sziasztok
tegnap éjjel sikeresen átestem a kezdeti zavaró tényezőkön h nem csinálok azt a telefonon amit akarok, nekiestem nagy adag segítséggel /nteeb/ és az eredmény nagyon tetszik:
quadrant:2136
nteeb ajánlott egy radiot /26.06.04.06_m/az is meglett, valamint egy romot /Core Cell HD V2.2 / ami kifogástalanul dolgozik
ám mégsem vagyok boldog irom h mi az ami nagyon nem tetszik és bizom benne h van megoldás mint mindenre eddig:
akkuidő...sima rommal hisztiztem mint egy sarki .... ,h kb 8-9 ora készenlét /max emailcsekk 4 ora után meg sms irás de Ennyi, szoval 25% minusz mire hazaértem
Mai nap kb 65%-on értem haza... valakinek ötlet?
set cpu-ban beállitottam h minimum legyen a proci ha screen off, és smartass scaling
mást nem csináltam csak a szokásos cuccok uj rom és rádio ennyi és rosszabb lett az eredmény mint volt..na jo a rom jobban tetszik, feltettem a progit amivel most hallható a hangszóró is normálisan szoval van eredmény meg atom gyors is de az akksi nagyon durva és ezért kezdtem bütykölni a telefont erre pont ez nem megy
pls help valaki
Ez a módszer-Calibrating the battery-még a Desire-nál került be a "köztudatba".
Alapvetően a folyamat ugyanaz,a 30perces várakozásokat saját tapasztalatom szerint érdemes betartani, bár az eredeti tutorial nem írja...:
1.Bekapcsolt DHD-nál csatlakoztasd a töltőt és töltsd fel addig, amíg a zöld led fel nem villan, jelezve, hogy teljesen feltöltődött a pda-d.Legalább 30 percig töltsd még.
2.Húzd ki a töltőt és kapcsold ki a DHD-t
3.Csatlakoztasd a töltőt újra(miután a recovery-t megcsináltad, nem csodálkozz, hogy most pár mp. múlva felbukkan a recovery képenyő:ez nem hibajelenség, lecseréltük a gyári recovery.img-t, ami töltéskor egy akkuszimbólumot mutatott...)Várj, amíg a led újra zöldre vált.Itt is érdemes várni kb. fél órát.
4.Húzd ki a töltőkábelt, kapcsold be a pda-t(nyomj a bekapcs gombbal egyet a -reboot system now menüpontra...)
5.Várd meg, amíg teljesen felépül a rendszer, majd kapcsold ki újra és csatlakoztasd a töltőre ismét:>Zöld led> 30 perc...
6.Vedd le a töltőt, reboot a recoveryből, majd használd...
Közben találtam egy másik leírást, ez talán még kényelmesebb:
1.Kapcsold ki a dhd-t,tedd rá a töltőre-lehetőleg egy egész éjszakára
2.(Reggel)Navigálj a recovery menüben a hangerő gombokkal az Advanced menübe, jelöld ki a Bekapcs.gombbal, majd azon belül nyomj egyet a Wipe Battery Stats-ra.Ha megvolt, húzd le a töltőről.Navigálj a Go Back menüponthoz addig, amíg felül meg nem jelenik a reboot system now lehetőség.Azzal indítsd újra a dhd-t.
3.Használd addig, amíg le nem merül teljesen, a kikapcsolásig.Várj 1-2 percet, majd kapcsold be, csatlakoztasd a töltőhöz és egy huzamban, megszakítások nélkül töltsd fel.
Készen vagy.