0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Feltettem, eddig semmivel sincs gond.
Köszönöm, akkor felteszem!
Virtuous Unity 1.0.0 Sense 3.0, akinek ez van fennt probálja meg h ha csak azt irja be pj h "nem" egy sms-nél nanekem mindent behoz a szotár csak ezt nem ...mi lehet a baj?tehát a kérdés: helyesen beirom h nem pl és nem az jelenik meg a kijelzön igy nem lehet gépelni , megnézi nekem valaki?valami megoldás ?
Ebbe belefutottam én is, kicsit érdekesen működik.
Azt olvastam, hogy néhány betű össze van keveredve benne, már dolgoznak a javításon.
Backup,próba,aztán restore... Nagyon sokszor voltam így.
Kérdés, hogy majd elindul e!Sent from my Desire HD using Tapatalk
ezt nem hiszem el sense rom van a vason és nem birom lerakni olyan mint amikor megvettem csak nyomkodtam h jééééééééééééé de gyors...jött a cm és megmutatta h mi is az h gyors...most meg 2in 1 szoval sense és gyors...már csak az a kérdés mennyi tartalék akksi kell a zsebben ezért a gyorsaságért a billenytüzetet leszámitva nekem semmi bajom a rommal na jo pl noti lehuz és a szabad ram egy fél sorral lejjebb van de ahogy olvastam ez is a listán van a javitások közt ...de végre egy 3.0 rom ami megéri h fennthagyjam nálatok tapasztalatok pro-konrta?
Jó lenne, ha lehetne rátölteni témázott skint, mert az nagyon tetszett a coredroidban, de ez csak az én nyűgöm!
na ezt a unity romot felteszem, de szigorúan megvizslatás céljából (az akksiidő és a stabilitás fontos, a csicsa kevésbé).cm7-es romokat nem ismerem, melyiket érdemes felrakni? mdj, alienmind, nightly?
CM-hez:-CM Nightly,mindig a legújabb -iceandfire(most ezt vizslatom, nagyon jó, CM Nightly alapokkal)-alienmind nekem nem ment valami miatt... -mdj,ultimate droid:jók, de sajnos nem a legfrissebbek, főleg az utóbbiEgybegyűjtve You are not allowed to view links. Register or Loginvannak.
87mb egy cm7-es rom? nightly-t néztem ki korábban.
van már valakinek eredménye, hogy kb hány órát bír a virtuous ?
Tegnap romcsere után már nem töltöttem fel, akkor 96%-on állt éjfél körül. Egy-két telefon, meg 10 mp wifi volt eddig, most 87%-on áll. Átállítottam, hogy screen off esetén vegye vissza a minimálisra ~200 mhz az órajelet (a saját daemonját használom). Szerintem nem rossz a fogyasztása.
Tényleg nem rossz, én tegnap felraktam K@ng@r00 v0.7-et, aztán töltés, reggel fél6kor levettem, 4 telefon és 85%-on áll, bár nem tudom ebben lehet-e - és ha igen, akkor hol ? - visszavenni az órajelet screen off-nál