0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Legutoljára megnéztem a transformers 3 új trailer-jét. Nem volt semmi gond. Megnéztem mégegyszer. akkor már be volt lassulva az egész rendszer.Most megint felraktam a Core-t felraktam hozzá az a kernelt amit Lobi használ és nincs wifim.Nem tetszik ez de nagyon nem...
KUU-val raktam fel ezt a kernelt: kkernel_v19bfs_cw
Eddig is ezt csináltam.Mind1 teljesen újraraktam a core meg a kernelt.Vagy 20 youtube-s videot megnéztem és ezzel a kernellel tökéletes.
Ha felteszed a Romomat akkor is megszűnik a hiba,csak Kamma kernel kell rá,és tökéletes lesz!!(tehát ez kernel hiba) De most próbálom ki,hogy bele tudom -e tenni a kernelt a romomba,mert ,ha igen akkor már eleve az lesz rajta!!!Nekem is tökéletes a YouTube Kamma-val!!!
Ma figyeltem Sergio HD2-es xda-sYou are not allowed to view links. Register or Login, feltette a legfrissebb főzetét, amit szintén sokan várnak. Talán most már mi jövünk
Egyszerre két platformon? Az nem könnyű...
Sziasztok! Nemrég vettem egy DHD-t, Kártyafüggetlent és az a bajom hogy Ázsiai Firmware van rajta! és szeretném lecserélni Europaira, csak nem tudom hogyan kéne... Aki tud segíteni please írjonelöre is köszönöm.
Fel kell tenni rá egy WWE alapú romot. Gyárit szeretnél, vagy főzött romot?Mi a jelenlegi romod verziószáma?
Gyárit szeretnék.. tudnál segíteni?
Kicsit sokalltam a készülékem fogyasztását az 1.9-es kernellel. A CurrentWidget szerint nyugalmi állapotban, öt perces mérésenként fogyasztott 45-65mA-t . Feltettem az 1.8-as kernelt , és visszaállt ez az érték 3-6mA-re Semmi máson nem változtattam, csak a kernelt cseréltem ki, hogy ne zavarjon be semmi a mérésbe!
Megerősítve... A nyugalmi fogyasztása az átlagosnak kb. tízszerese(45-65 mA/perc! )Ez elég durva, bár eddig tényleg ez a leggyorsabb kernel, amivel találkoztam...
Ha jól látom akkor 1.32.707 a verziószámod?You are not allowed to view links. Register or Login találsz gyári WWE romot. Összekötöd a DHD-t a pc-vel sync módban, majd elindítod a telepítést.Végigviszed, és kapsz egy Magyar nyelvet is tartalmazó romot.
Ha ennek ellenére mégsem kínálná fel a magyart, olvass bele a GY.Í.K.-be... You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Visszatettem az 1.8-ast, az is gyors, és nem eszik sokat És gond nélkül megy vele a YouTube is, már akit érint
Írják már az xda-n is...:"...I can confirm that 1.9 is using 30-60 mA all the time. 1.8 is using 3mA when idle as it should..."Leszedem én is...
Az biztató, lehet holnap itt lesz a javítása, Kamma nem sokat ül egy kernelen