Windows Phone 7, 8, 8.1, 10 > Alkalmazások
Windows Phone 7 Marketplace
nl32:
You are not allowed to view links.
Register or Login miért? Annyira drágák az alkalmazások wp-re? Androidon egyáltalán nem drága, csodálkoznék hogyha windowson az lenne...
--- Idézet vége ---
Nem támogatom én se a warez, de azt meg kell hagyni, hogy a WP a legdrágább platform. Vicces,hogy a mai napig nem lehet vásárolni minden hitelkártyával...
marcedli:
Register or LoginNem támogatom én se a warez, de azt meg kell hagyni, hogy a WP a legdrágább platform. Vicces,hogy a mai napig nem lehet vásárolni minden hitelkártyával...
--- Idézet vége ---
ezek szerint a microsoft is sikeresen szögelgeti a saját koporsóját...ehh...sajnálom
nl32:
Register or Login
ezek szerint a microsoft is sikeresen szögelgeti a saját koporsóját...ehh...sajnálom
--- Idézet vége ---
Sajnos igen... Trophy-t és LG E900-at használtam/-ok. A rendszer villámgyors, stabil, egyszerű de ez a vásárlás nevetséges. Az, hogy egy normális játék 1000-1500.- az nem semmi.
Van egy SGS+ is, de ez a másik kettő mellett eléggé lassú (s2 is annak tünt ;) ). Bár az S+-t testre lehet szabni és van minden hozzá, ami nekem hiányzik a wp-ból.
Kíváncsi vagyok a wp8-ra, illetve a wp7.8-ra is
isohunter73:
HTC Radar-om van. Windows Phone 7.8 Mango.
A készülék szuper, villámgyors. Az oprendszer nem akadozik, nem gondolkozik.
De...
-már 2013 van, és még mindig nincs rá normális offline navigáció (bár van a készüléken a HTC Locations, de valljuk be: nem egy iGo!)
-sok minden van a piactéren, de még mindig drága, ami jó.
Miért butitják le gyárilag az oprendszert?
A winMo 6.5 -bár orba szájba akad és fagy - mégis sokkal jobban felhasználóbarát.
Total Commander-től kezdve iGo, Garmin, stb simán telepithető rá, mindenféle hókusz-pókusz nélkül.
Ezzel szemben a Wp 7-en azt sem tudom milyen a mappa rendszere...mincs fájlkezelő, stb
2011 óta nem sok minden változott :-(
jaffika89:
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy létezik-e valami olyan program/megoldás windows-os mobilra, hogy ha én exchange levelezésemen keresztül szeretnék küldeni egy emailt ugyan így exchange-es levelezési címre azt valahogy jelszavazzam, tehát csak akkor tudják elolvasni az emailt, ha tudják a jelszót?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Navigáció
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése