Nem tudom, hogy valaki más használja-e ezt: NDT MIUI GINGER V8.0, de én erre azt mondom, hogy nagyon jó rom.
Boot Managerrel tettem fel slot1-re és szépen megy így is. Nincs akadás, fc ilyesmi. Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy nem pakoltam tele mindenféle appal(egyelőre), inkább előszőr megpróbálom jól megismerni...és azt kell mondanom, hogy elég jól testreszabható mindenféle külön app nélkül is.
Nem kell Juice Defender, ami a wifit, és a mobil adatot kapcsolgatja ki-be, valamint az akku időt próbálja meg javítani (pedíg megvettem és sense-s romoknál használom is) menüből beállítható nagyjából minden ami fontos lehet. Nem kell aksi figyelő progi, bent van a romban, és elég jó.
Személyes beállításokban kiválóan beállíthatóak a hangok, rezgés, kijelző, a villogó értesítési ledet is többféleképpen lehet testre szabni.
Témamenedzserben olyan bootanimációt, billentyűzárat, ikonokat, háttérképeket, betűtipusokat, tárcsázókat, állítunk be külön-külön, amilyent akarunk és ez el is menthető.
Lehet egyébként, hogy ezek a lehetőségek csak nekem újdonságok de jelenleg ez nálam a favorit rom.
Nincs benne daemon overlocking és még a setcpu-t sem tettem fel hozzá, így is akadásmentesen fut, még sd-ről is. (slot1)
Egyedül a battery monitor "akkumulátorhasználat részletei"-ben vettem észre akadozást görgetés gözben, de az látványos.
Quadrant érték set cpu, és sd booster nélkül nálam 2100-2200 körül mozog.
Ebben a verzióban már jóval kevesebb hiba van...én eddíg csak egyet találtam:Battery monitorban, ha a statistics-re tapizok akkor leáll a progi.
Tegnap már észrevettem az xda-n egy ehez való frissítést is: DHD NDT MIUI GINGER V8.1 Galaxy Multi-languages[GINGER 2.3.5], csak nem tudom mit takar az a "Galaxy" a nevében. (ha valaki tudja szóljon)
Szóval összességében jól sikerült rom...érdemes kipróbálni.
Próbáltam már másik MIUI romokat is de eddíg ez tetszik a legjobban. Valószínű azért is mert ez multilang vagyis magyar nyelv is van benne, ami nálam előny.
Egy picit hiányzik a sense felület az igaz, de ha már nagyon hiányozni fog akkor Bootmanager-el simán átváltok virtuous unity-re.
Ez a bootmanager is kiváló találmány csak még arra nem jöttem rá, hogy ha nem sikerül a slot1,2,3,4 re való telepítés és nem indul el a sloton lévő rom akkor mit lehet csinálni. Csak úgy tudtam eddíg életet lehelni a dhd-ba, hogy akku ki, újraindítás recoveryben és restore rom. És a 8GB-os sd-m is kicsinek bizonyul hozzá, de egy slotot legalább tudok használni.
Szép estét mindenkinek!