Mostanában 3 rom-ot próbáltam ki ezek a következők:
-Core Droid HD
-Android Revolution HD
-LeeDroid HD
A Core rendesen müködök csak elég gyorsan leszívta az aksit. Kernel: Buzz_SENSE_1.2.2_OCUV
Android Revolution és LeeDroid: mind2 szép és jó de 2-3 youtube-os videó után egyszerúen teljesen belassul a rendszer, szinte használhatatlan, még az élő háttérkép is rendkívül akadozik. Kernel itt is mind2-nél: Buzz_SENSE_1.2.2_OCUV.
Setcpu-ban megnéztem minden jó 1GHz-en ment a proci. Advanced Task killer-ben megnézve több mint 300MB szabad hely volt a memóriába. Teljes kikapcsolás után szünik csak meg a probléma.
Amit tudni kell:
-Mind3 rom-on még csak alapdolgok voltak fen mint: poweramp, astro, msn, rom manager, superuser.
Másik problémám pedig az gyári böngészővel van: google kereséseknél néha fehér képernyő van a böngésző válaszol mármint a menüt előtudom hívni, elő is jön csak egyszerűen a találati résznél nem csinál semmit sem.
Hát egyelőre ennyi
A Core fogyasztásával kapcsolatban én is olvastam hasonló tapasztalatokról, nem mondom, hogy teljesen megalapozatlanok, de nem számottevő a különbség.Egyébként a hírek szerint nemsokára jön a 2.4-es verzió és Sergio nagyon sokat dolgozik a kérdésen...
Én egy jó ideje használom és mióta a Kamma-féke kernellel járatom, azóta nagyon szépen-és főleg gyorsan-teszi a dolgát.Töltő pedig mindenhol van (m.helyen, autóban,otthon), mert, ha sokat dolgoztatom, akkor hamar lefárad-és ez nem a rom miatt van, hidd el...
A gyári böngésző helyett vannak egészen jó-ingyenesen letölthető-alternatívák, pl. a Dolphin Browser, az Opera, vagy a Mozilla Firefox.
Ha azonban az a bizonyos "fehér képernyő" fogad pl. egy keresés után, próbálj visszazoomolni.