2024, 12 20, 06:55:25

Szerző Téma: Tartozékok  (Megtekintve 107853 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nicky4

• Vendég
Re: Tartozékok
« Reply #400 Dátum: 2011, 07 23, 21:58:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem idevágó,de én még nem dicsértelek meg  ;) szép autó  ;) ;) bocs ha pofátlan voltam...

OFF
Igen, köszi szépen, bár nem közvetlenül az enyém, csak a vezetésére kapok időnként jogosultságot.  :D Amit mindig ki is használok.  ;) Dehogy voltál pofátlan...  :)
ON

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #401 Dátum: 2011, 07 25, 22:10:20 »
Üdv!
Kb. 3 hete használom a 2430-as akkut. Összességében azt kell mondjam, ha valaki venni szeretne egy plusz pótakkut, akkor remek biznisz. Viszont aki már bevásárolt az 1800-asból, majd az 1900-asból annak nem feltétlen ajánlom. Mintha többet bírna, mint az 1900-as, de csodát nem kell várni tőle. Azt hiszem meg kell erősítsem uby40 véleményét, mely szerint a 2430 csak egy szám. A gyáritól szerintem több, DE! (számomra) átlag használat mellett, az eddigi estére lemerülős akkuidő javult ugyan, viszont semmiképp nem mennék neki a következő napnak is töltés nélkül.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető loituma69

• Navigáció / Navigation: WayteQ X960BT HD, Wayte X-tab 50, Nexus 7,
  • PDA: HTC Incredible S-->Xperia Neo-->Xperia Arc-->LG Optimus 4X HD fehér
  • PDA ROM: Android 4.0.3 - 4.1.2
« Reply #402 Dátum: 2011, 07 31, 09:30:52 »
Szia slevai
Én is most adtam el O2-t és dhd gondolkodom, mik a tapasztalataid az omnia után? :) Normál használat mellett is 1 nap az akku idő? Ha kikapcsolod gps-t net elérést akkor is? Még gondolkodom galaxy s és  goggle nexus i9023-on és lg optimus 2x dual-on használtan hasonló árban vannak dhd-vel. Nagy a dilemma!

Nem elérhető TATos

• TatosSzalon
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: -HTC Desire HD
  • PDA ROM: -
« Reply #403 Dátum: 2011, 07 31, 10:50:19 »
Még gondolkodom galaxy s és  goggle nexus i9023-on és lg optimus 2x dual-on használtan hasonló árban vannak dhd-vel. Nagy a dilemma!

Hali!

Én is hasonló dilemmákkal küzdöttem mielőtt a DHD mellett döntöttem.
Nagyon egyszerű:
- én szépen kikértem a telcsiket és majd fél órán keresztül fogdostam, nézegettem, bekapcsoltattam a készülékeket.
igazábol ezen készülékek között már nincs nagy különbség. Oksi, ott a kétmagos proci, aminek az előnyeit szerintem nem is lehet annyira kihasználni.

Javallat: jól fogdosd meg, szagold, forgatsd ... és aztán döntsd el melyik a legjobban kezedre eső.

Ui: esetleg valaki nem tudna abban segíteni, h. honnan lehet beszerezni normális, működő HDMI adaptert?

Üdv. TATos

Nem elérhető gulb

• Navigáció / Navigation: AURA, WAZE,
  • PDA: Nexus 5 16Gb, Samsung Galaxy Tab 2 10.1
  • PDA ROM: Gyari 4.4 Kitkat
« Reply #404 Dátum: 2011, 08 05, 17:07:45 »
Szia slevai
Én is most adtam el O2-t és dhd gondolkodom, mik a tapasztalataid az omnia után? :) Normál használat mellett is 1 nap az akku idő? Ha kikapcsolod gps-t net elérést akkor is? Még gondolkodom galaxy s és  goggle nexus i9023-on és lg optimus 2x dual-on használtan hasonló árban vannak dhd-vel. Nagy a dilemma!

Nekem most legujabb rommal is 1nap.. de ha mindent offolssz akkor tobbet kibir.. nalam mondjuk wifi egesz nap megy csak ejjel kapcsolom ki.BT szinten.

Nem elérhető Feribacsi

• Ingatlan értékelés magasfokon!
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x920bt
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: RcMix3d Runny v3.3; Radio:26.03.02.26_M
« Reply #405 Dátum: 2011, 08 07, 21:21:33 »
Sziasztok!
Bocs a hirdetésért csak annyit akarok leírni, hogy szeretnék megszabadulni az egyik asztali dokkolómtól a dhd-hoz. Kérésre képet küldök, tudni kell róla hogy csak sima dokkoló.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #406 Dátum: 2011, 08 12, 18:23:52 »
Üdv!
PDA váltás miatt eladó sorba került a 2 db pótakkum. Gondoltam ide írok, itt jobban eljut a tulajokhoz. Az egyik 1930 mAh-s, a másik pedig 2430 mAh-s. Mindkettőt maximum 1-1 hónapot használtam, gyakorlatilag újak. Külön-külön vagy egyben is adom őket. Ajánlatokat privátban várok.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

valijev

• Vendég
« Reply #407 Dátum: 2011, 08 20, 13:42:27 »
Sziasztok,

Március óta használpk DHD-t. Vásároltam hozzá egy 1800-as akksit (Andida). Az akksi jó de  csak kb 10%-al bír többet a gyárinál. Ebay-en rendeltem, az ára korrekt volt(2200 Ft). Saját tapaosztalat alapján ha teljesítménynövelésre vágysz ne vegyél, viszont pótakkunak ennyi pénzért nagyon jó.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #408 Dátum: 2011, 08 22, 11:14:58 »
Üdv!
PDA váltás miatt eladó sorba került a 2 db pótakkum. Gondoltam ide írok, itt jobban eljut a tulajokhoz. Az egyik 1930 mAh-s, a másik pedig 2430 mAh-s. Mindkettőt maximum 1-1 hónapot használtam, gyakorlatilag újak. Külön-külön vagy egyben is adom őket. Ajánlatokat privátban várok.
Elkeltek az akkuk!

Nicky4

• Vendég
« Reply #409 Dátum: 2011, 08 23, 15:35:47 »
Maradt egy Case-Mate márkájú, fehér DHD védőtokom. Kemény, nem szilikon anyagú.

Eladó 1000 Ft-ért.

Nem elérhető Rixman

• PDA: HTC One M9
  • PDA ROM: Stock...egyelőre
« Reply #410 Dátum: 2011, 09 01, 11:44:29 »
Sziasztok!

Szeretnék egy 16GB-os memkarit venni a telhez, ezt néztem ki:

Szerintetek ez jó lenne bele? Ha nem ajánljátok, akkor melyik márkát preferáljam?

Előre is köszi szépen a választ!
Olyan pálinka... előtte is hányni kell...

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
« Reply #411 Dátum: 2011, 09 01, 16:20:03 »
Sziasztok!

Szerintetek ez jó lenne bele? Ha nem ajánljátok, akkor melyik márkát preferáljam?

Szia!

Nem ismerem az Adata márkát (mmint nincsenek róla tapasztalataim), de anno You are not allowed to view links. Register or Login vettem Kingston 16Gb-t hasonló áron, és tökéletesen működik.
Tudom ajánlani.

staca

• Vendég
« Reply #412 Dátum: 2011, 09 01, 20:53:38 »
Sziasztok!

Én ezt használom... Jó.

Nem elérhető Rixman

• PDA: HTC One M9
  • PDA ROM: Stock...egyelőre
« Reply #413 Dátum: 2011, 09 05, 22:09:19 »
Én ezt használom... Jó.

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat! Igazából csak azért kérdeztem, mert anno olvastam valahol, hogy történtek adatvesztések egyes memkariknál. (Bár az okokra nem emlékszem! :-( )

Köszi mégegyszer!
Olyan pálinka... előtte is hányni kell...

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #414 Dátum: 2011, 09 13, 20:29:12 »
Van, de még kevés, és az akkunak is idő kell, hogy elérje a kapacitását. Szerintem az eddigi tapasztalatok után a 2430 csak egy szám, amit rá nyomtattak. Remélem változni fog a véleményem.
Szia!

Érdeklődnék, hogy az elmúlt időszakban változott-e a véleményed a 2430-as akkuról.

Köszi: MaciLaci1970

Nem elérhető Mcfly13

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Waze / GMaps
  • PDA: Note 2
  • PDA ROM: XXDME4
« Reply #415 Dátum: 2011, 09 30, 11:15:35 »
Sziasztok!
Érdeklődni, szeretnék teljesítmény növelés céljából mely akkumulátort ajánljátok?
Jelenleg a gyári van a húgom gépében, de jobb lenne, ha többet bírna a kütyü.
Bitcasa Tárhely

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #416 Dátum: 2011, 09 30, 22:32:29 »
Sziasztok!
Érdeklődni, szeretnék teljesítmény növelés céljából mely akkumulátort ajánljátok?
Jelenleg a gyári van a húgom gépében, de jobb lenne, ha többet bírna a kütyü.
Szerintem a nagyobb teljesítményű akkuk sem bírják SOKKAL tovább,nekem van egy 1800-as és ugyanannyit bír, mint a gyári...

Nem elérhető Sajtqkac

• PDA ROM: Energized ROMRadio: 12.28b.60.140e_26.03.02.26_M
« Reply #417 Dátum: 2011, 10 05, 18:34:18 »
Sziasztok

A BRANDO fóliákról vannak tapasztalataitok? Illetve ezek a fóliák moshatóak? És ha igen mégis hogyan működik ez a mosásos dolog?

Köszi a válaszokat! :)

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #418 Dátum: 2011, 10 05, 19:07:15 »
Sziasztok

A BRANDO fóliákról vannak tapasztalataitok? Illetve ezek a fóliák moshatóak? És ha igen mégis hogyan működik ez a mosásos dolog?

Köszi a válaszokat! :)

Évek óta ezt használom a készülékeimre, teljes megelégedéssel!
Moshatóak!
Ha valamiért le kell venni a fóliát, egyszerűen lemosd vízzel, lerázod róla vagy egy kicsit leszárítod a vizet, és mehet vissza a helyére!
Mosással nem veszti el a tapadási képességét, száradás után, ismét ragad a felfekvő felülete!
Én mosás után, még nedvesen szoktam gyorsan vissza tenni, hogy ne szedjen össze, minden szálló kis szemetet, ami azonnal meg tud rajta tapadni!

Nem elérhető Sajtqkac

« Reply #419 Dátum: 2011, 10 05, 21:26:09 »
Évek óta ezt használom a készülékeimre, teljes megelégedéssel!
Moshatóak!
Ha valamiért le kell venni a fóliát, egyszerűen lemosd vízzel, lerázod róla vagy egy kicsit leszárítod a vizet, és mehet vissza a helyére!
Mosással nem veszti el a tapadási képességét, száradás után, ismét ragad a felfekvő felülete!
Én mosás után, még nedvesen szoktam gyorsan vissza tenni, hogy ne szedjen össze, minden szálló kis szemetet, ami azonnal meg tud rajta tapadni!

Köszi akkor valószínű hogy beruházok egyre mert nagyon bennem van az ideg így védelem nélkül. :D (Itt a telefon képernyőjéről volt szó! :D )

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #420 Dátum: 2011, 10 06, 06:00:09 »
Köszi akkor valószínű hogy beruházok egyre mert nagyon bennem van az ideg így védelem nélkül. :D (Itt a telefon képernyőjéről volt szó! :D )

BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus változatokat szeretem használni.

Nem elérhető Sajtqkac

« Reply #421 Dátum: 2011, 10 25, 21:27:21 »
Sziasztok

Nem tudjátok You are not allowed to view links. Register or Login a fülhallgató működik a DHD-vel? (Itt arra gondolok hogy a kezelőszerve a fülesnek kompatibilis-e a HTC-vel?)

Nem elérhető Colani

• PDA: S7E
« Reply #422 Dátum: 2011, 10 25, 22:31:28 »
Sziasztok

Nem tudjátok You are not allowed to view links. Register or Login a fülhallgató működik a DHD-vel? (Itt arra gondolok hogy a kezelőszerve a fülesnek kompatibilis-e a HTC-vel?)

én nem tudom sajna,de elég komolyan néz ki és elég komoly ára is van :)

szerintem a mi kis sima dhdénkel nem is szólna ilyan jól ,mint az eredeti sensationnal...aztán lehet tévedek..

szép estét mindenkinek

Nem elérhető bene-boy

• PFC Fan
  • PDA ROM: 2.3.3, sense 2.1
« Reply #423 Dátum: 2011, 10 26, 10:34:30 »
én nem tudom sajna,de elég komolyan néz ki és elég komoly ára is van :)

szerintem a mi kis sima dhdénkel nem is szólna ilyan jól ,mint az eredeti sensationnal...aztán lehet tévedek..

szép estét mindenkinek

Helló!
Én próbáltam Iphone headsetet (AKG k370) laptoppal használni, (rá volt írva, hogy ne használd nokiával egyébb mobillal, de gondoltam a laptop nem teló, külön van mic bemenete) eredmény az lett, hogy elszállt a microfon + a kezelőszerve (zene léptetés, hívás fogadás)!

Nem elérhető Sajtqkac

« Reply #424 Dátum: 2011, 10 26, 12:24:14 »
Köszi mindkettőtök válaszát! Ez a mikrofon és kezelőszerv elszállás most eléggé meglepett. Lehet írok egy emailt a beatsnek ők biztos tudják. A DHD ben viszont van még szufla mert kipróbáltam egy sennheiser stúdió fülessel és nagyon meglepett hogy ilyen erős hang chip van benne.

Köszi még egyszer!

Sent from my DHD using telepátia!