Már inkább bekopizod? Akkor majd én kimondom, izé, leírom: GY.I.K.
Gondolod egy-két széles jókedvben megeresztett csipkelődő megjegyzés miatt inkább kerülöm a GYIK belinkelését???Félálomban, háton fekve egyszerűbbnek tűnt és ennyi.
Visszatérve erre a már párszor lerágott csontra(remélem utoljára...):
Nem harapok arra, ha valaki nem olvassa a GY.I.K.-t.Ha egy kicsit is olvassátok az xda-t, akkor láthatjátok, hogy OTT valóban leüvöltik az ember fejét, ha valaki olyasmit kérdez, amit párszor már megválaszoltak...De ez nem az XDA...
Sharp nem kevés munkával hozta létre ezt a topikot és akkor sokan úgy gondoltuk, hogy hasznát veszik azok, akik csak most csöppentek bele a dologba.Még olyan is volt(ó borzalom!), hogy pár ember(velem egyetemben) beleillesztette az aláírásába, hogy "Mielőtt kérdeznél, olvasd el a GY.I.K.-t!"Erre nyilván nem emlékezhetsz, akkor még nem látogattad ezt a topikot...
Aztán persze-amint látod-már mindenki kiszedte onnan, ugyanis így is inkább kérdeztek, mint olvastak azok, akik nem értettek valamit.Ez érthető is, miután a választ így sokszor hamarabb megkapták...
Szóval nem érdekel, hogy ki olvassa a GYIK-t és ki nem, arra nekem jó, hogy ha valakinek segíteni kell, akkor tudjam, hogy hol van a pontos leírás, meg ha van pár percem, akkor belenézek és frissítek benne néhány elavult linket.
Sajnos joggal írtam, hogy be kéne tenni gyikbe de sajnos nem sokan olvassák.
Benne van már jó ideje...
Valaki valaha csinált 5*5os sense launchert? Akármelyik romhoz? Vagy ez egy szakácsnak túl nagy falat? Remélem htc bele fogja rakni valamikor. WGAn is jól néz ki. Qhdn gondolom meg jobb.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Tegnap Lobi linkelte, pl. a Core Droid-hoz You are not allowed to view links.
Register or
Loginvan némi alapanyag...