Hát ez durva! Komolyan mondom, hogy rossz érzés tölt el amikor mindenhol csak azt olvasom, (és tapasztalom) hogy a winmo és a wp7 haldoklik sehol nincsenek a többi látszat pda-hoz képest. Jó az android meg az ios, arra hogy játszál meg facebookozz meg hogy rakás értelmetlen alkalmazást letöltsél, azon kívül semmi másra nem tudod normálisan használni.
Szerintem a windows-os mobilok a legjobbak,főleg ha navigációról beszélünk, csak kár hogy sokan nem tudják hogy milyen lehetőségek rejlenek bennük. Úgy farigcsálod a kedvedre ahogyan akarod. Ha meg nem értesz hozzá, akkor egy egészen kicsi utánajárással saját magad megoldassz majd mindent. (velem legalábbis így történt és a szerelmese lettem) Sajnálom hogy az omniámat nem tudom "frissíteni" wp7-re. Nincs egy éve hogy 100eFt-ot ott hagytam érte az üzletben és mára szinte a feledés homályába tűnt az egész cakk-pakk. Például a marketplace-en megszűnt az Újdonságok menü pont Azután meg a MyPhone szinkronizáció, na ez volt a pont az I-re.
Úgyhogy nagyon bízom a Wp7-ben, hogy sikerül túlszárnyalnia a 6.5-öt.
Skype elérhető már a 7-re?
Na igen ez sajnos így van. Ha mindenre szeretnéd használni a pda-d, akkor még mindig a wm6.1 6.5 a legjobb. Kíváncsi vagyok a frissítésre és nagyon bízok benne, hogy azzal lesz egy használható készülékem. Én is sokat olvastam a vásárlás előtt, de meggyőztek. Végülis együtt lehet élni a hiányosságokkal, igaz az androidtól pont emiatt váltam meg. Bár az most már egészen jól kiforta magát, ahogy olvastam.
Navigációt a WP7-re elvileg a Nokia fog biztosítani, de ez meg olyan hiszem ha látom.
Skype még csak chat szinten megy külső programmal. Ezt se tudod, ahogyan semmi mást se háttérbe tenni. A szeptemberi frissítéssel és az új készülékeken menni fog.
"Jó az android meg az ios, arra hogy játszál meg facebookozz" - Láttál már androidot és WP7-t ilyeneket használni, mert magasan veri ebben, ha másban nem is a zöld robotot. Igaz ez köszönhető annak, hogy rendszer szinten van benne a facebook.
Az viszont egy nagy piros pont a rendszernek, hogy még soha nem fagyott le és nem lassult be.
Nekem is kevés, hogy majd ekkor majd akkor, de sajnos ez van. Még mindig bízom abban, hogy jó lesz ez.
Ezzel nem lebeszélni szeretnélek, de jobb tudni, hogy milyen. A helyedben élőben megnézném, hogy milyen is a rendszer egy belakott gépen.