na az nem rossz gratu és hogy muzsikál a kicsike?...gondolom áttérsz az S romokhoz a 3d-t én sem tom de készül a kamera 2.3ra az biztos
"To clarify once again: Yes, I'm working on next release. Yes, it will have camera support. And no, no ETA."
"Akkor tisztázzuk mégegyszer: Igen, dolgozom a következő kiadáson. Igen, lesz benne kamera támogatás. És nem, nem tudom mikor lesz kiadva."
kicsit morci már
S romokra áttérnék,de egyelőre ez bonyolultabbnak látszik mint a sica romolás. Itt be van csomagolva tarba a modem, pda,meg cs rész és azon belül binbe és rfs-be vannak csomagolva a fájlok ezeket kéne szétbontanom,majd összeraknom, de ehhez még nem tudom milyen program lenne jó. Ha segít nekem ebben majd valami rommer akkor készítek egy testre szabott romot.
De ez még a jövő zenéje,most még ismerkedem vele. Nagyon jól muzsikál a kicsike amúgy, egy 3D-s játékot szedtem le valami space dead vagy mi a neve és a psp-t lealázza kb grafikába, még az asztali gépemen is akadoznak az ilyen grafikájú játékok.
Gyönyörű 3d-s grafika akadás mentesen fut, filmek meg mondjuk egy BD rippes ami nagy felbontású, szintén gyönyörűen akadás mentesen fut. Egyedül most egy jó témát hiányolok erre,mert ez a gyári kicsit gagyi, meg a tárcsázó sem tetszik, de majdcsak mond nekem valaki rá egy jó témát.
Összefoglalva jó választás az S.