0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
I can't promise but the google translator works (and funny)
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha a Notifi redőnyön a betűk is feketék és a hátterük is, akkor mit rontottam el? visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ha a Notifi redőnyön a betűk is feketék és a hátterük is, akkor mit rontottam el?
Kis kezét csókolom nagyság. Nem tetszett olvasni az első oldalt? Ott van hogy Bug: Fekete alapon fekete betűk. Miután felraktam vettem észre én is.
Nekem ebből csak az óra kéne és az időjárás. Annak mi a neve?
Anzo. köszönjük a JPU témát is , hétvégén raknám fel az XXJPU Doc Romot, esetleg készül a bug javítás? (A fehér betűs változat?) Várjak a téma felrakással?
Természetesen lesz javítás de, hogy mikor azt nem tudom amint tudom megcsinálom.
Javítások:Fényerő FCÉrtesítés betűk cserélve fehérre.Értesítési PFC-s háttér lecserélve átlátszóra.Az új Gmail skinezve.Ami megmaradt a Lockscreen menü gombra felold.You are not allowed to view links. Register or Login
HaliA témádat csak kosztüm rekovery-vel lehet ugye feltenni Ha igen akkor a speedmod-kernel-k11-xxjpu-CWM.zip-et hogy tegyem fel
Igen recoveryből tudod feltenni de a speedmod-os kernel nem igazán jó még használd a vodoo féle kernelt van olyan változat is amit odinnal fel tudsz tenni.
Anzo tudnál segiteni abban hogy eltüntettem az eredeti ébresztőt, kellene az apk-ja. A JPU-s. Nagyon megköszönném.
Nem tudom melyik apk felel az ébresztőért de tedd fel a no-wipe verziót az a system mappát írja csak felül.
ClockPackage.apk. En is eltuntettem tegnap a gyari progik kigyomlalasakor
No ez nem települ valamiért. Probáltam root exprolerrel is bemásolni a sistem app mappába és onnan telepiteni, de igy sem volt siker. Most használom a deskclock-ot, de nem nagyon tetszik.
bemasolod es ujrainditod es ott lesz. Legalabbis nalam igy volt. Ha pedig a gtglauncherben nincs akkor Alk. Alk. Kezelese. Megkeresed. Leallitod kenyszeritve. Torlod az adatokat es jo lesz.