0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Valami kimaradt!Full wipe 1.5 to ext4, dalvik wipe, Mount data, mount system, rom flash
Ez is be kavarhat?
Ezeken már túl vagyok, de mégsem települ. abort, bad,.... Mivel lehet pc-n ellenőrizni, hogy jó-e a rar?
Nekem csak így indult el!
Melyik recovery van fenn?
Ezzel le tudod elenőrizni hogy hibás e a letöltött zip fájlod, You are not allowed to view links. Register or LoginEzt a sort kell kapnod, MD5:8c8cd40cd869d454aa574c49744eda71
Köszi! MD5 szerint jó a RAR
Úgy sem megy ahogy leírtam?
Neki esek még egyszer, bár ilyen jó fogyasztású romom még nem volt, mint ez a kenguru
Módosított 3.0.2.8
Úgy láto megjelent a CoreDroid HD GB 2.3.3 V6.8-as.Annyian vannak a honlapon, hogy be se enged
Kell egy link?You are not allowed to view links. Register or Login!
Kösz, de már lent van
Kösz, de már lent van Bár nem hiszem hogy felteszem, megvárom a véleményeket!Jó ez a Virtuous Unity 1.0.0 Sense 3.0 rom
Ilyen ultra király a Virtuous, hogy hűtlen lettél a CoreDroid-hoz? Amúgy én is!
Virtuous Unity 1.0.0 Sense 3.0-ra talált valaki téma módosítást, egy kis színezést, kör akkut?
Ez van, ami jó az jó Még a hibái ellenére is jobb, mint a Core
CD6.8 changelog-ja sem túl meggyőző...:"Some minor issues fixedUpdated to latest Lee kernelFaster data connectionFew tweaks overallAnd minor changes in skin..."
Százalékos akku, mint a stock, csak benne van a szám: You are not allowed to view links. Register or LoginIgaz nekem már nagyító is kell, hogy lássam a számot!
Feltetted?Nem kavar be semminek?