0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
2.5.1.3
Ext4-es romokhoz inkább a 3.0.2.8ext4 kéne. Ne Rom Managerből...GYIK, recovery résznél...Jó éjt.
megint reflash? wipe?
amt azt irja ki hogy nem főzött romom van, próbálkozzak eredetivel, és nem tudok belépni, így recovery-t se tudok flashelni :S
Akkor nem jol olvastal valamit.
írjam pontosan angolul mit ír ki mikor rádugom a dhd-t és el szeretném inditani a progit?bocs elírtam előbb, azt írja hogy costum romom van próbálkozzak stock romal.
ha ezt megcsinálom akkor minden oké lesz? kell flashelnem megint cmw install után?
feltettem a cmw-et amit mondtál, úgy ahogy mondtad most csinálok egy fullwipe, aztán romflash, amt még mindig azt irja ki amit irtam előbb, és el se indul a program, alúl egy darabig irja h keres, aztán kiírja a hibát...
AMT 1.8.1, vagy az csak gyári rommal megy?
De azt mire akarod hasznalni? Nem ertem. Ha raktal fel mar custom romot akkor megvolt minden elvileg, s-off, root. stb. Mit akarsz csinalni?
már semmit, cmw-et akartam vele flahselni mert 2.5.1.3 volt de közben linkeltél és minden jólett köszi szépen
Srácok ha ezt a romot akarom felrakni recovery-ből ,,Virtuous Unity ,, akkor kell még más hozzá vagy csak elég a ZIP?
Ha a feltételek megvannak(root, s-offok, recovery),akkor elvileg elég.De ez a rom ext4-es filerendszert használ, etért a RomManagerből flashelt recovery nem elég(az csak ext3-ig jó), tedd fel You are not allowed to view links. Register or Login.Utána mehet a rom recoveryből, végül pedig a You are not allowed to view links. Register or Login(RadioFlash1, vagy RadioFlash4) , ezt a radio.img-t ajánlom: You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm a segítséget..
A RadioFlash1 -nél gondoltam..
Csak töltés.
Semmilyen kulonlegesseg nem tortent h radiot csereltrm...uaz
Hmmm....mi is a gondod pontosan???