Windows Phone 7, 8, 8.1, 10 > Alkalmazások

Windows Phone 7 Marketplace

<< < (2/12) > >>

atifarkas:
You are not allowed to view links. Register or LoginSzia!

Persze hogy érdekel és köszönjük szépen, bár nem tudom hogy innen hogy lehet majd kipróbálni, de nagyon jó volna valami használható navi program WP7-re. :)

--- Idézet vége ---

Szia

Nos elsonek a Chevron fele unlock-ot kell vegrehajtani a telefonon:
You are not allowed to view links. Register or Login

Majd utana letolteni a xap file-t amit irtam es telepiteni. Mivel magyarorszagrol nincs market, igy nincs mas megoldas... De meg utana nezek.

A terkep program mar tamogatja a helymeghatarozast. Es a kovet gombbal kovet. Utvonaltervezes meg nincs benne sajnos. De hamarosan azt is megoldom. A program hasznalatahoz internet kapcsolat szukseges. Az utvonaltarvezohoz szinten! Varom az otleteket... A menuben a terkep tipus valasztas meg nem mukodik sajnos. Programon belul tudom mar allitani, de futas kozben nem. Meg kell tanulnom hogy tudok olyan gui elemet csinalni, aminek van olyan property-je amihez lehet bindolni....

mike710:
Valami offline gps jobb lenne nem?:/

atifarkas:
You are not allowed to view links. Register or LoginValami offline gps jobb lenne nem?:/

--- Idézet vége ---
Meg tudom oldani az offline eltarolast. De elsonek utvonal tervezest szeretnem megvalositani!

xedamen:
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem!
Adott a Zune szoftver, amerikai lokalizációra van állítva a gép, hogy lássam a marketplace-t! Adott a bankkártyám, amit anno az iTunes-ban is használtam! De a Zune azt írja, hogy nem igaziak az bankkártya adatok! Igen, helyesen adtam meg a 10 számjegyű kártyakódot, igen helyesen adtam meg a hátoldalon szereplő 3 számjegyű kódot és igen van rajta pénz! Jah és igen Visa kártyát választottam ki... Tehát nem értem! Ezzel kötelez a microsoft arra, hogy feltörjem a készüléket ? :D Alkalmazást akarok venni, s nem engedi beregisztrálni a bankkártyám! Valami ötlet?? Köszi

öcsi:
You are not allowed to view links. Register or LoginSziasztok!

Segítségre lenne szükségem!
Adott a Zune szoftver, amerikai lokalizációra van állítva a gép, hogy lássam a marketplace-t! Adott a bankkártyám, amit anno az iTunes-ban is használtam! De a Zune azt írja, hogy nem igaziak az bankkártya adatok! Igen, helyesen adtam meg a 10 számjegyű kártyakódot, igen helyesen adtam meg a hátoldalon szereplő 3 számjegyű kódot és igen van rajta pénz! Jah és igen Visa kártyát választottam ki... Tehát nem értem! Ezzel kötelez a microsoft arra, hogy feltörjem a készüléket ? :D Alkalmazást akarok venni, s nem engedi beregisztrálni a bankkártyám! Valami ötlet?? Köszi

--- Idézet vége ---
A kártya tipusánál nekem is szívózott mert MC bankkártyám van és a MC váasztottam erre nekem is azt írta nem helyes aztán MC hitelkártyát választottam és jó lett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése