2024, 11 23, 02:00:49

Szerző Téma: CyanogenMod 6 - Galaxy S  (Megtekintve 36918 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rondzsy89

• Nem: Férfi
  • T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
Re: CyanogenMod Galaxy S
« Reply #150 Dátum: 2011, 02 05, 20:19:10 »
Ha lesz végleges sikítsatok nekem is. :D Kipróbálnám. :p

Szerk: Tényleg benne van a régi tv kikapcsolás feeling? :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #151 Dátum: 2011, 02 05, 20:50:42 »
Ha lesz végleges sikítsatok nekem is. :D Kipróbálnám. :p

Szerk: Tényleg benne van a régi tv kikapcsolás feeling? :)
A fiam Nexusán CM7 rom van, azt a  kikapcsolást, vagyis elaltatási animációt én is nagyon irigylem tőle :)
Azt azért tudni kell a Cyan romokról, hogy nagyon gyorsak, szét-össze-vissza settingelhetők, de eléggé puritánok. Alap androidra épülnek, semmi csicsa. Nekem a Sami színessége  után már nagyon furcsa. Amikor még nálam volt a Nexus én is cyan romokat használtam, csináltam metamorph témákat hozzá, azzal tettem színesebbé.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #152 Dátum: 2011, 02 05, 20:55:18 »
A fiam Nexusán CM7 rom van, azt a  kikapcsolást, vagyis elaltatási animációt én is nagyon irigylem tőle :)
Azt azért tudni kell a Cyan romokról, hogy nagyon gyorsak, szét-össze-vissza settingelhetők, de eléggé puritánok. Alap androidra épülnek, semmi csicsa. Nekem a Sami színessége után már nagyon furcsa. Amikor még nálam volt a Nexus én is cyan romokat használtam, csináltam metamorph témákat hozzá, azzal tettem színesebbé.
Azért Darky se túl színes. :) De szeretem. :)  Már TouchWiz-től megőrülnék szerintem :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #153 Dátum: 2011, 02 05, 21:17:07 »
Azért Darky se túl színes. :) De szeretem. :)  Már TouchWiz-től megőrülnék szerintem :)
Nem csak az puritán, hanem a telefon, tárcsázó, zenelejátszó is.
Próbáld ki, mit veszíthetsz? Hétvégén 1-2 órát rászánsz, megnézed, aztán visszarakod a kedvencedet. 
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #154 Dátum: 2011, 02 05, 21:25:50 »
Nem csak az puritán, hanem a telefon, tárcsázó, zenelejátszó is.
Próbáld ki, mit veszíthetsz? Hétvégén 1-2 órát rászánsz, megnézed, aztán visszarakod a kedvencedet.
Lehet majd felrakom, de annyira nem vagyok próbálgatós, mint sokan itt. :) Szeretem a jól bevált dolgokat, de azt imádom frissítgetni :D

Nem elérhető barbie09

• PDA: Samsung galaxy s I9000
  • PDA ROM: Rom Simply Honey 4.0. Talon kernel 1.2
« Reply #155 Dátum: 2011, 02 06, 09:20:19 »
Sziasztok.Kérdezném,hogy ez a cyanogenmod miben különbözik egy darky romtól?Olvasgattam itt róla de nem szürtem le a lényeget.És ezt hogy kell föltenni?Cwm-böl lehet?Azért kérdek ilyen dolgokat mert lehet kipróbállnám.Köszi ha válaszoltok

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #156 Dátum: 2011, 02 06, 10:46:24 »
Sziasztok.Kérdezném,hogy ez a cyanogenmod miben különbözik egy darky romtól?Olvasgattam itt róla de nem szürtem le a lényeget.És ezt hogy kell föltenni?Cwm-böl lehet?Azért kérdek ilyen dolgokat mert lehet kipróbállnám.Köszi ha válaszoltok

A CM-es ROM-ok használják ki a legjobban a hardvert (sokkal jobban, mint pl. egy Darky vagy akár Doc), emiatt elméleti síkon a leggyorsabb FW-k közé tartoznak. Emellett rengeteg extra beállítási lehetőséget nyújtanak, kékes (ciános :)) színűek, azonban nincsenek túlspilázva.
Úgy nagyjából ennyi! :P

Alapvetően CWM-mel lehet feltenni, de azért nem ennyire egyszerű a dolog. Itt egy leírás hozzá, hogy mégis miről szól a fáma:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #157 Dátum: 2011, 02 06, 11:18:26 »
Alapvetően CWM-mel lehet feltenni, de azért nem ennyire egyszerű a dolog. Itt egy leírás hozzá, hogy mégis miről szól a fáma:
You are not allowed to view links. Register or Login egyébként, de a ROM Managerből nem tölthető le.  :hmm: Mennyivel egyszerűbb lett volna pedig. :)

Azért nem akarom még felrakni (nah jó de felakarom  :D ) Mert ha tetszik, akkor is le kell szednem, mert sok minden nem működik még.  :( Igyekezzenetek vele  :taps:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #158 Dátum: 2011, 02 06, 11:38:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login egyébként, de a ROM Managerből nem tölthető le.  :hmm: Mennyivel egyszerűbb lett volna pedig. :)

Azért nem akarom még felrakni (nah jó de felakarom  :D ) Mert ha tetszik, akkor is le kell szednem, mert sok minden nem működik még.  :( Igyekezzenetek vele  :taps:

Froyo alatt sajnos nem működik a Manager, úgyhogy sajnos marad a Recovery-s mód.
Amúgy én is amiatt aggódok, hogyha felteszem és megtetszik, akkor majd annak ellenére is fenn akarom hagyni, hogy bizonyos funckiók nem működnek rajta. Úgyhogy egy darabig még türtőztetem magam, de már nem bírom sokáig... :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #159 Dátum: 2011, 02 06, 11:46:06 »
Froyo alatt sajnos nem működik a Manager, úgyhogy sajnos marad a Recovery-s mód.
Amúgy én is amiatt aggódok, hogyha felteszem és megtetszik, akkor majd annak ellenére is fenn akarom hagyni, hogy bizonyos funckiók nem működnek rajta. Úgyhogy egy darabig még türtőztetem magam, de már nem bírom sokáig... :D
Meg hogy mér nincs benne magyar nyelv?  :hmm: Elvilág már Google úgy adja az újabb rendszereket, hogy alapból van benne magyar. Ez még egy rossz pont.

Nem elérhető barbie09

« Reply #160 Dátum: 2011, 02 06, 14:01:01 »
igen elolvastam a linkelt oldalakat,de nem ertem szoval hogy is kell ezt az initial pacaget fo;tenni?segitsetek mar egy jo leirassal. :'(

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #161 Dátum: 2011, 02 06, 14:10:28 »
igen elolvastam a linkelt oldalakat,de nem ertem szoval hogy is kell ezt az initial pacaget fo;tenni?segitsetek mar egy jo leirassal. :'(
1. Töltsd fel teljesen a telefont, mert a telepítés kis időbe telik.
2. Csinálj elég helyet a belső memóriában kb 200MB
3. Töltsd le a "kezdő csomagot": cm7-galaxys-initial-package.zip (link alább)
4. Csomagold ki
5. Másold ezeket a fájlokat a belső memóriába:
- galaxys-efsbackup.zip
- cm7-galaxys-initial-XXXXXXXX.zip
6. Odinnal rakd fel a  "speedmod-kernel-k12n-500hz.tar"-t
7. Indítsd el a telefont recovery módban (3 gombossal!) és alkalmazd a galaxys-efsbackup.zip-t
8. Odinnal tallózd be a Flash cm7-galaxys-initial-kernel.tar-t a PDA részhez, auto reboot ne legyen bepipálva
9.Indítsd újra recovery módban a 3 gombos módszerrel!
10. Válaszd a  "mounts & storage" és formatáld a rendszer (format system, data, cache)
11. Alkalmazd a zip-t: cm7-galaxys-initial-XXXXXXXX.zip
12. Csinálj egy wipe-ot!
13. Indítsd újra
OPTIONAL: Másold a Google App fájlt a belső memóriára és recoveryből telepítsd

Nagyjából :D

Nem elérhető barbie09

« Reply #162 Dátum: 2011, 02 06, 14:20:13 »
nagyon thx.Meg annyit hogy ezeket a dolgokat a rootexplorerrel kell csinallni a pda-n?Tudom bosszanto vagyok de csak addig mig belejovok. :DMeg irhatok helpert ha elakadok? :ima:

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #163 Dátum: 2011, 02 06, 14:41:34 »
nagyon thx.Meg annyit hogy ezeket a dolgokat a rootexplorerrel kell csinallni a pda-n?Tudom bosszanto vagyok de csak addig mig belejovok. :DMeg irhatok helpert ha elakadok? :ima:
Nem igazán értem mit akarsz csinálni root explorer-el, mire gondolsz pontosan?

Bármivel felmásolhatod a fájlokat a belső memóriába, ha arra gondoltál. Többit Odinnal kell felrakni.

Nem elérhető barbie09

« Reply #164 Dátum: 2011, 02 06, 14:56:24 »
En foltettem a zippet az external sd-re,bar gondolom mar startbol ezt sem csinalltam jol :'(.....aaaa nem is tudom szeretnem nagyon foltenni de nehezen ertem mit hogy kell es felek a vegen magamra haragitok itt mindenkit :'(

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #165 Dátum: 2011, 02 06, 15:02:14 »
En foltettem a zippet az external sd-re,bar gondolom mar startbol ezt sem csinalltam jol :'(.....aaaa nem is tudom szeretnem nagyon foltenni de nehezen ertem mit hogy kell es felek a vegen magamra haragitok itt mindenkit :'(
Hát először is az Idézet gombot használd ha válaszolsz valamire!  ;)

Másodszor :) Az external sd az a külső kártya, amit utólag beleraktál. Internal sd-re másold fel a fájlokat.
Ha konkrétan leírod, hogy mi a gond, akkor segítünk, igaz még én se raktam fel, de megpróbálok.

Nem elérhető barbie09

« Reply #166 Dátum: 2011, 02 06, 18:21:12 »
Rodzsi ne haragudj de ezt az idezos dolgot meg gyakorolnom kell :D.Hat lenyegeben most tartok ott hogy mount and storage ,ez sokaig eltart?van egy kalap alatta egy narancssarga koralaku nyillal.......hmmmmm asszem most nagyon dobog a szivem.... :ima:

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #167 Dátum: 2011, 02 06, 18:26:52 »
Rodzsi ne haragudj de ezt az idezos dolgot meg gyakorolnom kell :D.Hat lenyegeben most tartok ott hogy mount and storage ,ez sokaig eltart?van egy kalap alatta egy narancssarga koralaku nyillal.......hmmmmm asszem most nagyon dobog a szivem.... :ima:
Nem nagy dolog azt használni. Ne az új hozzászólásra nyomj mikor válaszolni akarsz hanem az Idézet-re, ennyi.

Nem tudom mennyi ideig tart, én még soha nem csináltam ott.

Nem elérhető barbie09

« Reply #168 Dátum: 2011, 02 06, 21:51:28 »
Nem nagy dolog azt használni. Ne az új hozzászólásra nyomj mikor válaszolni akarsz hanem az Idézet-re, ennyi.

Nem tudom mennyi ideig tart, én még soha nem csináltam ott.
Na ez a cyanogenmod valamiért ma nem sikerült.Hosszú ideig ott volt az a kalapos nyil a kijelzõ közepén de annyi.Sajnos nem tudom mit nem csinálltam jól.Szomorú szivvel visszaraktam mindent ami volt .Gondoltam csak beszámolok hogy nem értem el semmit.Nem az én napom volt a mai.....de azért jó hogy tényleg vissza lehet hozni a pda-t az etedeti állapotába egy ilyen baki után is....

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #169 Dátum: 2011, 02 06, 21:54:36 »
Na ez a cyanogenmod valamiért ma nem sikerült.Hosszú ideig ott volt az a kalapos nyil a kijelzõ közepén de annyi.Sajnos nem tudom mit nem csinálltam jól.Szomorú szivvel visszaraktam mindent ami volt .Gondoltam csak beszámolok hogy nem értem el semmit.Nem az én napom volt a mai.....de azért jó hogy tényleg vissza lehet hozni a pda-t az etedeti állapotába egy ilyen baki után is....
Akkor várjuk azokat akik már felrakták, hogy mi lehet a hiba :)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #170 Dátum: 2011, 02 07, 10:37:36 »
A kalaposinas engem is zavarba hozott, a cm oldalán csupán egyetlen bejegyzést találtam erről, jó párszor nekiugrottam, végül rájöttem: a 3.0-ás cwm recovery másként hasnzálja a gombokat: menu és home -kalaposinas, back - back, power - enter. Meg kell szokni. Hajrá!

Pár észrevétel:
- gyors, mint a CM-ek átlalában, de bizonyos helyzetekben mélázik kicsit, pl. a homescreen forgatása kifejezetten lassú
- a korábbi, 6.1-esnél tapasztalt, a megszokottól eltérő mountolási pontokból fakadó visszaállítási gondok nem jelentkeztek, titánium szépen visszapakolt
- külső sd mountolási gond látszólag nem volt, bár a sygic telepítésével valami nem kerek, fc-zik indításkor, de ez biztos megoldható
- ami nagyon tetszik: quadrant fc-zik, illetve kezdőoldalra lép a 3D drafikánál  :D :taps:
- itthoni wifi-t nem látta, a szomszédét igen, azt hittem kiugrok a gatyámból. Az advanced beállításoknál, a regulatory domain-t 11-ről 13 csatornára állítottam, és voila.
- ja, és hát gyakorlatilag angol
- képernyő ki/bekapcs animáció az betojás, már azért megéri küzdeni  :ok:
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető barbie09

« Reply #171 Dátum: 2011, 02 07, 12:00:26 »
A kalaposinas engem is zavarba hozott, a cm oldalán csupán egyetlen bejegyzést találtam erről, jó párszor nekiugrottam, végül rájöttem: a 3.0-ás cwm recovery másként hasnzálja a gombokat: menu és home -kalaposinas, back - back, power - enter. Meg kell szokni. Hajrá!

Pár észrevétel:
- gyors, mint a CM-ek átlalában, de bizonyos helyzetekben mélázik kicsit, pl. a homescreen forgatása kifejezetten lassú
- a korábbi, 6.1-esnél tapasztalt, a megszokottól eltérő mountolási pontokból fakadó visszaállítási gondok nem jelentkeztek, titánium szépen visszapakolt
- külső sd mountolási gond látszólag nem volt, bár a sygic telepítésével valami nem kerek, fc-zik indításkor, de ez biztos megoldható
- ami nagyon tetszik: quadrant fc-zik, illetve kezdőoldalra lép a 3D drafikánál  :D :taps:
- itthoni wifi-t nem látta, a szomszédét igen, azt hittem kiugrok a gatyámból. Az advanced beállításoknál, a regulatory domain-t 11-ről 13 csatornára állítottam, és voila.
- ja, és hát gyakorlatilag angol
- képernyő ki/bekapcs animáció az betojás, már azért megéri küzdeni  :ok:
Oksa.Ma mégegyszer nekiugrok,bár beismerem ,hogy lusta voltam az ajánlott speebmodot feltenni inkább hagytam az újabbikat azú-sat,és lehet ez is gond volt.Késõbb leírom mire jutottam.Szorítsatok nekem.....

Nem elérhető barbie09

« Reply #172 Dátum: 2011, 02 07, 13:11:35 »
Oksa.Ma mégegyszer nekiugrok,bár beismerem ,hogy lusta voltam az ajánlott speebmodot feltenni inkább hagytam az újabbikat azú-sat,és lehet ez is gond volt.Késõbb leírom mire jutottam.Szorítsatok nekem.....
ANNYIT AZERT IRJON MAR VALAKI AKI FELRAKTA,HOGY A MOUNT AND STORAGET MIKOR LEOKEZOM MEDDIG KELL VARNI?

Nem elérhető barbie09

« Reply #173 Dátum: 2011, 02 07, 13:51:10 »
ANNYIT AZERT IRJON MAR VALAKI AKI FELRAKTA,HOGY A MOUNT AND STORAGET MIKOR LEOKEZOM MEDDIG KELL VARNI?
no fenn van  :taps:,most ismerkedem vele,vannak edi aprosagok benne.De azert szokni kell.Koszonom mindotok segitseget,igy utolag ,az volt a baj hogy persze nem nyomtam a tegnap a power gombot es nem csoda hogy nem csinallt semmit :D

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #174 Dátum: 2011, 02 07, 14:29:51 »
Hi!
A Cm-es srácok nexusról portolnak? Azért megy ilyen nehézkesen mire használható rommal állnak elö? Lesz hivatalos 2.3 fw?
Htzs írtad hogy fczik quadrant. Próbáld ki hogy egyesével futtatod a dolgokat. A 3dnél fagy ki az meg az uccsó. talán legkevésbé érdekes. De a procira kíváncsi lennék. Mert ha az elsö oldalon leírt dolgok tényleg úgy vannak ahogy le lettek irva (~1000->~5000) akkor az nagyot ütne!