0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
A 2.5-s is problémát okozott,rátoltam a Kkernel v20 cfs-t,és odalett a Market-m,ikon van,csak éppen semmit nem csinál,még jó hogy csináltam egy backup-t,így megy vissza a mentés.
Próbáld ki amit én moddoltam, azzal nincs gond (legalábbis én nem tapasztaltam hibát) és a kamma 2.0-ás van benne
Rendben is volna,de nem akarom újból belakni a gépet,mert az túl sok időt venne igénybe.Viszont ha a C.D 2.5-re rátolható akkor élnék a lehetőséggel.
Sajna nem hiszem,mert sok minden módosítva lett
A Market nem cserélhető le, csak, ha a Stock változatot teszed fel, de azon nuku skin...Az ötsoros menüre itt a megoldás Sergiotól:You are not allowed to view links. Register or Login
És ezt recoveryből lehet telepíteni, vagy a rom zipjébe kell bemásolni?Ja, és a 2.5-ös verzióban lévő betűtípust hogy tudom betenni 3.1-es coreba?
Új kamma kernelt nem próbáltad?
Most értem haza, már leszedtem, utánanézek, aztán feltolom... Nálad?
Az a baj, hogy a reboot miatti bootscreenbe fagyás-problémámra nemigen adtak épkézláb választ a Core-Team emberei... Most feltolom a kamma kernelt, hátha ettől meggyógyul.
Melyik verziót ajánlod a 2.5-s Core-ra?
Csakis a kamma 1.8bfs-t
Próbáltam már,de nagy fogyasztása végett leszedtem.
Az nem az 1.9bfs volt???Az kb.40-60mA-t fogyasztott standby per perc.Ez(1.8bfs):3-6mA/perc...
Nekem nem evett sokat Esetlen 1.8-1.9cfs kernelek? Ezek elvileg kevesebbet esznek, stabilabbak, de lassabbak is egyben.Az új kernelek nem tartalmaznak modulokat!
1.8bfs-t nem is találtam,van valami elérhetőség hozzá?
You are not allowed to view links. Register or Login!
Köszönöm Úram!
You are not allowed to view links. Register or Loginmentsd el könyvjelzőnek...
Na, eddig:legalább az újraindulás-probléma megoldódott...(kernel okozhatta???)Okosok azt írják, működik az új recoveryvel...