az én romomban a settings/connections/GPSsettings alatt található de ez is ROM függő lesz szerintem. de ehhez a komolyabb tudással rendelkező MOD Urak jobban tudnak hozzászólni !!! remélem egyszer ha jó leszek majd átadják minden tudásukat
nekem volt egy pár izzasztó ROM frissítésem amikor azt hittem, hogy dísz lesz MissMiókából de a gyári rom vissza tétele eddig mindig segített miután hosszas hard és soft resetek kibekibe kapcsolások és több doboznyi cigi után végre sikerült lelket lehelnem a csajsziba. nem vagyok egy gyagya de mindig úgy frissítem a romot, hogy közben nézem az útmutató videót pedig már kívülről tudom az egészet. de a mankó a lényeg, hogy áldassék a neve aki elkészítette ( és ne a hufnágel pistinek... ! )
tehát lényeg a lényeg a megfelelő felkészüléssel gondossággal és olvasgatással a rom frissítése biztonsággal végrehajtható. de mindenki csk magában bízzon, én sem kérnék mást, hogy csinálja meg nekem és én sem csinálnám meg másnak !!
különben meg ha akarok egy frizbit akkor faragok egyet magamnak. az én csajomból nem lesz semmiféle sporteszköz !!