Sziasztok!
Már sokadjára probálok megoldást találni a gps gondomra . Egyszerűen egy műholdat se lát . Probáltam mindenféle programost gps status stb .. Másik romot . Valamint múlt alkalommal egy gps patchet is felraktam de semmi. Nem látok más megoldást mint hogy visszaállítom eredeti állapotára a készüléket, mert ha hardveres a gond akkor akár még kiis cserélhetik nekem . Hogy tudom visszaállítani eredi állapotára? Megvan az sd kártya amivel csináltam az s off ot meg a többi moddolást. Csak kövessem az s-on utasításait? Mivel CM em van igy ez vonatkozik rám : AOSP-romokkal a fenti módszerek egyike sem működik, itt a gyári ruu futtatása után lehet csak az eredeti CID-et megnézni.) Hogyértitek itt a gyári RUU futtatását ?
Segítségeketek előre is köszönöm!
Valószínűleg a GPS antennád a rossz, volt ilyen már másoknak is, a cseréje megoldotta a problémát!
Nálam is jelentkezett ez a probléma, kivettem az antennát , van rajta két kis réz érintkező, kicsit kijjebb hajtottam, megtisztítottam (a helyét is) , vissza pattintottam, azóta tökéletesen működik!
De lehet rendelni hozzá antennát az ebayről!