Na ez a cyanogenmod valamiért ma nem sikerült.Hosszú ideig ott volt az a kalapos nyil a kijelzõ közepén de annyi.Sajnos nem tudom mit nem csinálltam jól.Szomorú szivvel visszaraktam mindent ami volt .Gondoltam csak beszámolok hogy nem értem el semmit.Nem az én napom volt a mai.....de azért jó hogy tényleg vissza lehet hozni a pda-t az etedeti állapotába egy ilyen baki után is....
A kalaposinas engem is zavarba hozott, a cm oldalán csupán egyetlen bejegyzést találtam erről, jó párszor nekiugrottam, végül rájöttem: a 3.0-ás cwm recovery másként hasnzálja a gombokat: menu és home -kalaposinas, back - back, power - enter. Meg kell szokni. Hajrá!
Pár észrevétel:
- gyors, mint a CM-ek átlalában, de bizonyos helyzetekben mélázik kicsit, pl. a homescreen forgatása kifejezetten lassú
- a korábbi, 6.1-esnél tapasztalt, a megszokottól eltérő mountolási pontokból fakadó visszaállítási gondok nem jelentkeztek, titánium szépen visszapakolt
- külső sd mountolási gond látszólag nem volt, bár a sygic telepítésével valami nem kerek, fc-zik indításkor, de ez biztos megoldható
- ami nagyon tetszik: quadrant fc-zik, illetve kezdőoldalra lép a 3D drafikánál
- itthoni wifi-t nem látta, a szomszédét igen, azt hittem kiugrok a gatyámból. Az advanced beállításoknál, a regulatory domain-t 11-ről 13 csatornára állítottam, és voila.
- ja, és hát gyakorlatilag angol
- képernyő ki/bekapcs animáció az betojás, már azért megéri küzdeni