2024, 11 28, 09:46:38
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419223 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető h_ati

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: SGM 2.1Beta 6.2 - voku 2.2
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4625 Dátum: 2012, 02 12, 15:10:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login ezt tessék feltenni (ODINNAL) a clean JH6-után :) mennie kell utána bármilyen SGM-nek :)  (saját helyi szerver szal csak akkor fut ha a gépem is ...holnap 10 után próbálkozz a letöltésével :) egésszen este 10-11ig tudod letölteni :) )
Szia!
Levadásztam a netről, clean install után felraktam, rá a Te friss 5.7-es verziódat!
Gratulálok, szép és jó! :-)
DE! Az alapgondomat a Cal Waiting szolgáltatással nem befolyásolja, az továbbra is fennáll! :-(
A Samdroid fórumon (Voku mod+x) másnak is van ugyanez a baja, de sovány vigasz, hogy nem vagyok egyedül!

Nem elérhető DjBIG

• Nem: Férfi
    • -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #4626 Dátum: 2012, 02 12, 18:10:00 »
Szia!
Levadásztam a netről, clean install után felraktam, rá a Te friss 5.7-es verziódat!
Gratulálok, szép és jó! :-)
DE! Az alapgondomat a Cal Waiting szolgáltatással nem befolyásolja, az továbbra is fennáll! :-(
A Samdroid fórumon (Voku mod+x) másnak is van ugyanez a baja, de sovány vigasz, hogy nem vagyok egyedül!

köszönöm :) mi is a probléma? már nem vagyok képben :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető h_ati

« Reply #4627 Dátum: 2012, 02 12, 21:31:18 »
köszönöm :) mi is a probléma? már nem vagyok képben :)

Lásd: 4601
 :)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4628 Dátum: 2012, 02 12, 21:46:06 »
Lásd: 4601
 :)

ahhaaam meg van...Hívásbeállítások/További beállítások alatt a hívásvárakoztatás be van pipálva?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető h_ati

« Reply #4629 Dátum: 2012, 02 12, 23:00:32 »
ahhaaam meg van...Hívásbeállítások/További beállítások alatt a hívásvárakoztatás be van pipálva?

Természetesen. Már egy pár app-ot is kipróbáltam a Marketról, amelyek Call Waiting-el összefüggenek, hátha megmozgatnak valahol egy bitet.. de semmi hatás. Amíg az SGM-et rá nem rakom, addig működik, azaz jelzi a bejövő hívást egy fennálló beszélgetés alatt, vagy a nem fogadottat, ha nem lépek át, de SGM telepítés után semmi. :-(
Azt lehet tudni, hogy melyik apk, vagy egyéb "alkatrész" felel a híváskezelésért?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4630 Dátum: 2012, 02 12, 23:46:11 »
Természetesen. Már egy pár app-ot is kipróbáltam a Marketról, amelyek Call Waiting-el összefüggenek, hátha megmozgatnak valahol egy bitet.. de semmi hatás. Amíg az SGM-et rá nem rakom, addig működik, azaz jelzi a bejövő hívást egy fennálló beszélgetés alatt, vagy a nem fogadottat, ha nem lépek át, de SGM telepítés után semmi. :-(
Azt lehet tudni, hogy melyik apk, vagy egyéb "alkatrész" felel a híváskezelésért?

pontosan nem tudom...talán Dialer vagy a Dialer storage

Nem elérhető Szenya

• PDA: Samsung Galaxy Nexus, Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #4631 Dátum: 2012, 02 13, 16:31:49 »
Sziasztok!

Kéne nekem valami alap 2.1 es rom jh7 ha lehet sajnos amiket találtam azok a linkek nem élnek és nemtudom letölteni. Előre is köszönöm

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4632 Dátum: 2012, 02 13, 17:31:51 »
Sziasztok!

Kéne nekem valami alap 2.1 es rom jh7 ha lehet sajnos amiket találtam azok a linkek nem élnek és nemtudom letölteni. Előre is köszönöm

hali tessék: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szenya

• PDA: Samsung Galaxy Nexus, Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #4633 Dátum: 2012, 02 13, 19:14:14 »
lenne még egy olyan problémám hogy nem műkszik a 3g-m telenor klikkes vagyok és apn-ek nél van 3darab Telenor Online,Telenor Go, Telenor Net egyik se műkszik felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol meg aztmondták h küldenek egy beállítós sms-t amibe meg az jött hogy nem támogatott készülék :O

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4634 Dátum: 2012, 02 13, 19:40:32 »
lenne még egy olyan problémám hogy nem műkszik a 3g-m telenor klikkes vagyok és apn-ek nél van 3darab Telenor Online,Telenor Go, Telenor Net egyik se műkszik felhívtam az ügyfélszolgálatot ahol meg aztmondták h küldenek egy beállítós sms-t amibe meg az jött hogy nem támogatott készülék :O

állítsd be a Telenor NET-et alapértelmezettnek és indítsd újra a telefont utána működni fog ha a szolgáltatód felől is minden rendben

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4635 Dátum: 2012, 02 15, 19:35:12 »
SGM BETA5.7 DjBIG's mod #1.0.2

képek:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

videó:

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
  • PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.6.29
« Reply #4636 Dátum: 2012, 02 17, 20:03:13 »
mind a kettőnél a tárcsázót kilövi...ezért nem csatlakozik rendesen a gsm hálózathoz :S mit kell ilyenkor tenni?

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4637 Dátum: 2012, 02 18, 10:24:07 »
megoldódott :D

a Norbosz féle  rendesen megy...az aksikezelés rendesen megy? nem szívja az aksit túlzottan?

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4638 Dátum: 2012, 02 20, 21:20:48 »
megoldódott :D

a Norbosz féle  rendesen megy...az aksikezelés rendesen megy? nem szívja az aksit túlzottan?

Helló!

A romom ugyan úgy meríti az aksit mint a voku által készített SGM romok, szerintem DjBig is ebből a romból dolgozik azaz főzi tovább a romot. :) Szóval jó kis rom, szerintem az övé meg az enyém is. Övé csicsásabb, enyém átlagos kinézetű, és stabil az új FrozenLake kernellel amit beraktam.

Viszont ma eladtam a Spicám és már meg is van egy galaxy s készülék, tehát tesztelés hiányában új romot már nem készítek, remélem segíthettek sokaknak abban hogy stabil romot használhassanak, továbbiakban szerintem DjBig fog még romokat készíteni. :) Én befejeztem, maximum majd s-re készítek romot, bár ott akkora a fejlesztő tábor hogy lehet nincs értelme, majd meglátom. Bármi gond lenne azért lehet hozzám privátba fordulni segítségért.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4639 Dátum: 2012, 02 21, 08:58:03 »
Helló!

A romom ugyan úgy meríti az aksit mint a voku által készített SGM romok, szerintem DjBig is ebből a romból dolgozik azaz főzi tovább a romot. :) Szóval jó kis rom, szerintem az övé meg az enyém is. Övé csicsásabb, enyém átlagos kinézetű, és stabil az új FrozenLake kernellel amit beraktam.

Viszont ma eladtam a Spicám és már meg is van egy galaxy s készülék, tehát tesztelés hiányában új romot már nem készítek, remélem segíthettek sokaknak abban hogy stabil romot használhassanak, továbbiakban szerintem DjBig fog még romokat készíteni. :) Én befejeztem, maximum majd s-re készítek romot, bár ott akkora a fejlesztő tábor hogy lehet nincs értelme, majd meglátom. Bármi gond lenne azért lehet hozzám privátba fordulni segítségért.

igen tervezem a további rom-ok tovább főzését de most inkább megvárnám a kamerát 2.3-ra :) illetve hát maradnak az update-k készítése :) én is szívesen szert tennék egy S-re :)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4640 Dátum: 2012, 02 22, 23:54:55 »
igen tervezem a további rom-ok tovább főzését de most inkább megvárnám a kamerát 2.3-ra :) illetve hát maradnak az update-k készítése :) én is szívesen szert tennék egy S-re :)

Helyes, tartsd életben a közösséget friss romokkal. :) Kíváncsi leszek azért végül kijön e spicára majd a várva várt már egy éve ígért 3d támogatás illetve mennyit fog fejlődni a rom. A jövőben biztosan sikerül szert tenned neked is S-re az ára szerencsére megy lejjebb, én használtan vettem és mondhatom alkalmi vételi áron. Nem szoktam pénzösszeget mondani de 50 alatt volt és a tulajdonos benne hagyta a 8 giga sd kártyát is a 8 giga belső memórián túl. Szóval jól jártam szerencsére. :) Sok sikert a rom főzéshez!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4641 Dátum: 2012, 02 23, 09:51:48 »
Helyes, tartsd életben a közösséget friss romokkal. :) Kíváncsi leszek azért végül kijön e spicára majd a várva várt már egy éve ígért 3d támogatás illetve mennyit fog fejlődni a rom. A jövőben biztosan sikerül szert tenned neked is S-re az ára szerencsére megy lejjebb, én használtan vettem és mondhatom alkalmi vételi áron. Nem szoktam pénzösszeget mondani de 50 alatt volt és a tulajdonos benne hagyta a 8 giga sd kártyát is a 8 giga belső memórián túl. Szóval jól jártam szerencsére. :) Sok sikert a rom főzéshez!
na az nem rossz gratu :) és hogy muzsikál a kicsike?:)...gondolom áttérsz az S romokhoz :) a 3d-t én sem tom de készül a kamera 2.3ra az biztos :)

"To clarify once again: Yes, I'm working on next release. Yes, it will have camera support. And no, no ETA."

"Akkor tisztázzuk mégegyszer: Igen, dolgozom a következő kiadáson. Igen, lesz benne kamera támogatás. És nem, nem tudom mikor lesz kiadva."

kicsit morci már :D

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4642 Dátum: 2012, 02 23, 10:29:36 »

A 3d drivert 2010 augusztusa óta ígérik, ha emlékezetem nem csal. :)

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4643 Dátum: 2012, 02 23, 13:46:20 »
na az nem rossz gratu :) és hogy muzsikál a kicsike?:)...gondolom áttérsz az S romokhoz :) a 3d-t én sem tom de készül a kamera 2.3ra az biztos :)

"To clarify once again: Yes, I'm working on next release. Yes, it will have camera support. And no, no ETA."

"Akkor tisztázzuk mégegyszer: Igen, dolgozom a következő kiadáson. Igen, lesz benne kamera támogatás. És nem, nem tudom mikor lesz kiadva."

kicsit morci már :D

S romokra áttérnék,de egyelőre ez bonyolultabbnak látszik mint a sica romolás. Itt be van csomagolva tarba a modem, pda,meg cs rész és azon belül binbe és rfs-be vannak csomagolva a fájlok ezeket kéne szétbontanom,majd összeraknom, de ehhez még nem tudom milyen program lenne jó. Ha segít nekem ebben majd valami rommer akkor készítek egy testre szabott romot. :) De ez még a jövő zenéje,most még ismerkedem vele. Nagyon jól muzsikál a kicsike amúgy, egy 3D-s játékot szedtem le valami space dead vagy mi a neve és a psp-t lealázza kb grafikába, még az asztali gépemen is akadoznak az ilyen grafikájú játékok. :D Gyönyörű 3d-s grafika akadás mentesen fut, filmek meg mondjuk egy BD rippes ami nagy felbontású, szintén gyönyörűen akadás mentesen fut. Egyedül most egy jó témát hiányolok erre,mert ez a gyári kicsit gagyi, meg a tárcsázó sem tetszik, de majdcsak mond nekem valaki rá egy jó témát. :) Összefoglalva jó választás az S.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #4644 Dátum: 2012, 02 23, 17:10:39 »
S romokra áttérnék,de egyelőre ez bonyolultabbnak látszik mint a sica romolás. Itt be van csomagolva tarba a modem, pda,meg cs rész és azon belül binbe és rfs-be vannak csomagolva a fájlok ezeket kéne szétbontanom,majd összeraknom, de ehhez még nem tudom milyen program lenne jó. Ha segít nekem ebben majd valami rommer akkor készítek egy testre szabott romot. :) De ez még a jövő zenéje,most még ismerkedem vele. Nagyon jól muzsikál a kicsike amúgy, egy 3D-s játékot szedtem le valami space dead vagy mi a neve és a psp-t lealázza kb grafikába, még az asztali gépemen is akadoznak az ilyen grafikájú játékok. :D Gyönyörű 3d-s grafika akadás mentesen fut, filmek meg mondjuk egy BD rippes ami nagy felbontású, szintén gyönyörűen akadás mentesen fut. Egyedül most egy jó témát hiányolok erre,mert ez a gyári kicsit gagyi, meg a tárcsázó sem tetszik, de majdcsak mond nekem valaki rá egy jó témát. :) Összefoglalva jó választás az S.

Spicánál sem az Odinos romból főztél :).

Ugyan úgy zip-ben vannak SGS-en is a costum romok, amik recoveryből telepíthetők.

Azokkal ugyan olyan mókolni. :)

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4645 Dátum: 2012, 02 23, 23:02:42 »
Spicánál sem az Odinos romból főztél :).

Ugyan úgy zip-ben vannak SGS-en is a costum romok, amik recoveryből telepíthetők.

Azokkal ugyan olyan mókolni. :)

na azért...én is így gondoltam valahogy :D hát itt a megoldás Norbosz...lehet "játszani" :D

bízom benne hogy azért ezekből a topicokból sem tűnsz el :)

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4646 Dátum: 2012, 02 24, 09:28:49 »
egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék témákat betenni a rendszerbe...bocsi a kérdésért, de kezdő vagyok még az android terén :)

Nem elérhető Virág Attila

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: garmin
  • PDA: i5700 galaxy spica
  • PDA ROM: 6+84+4
« Reply #4647 Dátum: 2012, 02 24, 15:14:26 »
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Van már vagy 2 éve egy spicám 2.2.1 fut rajta cyanogenmod6.1.1 alpha 8.2-vel.Máig sem tudom hogyan de én tettem fel rá Odinnal.  Szeretnék frissíteni valami jobbra de nem igazán találok hozzá megfelelő romot:-(itt feljebb láttam egy két linket de onnét semmit sem lehet letölteni:-( A cyanogenmod az nagyon bejott.Ha abbol lenne valami jobb de stabil és lehetőleg magyar,az jó lenne.Gondolom nem nagyon adnak ki rá újabbakat épp ezért szeretnék valami stabil kiforrott romot.Ha valaki tud kérem segítsen.

Köszi

Nem elérhető medveujonc

• ANDROID FAN
« Reply #4648 Dátum: 2012, 02 24, 15:20:24 »
Én a Norbosz félét tudom ajánlani...az elég zsír kis rom... de kipróbáltam a DjBIG félét is... az is jó...csak nem szeretem a hangos bejelentkezését...de azon kívül az is  kajak kis rom :)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4649 Dátum: 2012, 02 24, 18:19:35 »
egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék témákat betenni a rendszerbe...bocsi a kérdésért, de kezdő vagyok még az android terén :)

2.2 alatt nem tudsz "témázni" csak különböző launcher segítségével.