol leszinkronizaltam kepeket a tellora, de nem tudom hol tarolja ezeket a telefon.Szeretnem bluetooth-on tovabbkuldeni, de nem ajanlja fel a BT-t. A sajat fotoknal mukodik.Tud valaki segiteni?KosziAlf
Szia!Megnyitod a képet, rámész a jobb alsó sarokban a MEnü-re!és a Share & more-nálrámész a share-re és ott bluetooth-on tudod megosztani!
Koszi, de a Share alatt mar nincs More.Ha ramegyek, hogy Share, akkor egy buborekablak ugrik fel a lehetosegekkel, de ott nincs More.
Sziasztok,lehet hogy -olok most, de a hivatalos 2.2 frissítésről van valami hír? Vagy semmisenincsen?
Nos. Akinek nincs még ilyen telefonja, és nagyon szeretne, van egy jó hírem. Újra lehet kapni a T webshopban:)Más téma:A flashplayer futni fog a blades 2.2-n? Mert van ahol olvastam, hogy a proci nem támogatja.
Én ezt tudom róla legutóbb:Sokak szerint sosem lesz a Blade-n flash, mert az arm6-os proci nem támogatja. Az a furcsa az egészben hogy pl a htc ariában ugyen ez a proci van és valahogy csak megoldották a flasht Bizzunk benne hogy valami hozzáértő kitalál valamit -by valaki
Hmmm...ezt én írtam A fentebb linkelt romokat hagyd a fenébe,"régiek" már Valószinű estére kijön Zsoca új módosítása.A kinai hivatalos FroYo az alapja
Oks, haver! CSak küldj életjelet ha már megszületett. Mondjuk elég egy PM is, linkkel Köszi
Ki is jött csak épp **art sem ér!!!-hogy engem ez miért nem lep meg?!
Mesélj kérlek api! MIért?
Addig jutottam,hogy a MARKET ba**ik bejelentkezni!Állítólag mobilnetet követel!!!Tovább nem is mentem!KUKA!!!Oké hogy buherálunk,fejlesztünk,de legalább ne visszafele mennénk!Az alapdolgok nem működnek?Azért ne már!!!
ezt szomorúan hallom...