2024, 12 24, 13:27:44

Szerző Téma: MIO A701 - Problémák - megoldások  (Megtekintve 216168 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lasse

• Navigáció / Navigation: MIO A701
  • PDA: LG-P990 Optimus II G
  • PDA ROM: LGP990-V10d
Re: MIO A701 - Problémák - megoldások
« Reply #150 Dátum: 2009, 05 20, 16:53:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali!

Nem állítottál valamit mostanában a Miokán? Vagy esetéeg tettél fel PC-re valami irodai szoftvert ami bekavarhat? Mert ha jól értem akkor eddig tökéletesen működött csak most makacsolta meg magát! Ezért kérdezem, hogy nem változtattál-e mostanába valamit vagy a PDA-n vagy a PC-n. Esetleg próbáld meg 2 géppel szinkornizálni mert ha mindkettőre hibát dob akkor a PDA a ludas!

Szia!

Nem állítottam semmit sem rajta, sőt próbáltam, egy szűz telepítésű xp-vel is azzal sem ment.
Viszont a kérdésem óta még rákerestem a google-ban a hibakódra, és már angol fórumokon is ezekről a hibajelenségekről írnak. Más megoldást nem találva a vistás laptopomra szinkronizáltzam. Ott viszont előszőr csak úgy sikerűlt, hogy egyesével szinkronizáltam az-az, először a telefonszámok, majd a naptár stb. Így most ott működik. De ha van tipp az xp-s géphez az azért megköszönném. 

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #151 Dátum: 2009, 05 21, 13:18:14 »
Szia!

Nem állítottam semmit sem rajta, sőt próbáltam, egy szűz telepítésű xp-vel is azzal sem ment.
Viszont a kérdésem óta még rákerestem a google-ban a hibakódra, és már angol fórumokon is ezekről a hibajelenségekről írnak. Más megoldást nem találva a vistás laptopomra szinkronizáltzam. Ott viszont előszőr csak úgy sikerűlt, hogy egyesével szinkronizáltam az-az, először a telefonszámok, majd a naptár stb. Így most ott működik. De ha van tipp az xp-s géphez az azért megköszönném.

Hali!

Valójában most csak vaktába lövöldözök mivel nekem Win 7 van fent. És a közelembe sincs olyan gép amint XP lenne. Most hritelen annyi jut eszembe, hogy esetleg próbáld meg a PIMBackup progival You are not allowed to view links. Register or Login lementeni a naptár névjegyzéket és társait és HR-t a Miókának... Ha lehet a programokat ne mentsd le azt majd szűzen telepitsd újra! Jó móka lesz :zzz:
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető Istvan_Miskay

• PDA: MIO A701
  • PDA ROM: elMInStER.WM6.5-WWE-21502
« Reply #152 Dátum: 2009, 05 30, 12:03:13 »
Sziasztok!
3 év használat után úgy döntöttem megérett az idő egy alapos karbantartásra, Miokám belvilágára vonatkozóan. Sűrített levegő, kontakt spray etc… Természetesen nem úri passzióból, hanem a néha elviselhetetlenül nem reagáló gombok esetleges elpiszkolódására és az éppen aktuális elMInStER rom telepítésének előkészítésére gondolva, bár biztos voltam benne, hogy a lassú reagálás szoftveres eredetű…mindegy  - gondoltam – egy próbát megér. Most már tudom, hiba volt!
Először úgy tűnt, hogy az atomjaira szedés, tisztogatás és összerakás (van egy kis hw-s előképzettségem tehát nem a torx csavarhúzó megléte okozott problémát  ;)) után is minden OK, de az első hívás mely aggódó nejem irányába indult bebizonyította, hogy valamit csak nem sikerült eredeti formában vissza-össze illesztenem. Drága (és türelmes  O->-) párom a hangomat csak az után hallotta meg, hogy torkom szakadtából üvöltözni kezdtem, abba a bizonyos  pici apró lyukba a készülék előlapján, alul. Kocsiba be, bluetooth bekapcsol…örülünk! Szóval elbazilikáztam szerintem a mikrofont, azóta fülessel vagy csak autóban használom Miokát.
Mivel nagyon régi a pajtikám, nem akarnék horribilis összeget költeni rá, ezért ha tudnátok tanáccsal vagy esetleg alkatrésszel segíteni, nagyon hálás lennék. Jó lenne, ha még egy ideig a „mazo-Mios” vagy a „piros gombos – géppuskakéz” gúnyneveket dobálhatnák felém a kollégák… :)

Előre is köszönöm,
Üdvözlettel:
Miskay

Nem elérhető Sapa

• Navigáció / Navigation: ájgó8
  • PDA: Mioka A701
  • PDA ROM: 64
« Reply #153 Dátum: 2009, 05 30, 15:31:00 »
Üdv!
Másfél éve vok Miókás, szereem nagyon. 2sec bugot is megszoktam, meg hogy zabálja az aksit.
A következő problémákra keresem a választ az "öreg", tapasztalt rókáktól:
1.) Hogy lehet elérni, hogy a Miókán ne induljon el rapszodikus időközönként az Activesync, mert gyanítom, ez meríti nagyon. Persze letörölhetném, de akkor meg nem tudnám összegerjeszteni a szgéppel.
2.) Megoldható-e vmiképp, hogy a telefonbeszélgetést mondjuk 1 gombnyomással ki lehessen hangosítani, mert elég macerás böködni a menüben.
3.) Hosszu SMS-t tudok fogadni, de kiderült, ha én küldök hosszut, csak 1 SMS-nyi megy át kb, a többi rész nem megy át, kiirja a másiknál, hogy nem megjelenithető, vagy vmi ilyesmi.
Várom az ötleteket, segitséget, tanácsot.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #154 Dátum: 2009, 05 30, 18:22:44 »
Üdv!
Másfél éve vok Miókás, szereem nagyon. 2sec bugot is megszoktam, meg hogy zabálja az aksit.
1.) Hogy lehet elérni, hogy a Miókán ne induljon el rapszodikus időközönként az Activesync, mert gyanítom, ez meríti nagyon. Persze letörölhetném, de akkor meg nem tudnám összegerjeszteni a szgéppel.
2.) Megoldható-e vmiképp, hogy a telefonbeszélgetést mondjuk 1 gombnyomással ki lehessen hangosítani, mert elég macerás böködni a menüben.
3.) Hosszu SMS-t tudok fogadni, de kiderült, ha én küldök hosszut, csak 1 SMS-nyi megy át kb, a többi rész nem megy át, kiirja a másiknál, hogy nem megjelenithető, vagy vmi ilyesmi.

Hali!

Nekem nem szokot az AS elindulni csak ha rádugom a gépre! (Habár mostmár win7-et használok)
[Maximum taskmanagerből mindig kilövöd; tom marha nagy izgalom lehet...]
[Esetleg használk InClose-t]

Nekem kint van az aktív hívás közben! Az szerintem nem nehéz megnyomni! Vagy hardveres-re gondolsz?

Nem sok sms-t szoktam írni vele(a szoftveres billentyű a halálom) de egyszer írtam egy több smsből állót de az tudtommal minden gond nélkül átment.
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #155 Dátum: 2009, 05 30, 21:52:32 »
Üdv!

Menjünk sorba:
1. Van egy ActiveSync Killer nevű progi, amit telepíthetsz You are not allowed to view links. Register or Login

2. Beszéd közben a Speaker On bekapcsolja a kihangosítást
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

3. Nézd meg ezt You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető tacsiful

• PDA: A 701
« Reply #156 Dátum: 2009, 05 31, 22:29:01 »
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudom beállítani a Mio A701-s a ébresztést de MP3 zenével
Mert nem tudom vagy ha nem lehet akkor honnan  tudok leszedni olyan programot ami müködik is ?
Köszönöm előre is

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #157 Dátum: 2009, 05 31, 23:24:33 »
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudom beállítani a Mio A701-s a ébresztést de MP3 zenével
Mert nem tudom vagy ha nem lehet akkor honnan  tudok leszedni olyan programot ami müködik is ?
Köszönöm előre is

Hali

A gyári ébresztő helyett inkább használd a pTravelalarm-ot You are not allowed to view links. Register or Login
Tíz ébresztési lehetősségel és snoozal. (A gyári ébresztő hangot csak erős idegzetűeknek!!! :ima: Először majdnem kivágtam mikor meghallotam! :D) Az mp3-at is gond nélkül kezeli ;)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #158 Dátum: 2009, 05 31, 23:27:45 »
Azt, hogy tudom beállítani a Miokában azt, hogy a gmail-es emailjeimet letöltse magától wifi kártyán keresztül???  :shock:  Mert rádugtam sync kábelen beirtam az email címem majd fel is ismerte pop és smtp-t. Imap-nél is. Ki is írja, hogy háromszázakármennyi email letöltése meg is vártam DE semmi nem történt >:( >:( >:( Tök üres a lista. Ha küldök róla azt megkapom...

Jah és még egy kérséem lenne :D  Hogyan lehet kivenni a magyaríííÍÍtást? Mert fel akarom tenni az s2u2-t  :D

Nem elérhető tacsiful

• PDA: A 701
« Reply #159 Dátum: 2009, 06 01, 17:59:48 »
Köszike szépen
Hogy adtál nekem egy Linket de ez nem ingyenes és honnan tudom leszedni ingyenesen ugyan ezt a Programot?:

Köszöke szépen előre is

Hali

A gyári ébresztő helyett inkább használd a pTravelalarm-ot You are not allowed to view links. Register or Login
Tíz ébresztési lehetősségel és snoozal. (A gyári ébresztő hangot csak erős idegzetűeknek!!! :ima: Először majdnem kivágtam mikor meghallotam! :D) Az mp3-at is gond nélkül kezeli ;)

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #160 Dátum: 2009, 06 01, 18:27:26 »
Köszike szépen
Hogy adtál nekem egy Linket de ez nem ingyenes és honnan tudom leszedni ingyenesen ugyan ezt a Programot?:

Köszöke szépen előre is
Ha a program nem ingyenes, akkor ingyenesen sehonnan nem tudod leszedni, szerintem... Ha meg arra gondolsz, amire én, akkor olvasd el előbb a fórum használati feltételeit, főleg azt a részt, hogy mi szabad és mi nem.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #161 Dátum: 2009, 06 01, 20:03:49 »
Ha a program nem ingyenes, akkor ingyenesen sehonnan nem tudod leszedni, szerintem... Ha meg arra gondolsz, amire én, akkor olvasd el előbb a fórum használati feltételeit, főleg azt a részt, hogy mi szabad és mi nem.

A pTravel nem ingyenes!

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #162 Dátum: 2009, 06 01, 20:22:30 »
A pTravel nem ingyenes!

Erre Ő is rájött ;D
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #163 Dátum: 2009, 06 01, 20:27:25 »
Azt, hogy tudom beállítani a Miokában azt, hogy a gmail-es emailjeimet letöltse magától wifi kártyán keresztül???  :shock:  Mert rádugtam sync kábelen beirtam az email címem majd fel is ismerte pop és smtp-t. Imap-nél is. Ki is írja, hogy háromszázakármennyi email letöltése meg is vártam DE semmi nem történt >:( >:( >:( Tök üres a lista. Ha küldök róla azt megkapom...

Jah és még egy kérséem lenne :D  Hogyan lehet kivenni a magyaríííÍÍtást? Mert fel akarom tenni az s2u2-t  :D

Nem lehet, hogy a pc-re már letöltötted az emaileket? Esetleg nem jó helyen nézed? (Gmail-Inbox)

A S2U2-höz nem kell leszedni a magyarítást (tudom mennyire imádod :D ) csak a Sunnysoft program, Beállítások, Verzió fül alatt ki kell venni a pipát a tapres.dll elöl.
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #164 Dátum: 2009, 06 01, 22:27:35 »
Nem lehet, hogy a pc-re már letöltötted az emaileket? Esetleg nem jó helyen nézed? (Gmail-Inbox)

A S2U2-höz nem kell leszedni a magyarítást (tudom mennyire imádod :D ) csak a Sunnysoft program, Beállítások, Verzió fül alatt ki kell venni a pipát a tapres.dll elöl.

Akkor jól emlékeztem, hogy valamelyik fórumozó rájött a megoldásra! Csak azt nem tudtam, hogy mit kell csinálni :oops:  Esetleg a701.eoldalra nem írnátok ki valami megjegyzésbe mondjuk ahol írjátok, hogy ha zúg a [NEM TELCSI!] meg ilyesmi? Vagy csak én vok ilyen zizzent, hogy elfelejtem! :shock:

Az emailel kapcsolatban pedig az outlook letölötte mindet! Akkor a PDA nem tölti le ha már az Outlook megcsinálta? :shock:  És nem a text message-be néztem az emailjeimet:D

Angolal kapcsolatban pedig :D :D :D

In my opinion my Engilsh is poor but maybe I understand what are you say or what I read at PDA. But if i have a choice I vote the hungarian language cose of that is my language

(bocs ha vannak benne orbitális hibák de egy éve nem beszéltem mert megutáltatták az angolt; ennyi maradt meg :p)

« Reply #165 Dátum: 2009, 06 01, 23:15:55 »
Sziasztok!

Még mindig az eltolt mikrofonos Miokám (lásd fentebb bő lére eresztve...) a problémám...beérném egy bontásra ítélt készülékkel is, feltéve ha nem úszni tanult.
Előre is köszi,
Miskay

Nem elérhető gex28

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: mio a 701
  • PDA ROM: r65
« Reply #166 Dátum: 2009, 06 01, 23:30:51 »
HEllo todna valaki segiteni:701 esemen mindig jőn egy sms amit ki ir rőktőn a képernyőre a szőveg, üzenet a hálozatol és ki irja a várost ahol vagyok.már ujra telepitetem tőbszőr de nem segitet!

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #167 Dátum: 2009, 06 01, 23:41:05 »
Akkor jól emlékeztem, hogy valamelyik fórumozó rájött a megoldásra! Csak azt nem tudtam, hogy mit kell csinálni :oops:  Esetleg a701.eoldalra nem írnátok ki valami megjegyzésbe mondjuk ahol írjátok, hogy ha zúg a [NEM [NEM [NEM TELCSI!]!]!] meg ilyesmi? Vagy csak én vok ilyen zizzent, hogy elfelejtem! :shock:

Az emailel kapcsolatban pedig az outlook letölötte mindet! Akkor a PDA nem tölti le ha már az Outlook megcsinálta? :shock:  És nem a text message-be néztem az emailjeimet:D

Angolal kapcsolatban pedig :D :D :D

In my opinion my Engilsh is poor but maybe I understand what are you say or what I read at PDA. But if i have a choice I vote the hungarian language cose of that is my language

(bocs ha vannak benne orbitális hibák de egy éve nem beszéltem mert megutáltatták az angolt; ennyi maradt meg :p)

1. Megtörtént ;) You are not allowed to view links. Register or Login

2. Ha az outlook már letöltötte, a pda már nem fogja (nálam így müxik)

3. Adtunk lehetőséget az angol gyakorlására :p
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #168 Dátum: 2009, 06 02, 00:00:15 »
HEllo todna valaki segiteni:701 esemen mindig jőn egy sms amit ki ir rőktőn a képernyőre a szőveg, üzenet a hálozatol és ki irja a várost ahol vagyok.már ujra telepitetem tőbszőr de nem segitet!

Lécci csak egy oldalt olvass vissza! O->- Utána a kezelési jön ;)
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #169 Dátum: 2009, 06 02, 11:36:16 »
Hali!

Hogyan vagy honnan tudnám ráerőszakolni az Opera mini-t a Miora??? Leszedtem a hivatalos oldalról, de AS-en keresztül nem megy a PDA meg nem ismeri fel a kiterjesztést :'(   De szerintem valamit nagyon csúnyán benézek mert erősen kétlem, hogy a hivatalos oldalról leszedett dolgot ne lehessen feltenni a Miora  :D

Jah és feltettem a SPB MobileShell 3-at! Hát az kéééÉÉÉsz O->-  Apám is mikor meglátta mondta egyből, hogy tegyem fel a T620-asra  :D

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #170 Dátum: 2009, 06 02, 19:34:17 »
Hali!

Hogyan vagy honnan tudnám ráerőszakolni az Opera mini-t a Miora??? Leszedtem a hivatalos oldalról, de AS-en keresztül nem megy a PDA meg nem ismeri fel a kiterjesztést :'(   De szerintem valamit nagyon csúnyán benézek mert erősen kétlem, hogy a hivatalos oldalról leszedett dolgot ne lehessen feltenni a Miora  :D

Ha jól látom ez egy jávás alkalmazás, ahhoz pedig JAVA kell ;)
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #171 Dátum: 2009, 06 02, 19:57:44 »
Ha jól látom ez egy jávás alkalmazás, ahhoz pedig JAVA kell ;)
Jah téééÉÉÉnyleg :D
Amúgy meg a javaval hagyjál lééééci mert UV-m lesz belőle 12.én És hát a könyv még szépen csücsül a polcon... :oops:

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
« Reply #172 Dátum: 2009, 06 02, 21:03:52 »
Jah téééÉÉÉnyleg :D
Amúgy meg a javaval hagyjál lééééci mert UV-m lesz belőle 12.én És hát a könyv még szépen csücsül a polcon... :oops:

Akkor itt az ideje elővenni és némi gyakorlati tapasztalatot szerezni ;)  Majd villoghatsz a vizsgán a tudásoddal. Csak előkapod a miokát, oszt ... ;D
Ma még vidáman kacagsz,
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #173 Dátum: 2009, 06 02, 21:55:01 »
Akkor itt az ideje elővenni és némi gyakorlati tapasztalatot szerezni ;)  Majd villoghatsz a vizsgán a tudásoddal. Csak előkapod a miokát, oszt ... ;D

Óóó! Ráér az még!:D Messze van az UV :D Amúgy bármit használhatunk vizsgán csak hát ennek megfelelő a nehézségi szint is >:(

Mellesleg most nézem az eoldalt!  Én is szeretlek frici :D :D :D :D :D :D O->-

« Reply #174 Dátum: 2009, 06 07, 14:47:30 »
Keresek sérült, javíthatatlan, MioA701-t...még mindig. Csak a mikrofonos részre lenne igazán szükségem... :'(