Biztos van itt olyan aki használja a htc sense felületet a You are not allowed to view links.
Register or
Login oldalon.
Én amióta megvettem a dhd-t azóta szenvedek az oldallal, ugyanis nekem (akármit csinálok) nem működik.
Már írtam a htc supportnak is ők azt válaszolták, hogy az újjonan regisztrálóknak nem jelenleg nem működik minden funkció, de kis idő múlva helyreállítják és nem lesz gond vele.
Ez kb 1.5 hónapja volt és láttam is, hogy néha nem lehetett felmenni a htcsense oldalra, mert azt írta ki: karbantartás.
Nekem azóta sem működik ez az oldal. Már mindent megpróbáltam: beregisztráltam más-más felhesználónévvel, töröltem az adataimat de mindíg ugyanaz...
Belépés után megjelenik a profil oldalam, és az összes funkció hiányzik nekem. Régebben még meg tudtam csengetni a készüléket webes felületről de mostanában az sem működik már.
Egyetlen egy dologra tudom használni: az sms-eimet automatikusan visszatölti dhd-ra új rom felrakása után.
De amit most használok Beatmod GingerSense, és a többi hasonló rom, ezekben már benne van az sms-ek mentése sd kártyára funkció.
Gyakorlatilag mondhatom azt, hogy nem kell nekem semmire
, de mégis zavar, hogy nem működik az oldal.
Szerintetek mit próbáljak még meg, hogy működjön rendesen?
Ti, akik használjátok, minden funkció működik?