Szia!Jól látom a profilodban hogy Tricky rom-ot is használsz?Egyszer mikor valaki linkelte le is töltöttem de még nem próbáltam ki!Ha használtad akkor el mondanád a tapasztalataidat a rom-al és használatával kapcsolatban!Azért ide írtam mert volt topikja,de úgy látom törölve lett!
Szerintem nem volt topikja, amennyire emlékszem, én kezdtem el írni róla a tegrak kernelnél (persze lehet, hogy ettől függetlenül volt korábban, csak nem figyeltem fel rá).
Eddig háromszor próbáltam, a sallangoktól mentes romok mindig is tetszettek, de az én használati szokásaimhoz már túlságosan le van pusztítva (pl. naptár). Korábban ajánlotta tricky, hogy a hiányzó appokat főzze le magának az ember a konyháról (update.zip), de nekem sose múködött. Utoljára "kézzel" berheltem be a romba, ami hiányzott, de nem sikerült mindent megoldanom.
Próbát mindenképpen megér: kicsi a cucc, gyorsan lejön a netről, gyorsan felmegy.
Egyébként tricky is belcsapott a GB-be, majd gyorsan visszalépett froyora, most éppen a XFJS3 romot polírozza. Ahogy látom, kínál hozzá egy app csomagot is.
Ha kipróbálod, mi leledzik benne, örömmel olvassuk!
GÁZT, gyáva ember kanyarodik!