0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Csak ne felejtsd el vissza tenni rá majd gyári ROMot. Amúgy nekem ez a ROM néha akad. Látszik rajta, hogy 2magos 1.2es procira van. De kárpótol a sense 3.0 szépsége Sent from my Desire HD using Tapatalk
a lock screen-t testre tudom ugy szabni, hogy mas dolgok legyenek ott alul amiket ha belehuzok a korbe automatikusan elinditsa esetleg tobb minden?
Testreszabás, Lezárási képernyő, beállítások.
Koszonom. Bar csak a meglevoket lehet valtoztatni tobbet nem enged hozzaadni. Ettol fuggetlenul meg igyis szenzacios ujitas. Az idojaras viszont nem tudom miert nem latszik. Azt irja No weather forecasts available.
Neten van a teló? Lehet hogy nem tudja megszerezni az adatokat. Nekem megy.Sent from my Desire HD using Tapatalk
Meg valaszthat is mobilnet es wifi kozul. A weather appban be van allitva budapest a widgetben mutatja is es az oraban is az idojarast.
Akkor nem vágom. Nem ROM hiba, hanem nálad van a baj. Restart se segít? Legrosszabb esetben flasheld újra. Esetleg XDA topicban keress ra, hátha valaki találkozott már vele, és van rá megoldás.Sent from my Desire HD using Tapatalk
Tegyél bele egy SIM-et...
Már hogy értve nem enged hozzáadni?Nálam az összes telepített alkalmazást engedi hozzárendelni, és az ídőjárás is jól működik!
Ugyertem, hogy pluszba megtobb ikont. Csak a meglevoket engedi cserelgetni.
Értem, kevés a négy ikon!
You are not allowed to view links. Register or Login Sense3 ! Sense 3 and Widgets 3D Adjustments on camera Updated titanium backup Updated hosts Updated Rom manager Updated flash player Updated Kernel
Próba lesz? A changelog alapján nem tűnik nagy durranásnak...
Kihagyom!Nem hiszem hogy a Virtuous Unity nyomába érhet!
Erre a Virtuous Unity romra van valami téma? Minden működik benne?
Virtuous Unity rom naptárában hogyan lehet beállítani azt, hogy az ünnepnapok és a névnapok is megjelenjenek