0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Várjuk a tapasztalatokat! :-)
Szerintem azért nem mondott még senki konkrétat, mert szerintem még senki nem használja Én az elsők között rendeltem meg, a héten meg is érkezik. Amint lesz tapasztalat megírom
Nem tud valaki 1800-as eladó akksit?
Nicky4-nek van egy eladó 1930-as.
Mi van a 2430-as aksikkal? Senki sem kaptam még meg?
Nem tudom ki rendelt még, de én már nagyon várom, hogy megoszthassam a tapasztalatokat
Én 21-én kedden rendeltem, erősen meglep, hogy még nem érkezett meg. Pláne h kb másnap reggel jött a válasz h postázták. Angliából már rég meg kellett volna érkezzen.
Ma megérkezett az akku. Megpróbálom tesztelgetni, bár nem tudom hogy sikerül majd, mert hnaptól nyaralás
jó neked ;-)én is aznap rendeltem, de nem jött meg. ami viszont fura: egy nappal később rendeltem egy fülhallgatót is, az ma megérkezett. na majd akkor hnap / hnapután csak lesz ebből akksi is :-)jó nyaralást!!
Nekem is ma jött meg, 20.-án rendeltem. Holnap töltőre, és teszt...
Háát elég érdekesen töltődik az új akksi....1 perc alatt 22%-ot ugrott a töltöttségi szint. és így lett 100% Remélem merülni nem ilyen ütemben fog
Reggel 6tól DU. 3-ig csutkára lemerült (0%) Ma a töltésnél 83%-ról szintén 1 perc alatt ugrott fel 100%-ra. Ez 5%-os javulás...
Ma nem változott semmi... Így néz ki a dolog
Ha ez így marad, akkor kifogtál egy hibás aksit...
Páran már használjátok a 2430-as akkut több napja!Mi a tapasztalat vele hosszabb távon?