Sziasztok FANok!
Van egy két "aprócska" problémám
És tudom olvasnom
kellene de sajnos mostanásg nincs időm foglalkozni a PDA-val. Vagy inkább engergiám mert beleuntam a sok szívás miatt(gondolom frici és pati észre is vettétek az (in)aktivitásomon
)
Tehát a Mioka eddig azt csinálta, hogy egy nap alatt lemerült még a 3000 akuval is... Amit azért fúrcsálok. És nem tudok rájönni, hogy mi miatt van. Szegeden lakok tehát még azt se mondhatnám, hogy folyton a tornyokat keresi. GPS-t utoljára a PDAMánia találkozón használtam, de akkor is inkább az Airis T620sét. Multimédia részét is csak akkor használtam utoljára. Ezért sajnos az eoldalt kell idézzem: "Hiszen a Nokia - ami biztos ami biztos a táskádban/kesztyűtartóban/retikülödben feltöltve hever sim kártya nélkül, és várja a hűtlen tulaj visszatérését".
Igen ám hűtlen lettem a Miokához, viszont a N6600 meg hozzám lett hűtlen. Nemtom miért de én folyton ilyesmivel szívok
A drága Nokiám azt csinálja, hogy gondol egyet max akuról lemegy 1esre majd pár perc(telefonálás esetén azonnal) ki is kapcsol. Ezt két akuval is eljátsza... (felettéb hasonló a Miokához nem??? Ezen már sajnos csak nevetni tudok
).
Most kénytelen vagyok visszatérni a Miokához... Ami szintén nem lesz egyszerű
Szeretném ha valaki ajánlana egy új ROM-ot a gyári r64 helyett. Úgymond az elvárásaim a következők lennének:
Angol
Tudja kezelni a S2U2-t(ne fagyjon ki bejövő híváskor)
pTravel alarmot
Total commandert
Spb Mobile shellt(mert a stylus tokja kikopott==>tömítést megcsináltam==>style tönkrement a feszesség miatt). Tehát hogy tudjam ujjal használni.
inclose
és az már csak hab a tortán lenne, ha Sancho wW-jét is tudnám használni.
Emellet a naptárja lenne égető fontos...
És egy napi 5-6 telefont ami átlagban 3 perces bírjon már ki egy akuval.
Szal nem kell, hogy a Windows könyvtárat 6nanoszekundum alatt nyissa meg meg ilyenek. Tényleg csak a felsorolt dolgokra szeretném használni és mivel más ötletem nincs és friciék is nyaggatak már a ROM csere miatt
elérkezettnek látom