2024, 11 28, 11:34:58
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419231 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Norbosz

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4600 Dátum: 2012, 01 29, 12:42:24 »
Sok tesztelés után elkészítettem egy stabilnak mondható új romot. Aláírásomból letölthető. A kernelt lecseréltem frozen lake kernelre, alap hangfelvevőt lecseréltem tape-a-talk programra. Ezenkívül program frissítések történtek. Természetesen ebbe is meghagytam a Launcher pro-t, mert a Go launcher ex szemre elég sokat elvesz a memóriából és lassúnak tapasztaltam úgy.

Nem elérhető h_ati

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: SGM 2.1Beta 6.2 - voku 2.2
« Reply #4601 Dátum: 2012, 01 30, 22:01:25 »
Sziasztok!

Norbosz és mások is!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki Voku féle SGM 5.x verziót használ, vagy abból épített saját ROM-ot, minden rendben van-e a hívások kezelésével?
Mióta SGM 5.x-et használok (5.0-tól 5.7-ig) nem kapok semmiféle jelzést egy fennálló beszélgetés alatt bejövő hívásról, pedig aktív bekopogásom (call waiting) van, azaz pittyegni kellene a fülembe, kiírni a hívót a kijelzőre, és beállítástól függően rezegni! Ehhez képest semmi, sőt a hívásról nem fogadott jelzés sem keletkezik, azaz teljesen elveszik!
Más ROM-okkal (CM 6.1.1 a8.4, SGM 2.1b (NG)) teljesen normálisan működik.
Ötlet, tapasztalat?
Köszi!

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4602 Dátum: 2012, 01 30, 23:46:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sok tesztelés után elkészítettem egy stabilnak mondható új romot. Aláírásomból letölthető. A kernelt lecseréltem frozen lake kernelre, alap hangfelvevőt lecseréltem tape-a-talk programra. Ezenkívül program frissítések történtek. Természetesen ebbe is meghagytam a Launcher pro-t, mert a Go launcher ex szemre elég sokat elvesz a memóriából és lassúnak tapasztaltam úgy.
Köszönjük!
Én az előző romodat használom épp, immár egy hónapja és egész jól muzsikál V6 Superchargerrel, kivéve, hogy elszáll a Google Maps egy rövid idő után. Eddig nem vettem rá magam, hogy lecseréljem, mert tetszik, hogy gyors meg jó az akkuidő is. Kérdésem az, hogy rá tudom úgy frissíteni az előző romodra, hogy ne vesszenek el a programjaim? Egyáltalán, ebben jó a Google Maps? Tudom, hogy ott a Titanium Backup, de azzal is jópár nap szívás, mire mindent visszateszek.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #4603 Dátum: 2012, 01 31, 08:40:25 »
Sziasztok!

Norbosz és mások is!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki Voku féle SGM 5.x verziót használ, vagy abból épített saját ROM-ot, minden rendben van-e a hívások kezelésével?
Mióta SGM 5.x-et használok (5.0-tól 5.7-ig) nem kapok semmiféle jelzést egy fennálló beszélgetés alatt bejövő hívásról, pedig aktív bekopogásom (call waiting) van, azaz pittyegni kellene a fülembe, kiírni a hívót a kijelzőre, és beállítástól függően rezegni! Ehhez képest semmi, sőt a hívásról nem fogadott jelzés sem keletkezik, azaz teljesen elveszik!
Más ROM-okkal (CM 6.1.1 a8.4, SGM 2.1b (NG)) teljesen normálisan működik.
Ötlet, tapasztalat?
Köszi!

Nekem működik rendesen (SGM 5.3 my Mods ) :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4604 Dátum: 2012, 01 31, 10:21:21 »
Köszönjük!
Én az előző romodat használom épp, immár egy hónapja és egész jól muzsikál V6 Superchargerrel, kivéve, hogy elszáll a Google Maps egy rövid idő után. Eddig nem vettem rá magam, hogy lecseréljem, mert tetszik, hogy gyors meg jó az akkuidő is. Kérdésem az, hogy rá tudom úgy frissíteni az előző romodra, hogy ne vesszenek el a programjaim? Egyáltalán, ebben jó a Google Maps? Tudom, hogy ott a Titanium Backup, de azzal is jópár nap szívás, mire mindent visszateszek.

Nincs mit! :) Ezt a v6 superchargert még nem próbáltam ki, de már gondolkodom rajta hogy kipróbáljam. Ha jól muzsikál lehet a következő romba bele is építem, még meglátom bele lehet e. Nekem nincs gondom ennél az új romnál a google mapsel. Meg valahogy ez a frozenlake kernel eddig a leg stabilabb. Minden más kernellel kifagyott meg újraindult a telefon, programok záródtak be maguktól stb. Ennél nincs ilyen gond. Sajnos viszont nem lehet rátelepíteni hogy megmaradjanak a programok,mert előtte kell nyomni egy wipe dalvik cachet és data/system wipe-ot is és ez lepucol róla mindent. Ha nem nyomsz neki akkor összekeveredhetnek a programok és megeshet hogy mikor bootolna a telefon, be sem tölti a rendszert. Én azt javaslom amiről tudsz készíts mentést és csak olyan programokat tölts vissza amik nincsenek rajta az új romon, szóval a régebbi verziókkal ne írd felül az újakat. :) Egyedüli dolog van ebbe az új romba ami nekem nem tetszik, az új setup wizard, hogy már első induláskor meg kell neki adni a google accountot és addig nem enged tovább míg nem adom meg neki. Azért rossz ez mert elkezd rögtön szinkronizálni mivel ezt a funkciót még első induláskor nem lehet kikapcsolni (mivel nem enged tovább) és így tele rakja mindenféle szeméttel pl email névjegyzékek a telefonom. De persze ezt ki lehet kapcsolni utána,meg törölni, csak ez is plusz munka.

Nem elérhető h_ati

« Reply #4605 Dátum: 2012, 01 31, 13:09:20 »

Hmm... akkor az én Spicám nem olyan Spica?
:-(

Nem elérhető h_ati

« Reply #4606 Dátum: 2012, 01 31, 20:28:48 »

...és melyik PDA alapverzióra raktad fel?
Én próbáltam a JH6 és a JH7 végűvel is, de nincs különbség, mindegyiknél beteg a bekopogás és a hozzá köthető nem fogadott hívás-értesítés.

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4607 Dátum: 2012, 01 31, 20:59:59 »
Nincs mit! :) Ezt a v6 superchargert még nem próbáltam ki, de már gondolkodom rajta hogy kipróbáljam. Ha jól muzsikál lehet a következő romba bele is építem, még meglátom bele lehet e.
Nekem mindig problémám volt a rammal a sok telepített program miatt,  a V6 Supercharger ezt megoldotta, azóta semmi gond igaz, hogy multitask sincs gyakorlatilag, de legalább nem fagyok ki folyamatosan memóriahiány miatt.
Mikor először telepíted a Script Managerrel érdemes Terminal kompatibilisre beállítani a menüből, aztán a bash V6 paranccsal bármikor tudod a memóriapreseteket állítani terminálból.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4608 Dátum: 2012, 02 01, 13:08:30 »
...és melyik PDA alapverzióra raktad fel?
Én próbáltam a JH6 és a JH7 végűvel is, de nincs különbség, mindegyiknél beteg a bekopogás és a hozzá köthető nem fogadott hívás-értesítés.

JH6-ra tettem fel de most JD1-es :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető h_ati

« Reply #4609 Dátum: 2012, 02 03, 11:21:52 »
JH6-ra tettem fel de most JD1-es :)

Hát egyre izgalmasabb!
A Samsung firmware oldal 3 legutóbbi verziójára (...JH1, JH6, JH7) (mindig clean installal!) próbáltam felrakni a Te mododat (SGM 5.1 alapú) és a Norbosz féle legutóbbi SGM 5.7 alapú ROM-ot.
Látszólag rendben települt, de elindítani egyiket sem sikerült! A bootolás elején a csík 80%-a körül katt, csíkok a képernyőn, és végtelen restart. Eddig ilyet egyik ROM-mal sem tett - pedig minden friss verziót ki szoktam próbálni - így maradt az SGM2.1 béta 6.2 verzióm. :-(

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4610 Dátum: 2012, 02 04, 23:36:13 »
Hát egyre izgalmasabb!
A Samsung firmware oldal 3 legutóbbi verziójára (...JH1, JH6, JH7) (mindig clean installal!) próbáltam felrakni a Te mododat (SGM 5.1 alapú) és a Norbosz féle legutóbbi SGM 5.7 alapú ROM-ot.
Látszólag rendben települt, de elindítani egyiket sem sikerült! A bootolás elején a csík 80%-a körül katt, csíkok a képernyőn, és végtelen restart. Eddig ilyet egyik ROM-mal sem tett - pedig minden friss verziót ki szoktam próbálni - így maradt az SGM2.1 béta 6.2 verzióm. :-(

You are not allowed to view links. Register or Login ezt tessék feltenni (ODINNAL) a clean JH6-után :) mennie kell utána bármilyen SGM-nek :)  (saját helyi szerver szal csak akkor fut ha a gépem is ...holnap 10 után próbálkozz a letöltésével :) egésszen este 10-11ig tudod letölteni :) )

Nem elérhető h_ati

« Reply #4611 Dátum: 2012, 02 06, 22:11:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login ezt tessék feltenni (ODINNAL) a clean JH6-után :) mennie kell utána bármilyen SGM-nek :)  (saját helyi szerver szal csak akkor fut ha a gépem is ...holnap 10 után próbálkozz a letöltésével :) egésszen este 10-11ig tudod letölteni :) )

Bocsi, de erről első körben lemaradtam, nem voltam nagyon gépközelben, így csak most látom a linket.
Most majd jobban figyelek, ha lesz még lehetőségem.
Köszi!

Nem elérhető swager

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: I5700XXIL3
« Reply #4612 Dátum: 2012, 02 08, 10:27:33 »
sziasztok !

tudnátok ajánlani valamilyen stabil 2.2 romot? Nekem még a 2.1 van fent, nem rootolt a telefonom.

Köszönettel : swager

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4613 Dátum: 2012, 02 08, 15:19:42 »
sziasztok !

tudnátok ajánlani valamilyen stabil 2.2 romot? Nekem még a 2.1 van fent, nem rootolt a telefonom.

Köszönettel : swager

hali...számos van CyanogenMod 8.3...SpicagenMod 5.7 :) ezek nagyon jók :)

Nem elérhető swager

« Reply #4614 Dátum: 2012, 02 09, 15:14:29 »
Sziasztok újra!

akadt egy kis problémám megpróbáltam feltenni Norbosz romját , de valamiért elakad, elindul a telepítés ujraindul a telefon majd a robotok kergetőznek a képernyőn kb 20 percig és nem történik semmi.

Valakinek valami ötlete?

Köszi előre is

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4615 Dátum: 2012, 02 09, 16:36:45 »
Elkészültem a legújabb modifikációmmal :) vegyétek,vigyétek :D

Változtatások:

Voku 2.2 kernel (támogatja az Android-SDK DDMS-t)
Bootsound bekapcsolva
Icon cserék
1-2 felesleges program kivéve illetve lecserélve jobbakra :D illetve bővítettem egy saját alkalmazással :) (T-Face)
Egyedi boot logo,boot animáció :)
Fain ablak animáció :)

SGM-froyo-BETA 5.7 modified by DjBIG ;)

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #4616 Dátum: 2012, 02 09, 18:45:14 »
Köszönjük a munkád a nép nevében:)...leszedem,de majd ha kipurcan a mostani,vagy megunom,ami hamar szokott lenni ,csak akkor nézem meg. :ok:Video nincs véletlenül róla :ima:

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4617 Dátum: 2012, 02 10, 00:04:27 »
Köszönjük a munkád a nép nevében:)...leszedem,de majd ha kipurcan a mostani,vagy megunom,ami hamar szokott lenni ,csak akkor nézem meg. :ok:Video nincs véletlenül róla :ima:

Az sajnos nincs de pár képpel szolgálhatok :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Fejesek: bocsi a nagy képért nem tudom h kell kisebbre venni :D ha megtennétek ...köszönöm :D

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #4618 Dátum: 2012, 02 10, 07:55:20 »
Hát ez nagyon csini lett  :ok: a kíváncsiságom miatt lehet mégsem várom meg hogy a mostani rom elszálljon :D

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4619 Dátum: 2012, 02 10, 08:35:15 »
Hát ez nagyon csini lett  :ok: a kíváncsiságom miatt lehet mégsem várom meg hogy a mostani rom elszálljon :D

:D :D :D :D majd jelezd hogy nálad hogy muzsikál :)

Nem elérhető swager

« Reply #4620 Dátum: 2012, 02 10, 11:24:49 »
Szia Dj!

Felment a romod tegnap, csak mivel nincs wifim nem tudtam túllépni a gugli bejelentkezésen :)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4621 Dátum: 2012, 02 10, 12:27:18 »
Szia Dj!

Felment a romod tegnap, csak mivel nincs wifim nem tudtam túllépni a gugli bejelentkezésen :)

ennek örülök ...ami a guuuglit illeti...mint tudod az androidnak az az "alap" követelménye...de amúgy lehet skip-eket nyomogatni...:D ha még sem lenne ott akkor házikóó :)

Nem elérhető frivo

• PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.3-LW.v2.1-by-Dude
« Reply #4622 Dátum: 2012, 02 10, 15:29:26 »
Hi emberek! Valaki világositson fel legyenszíves, hogy mik a különbségek a romjaitok között??  Nekem perpill BETA5.4-es van fent, innen szedtem le :

Azóta frissült de mivel még nem akadozik az enyém nem ujitottam. Viszont látom hogy a tied DjBig más kernelt tartalmaz, meg Norboszé is tökmás. Sz'al nekem ez idegennyelv :-D , igazából a mostani tökéletesen megfelel küllemre stb, bár néha ha netezetk vagy valami fut, és hívnak , vanhogy full fekete kép, nem is látom ki csörög, se gomb semmi. Sz'al azért akadnak hibák, ram elfogy stb. De eddig elég stabil, és nemigen fagy ki csak ugy spontán a zsebemben meg ilyenek.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4623 Dátum: 2012, 02 10, 15:45:08 »
Hi emberek! Valaki világositson fel legyenszíves, hogy mik a különbségek a romjaitok között??  Nekem perpill BETA5.4-es van fent, innen szedtem le :

Azóta frissült de mivel még nem akadozik az enyém nem ujitottam. Viszont látom hogy a tied DjBig más kernelt tartalmaz, meg Norboszé is tökmás. Sz'al nekem ez idegennyelv :-D , igazából a mostani tökéletesen megfelel küllemre stb, bár néha ha netezetk vagy valami fut, és hívnak , vanhogy full fekete kép, nem is látom ki csörög, se gomb semmi. Sz'al azért akadnak hibák, ram elfogy stb. De eddig elég stabil, és nemigen fagy ki csak ugy spontán a zsebemben meg ilyenek.

nos hát az SGM romok ugyan úgy néznek ki de a különbség közöttük az hogy a bennük lévő programok updatelve vannak... a kerneleket úgy cserélheted mint az alsóneműt...lehet tesztelgetni hogy melyik milyen stabil,gyors...én a Voku 2.2ben bízom nekem ezzel gyors a rendszerem,jó a SU-m (nem adódnak frissítési hibák),ki lehet venni olyan rendszer alkalmazásokat amit te személy szerínt nem szeretsz és helyettesítheted egy másikkal ha szeretnéd pl...én az eredeti 3D Galériát kivettem mert eléggé hülyén tölti be a képeket ráadásúl lassú és szokat eszik...de hogy azért még is legyen képnézegető betettem a QuickPick-et ami viszont
gyors nem eszik sokat :)...igaz nem rendezi úgy el 3D-ben a képeket mint a 3D Galéria...de amikor bemegyek nem is azt akarom nézegetni hogy hogy rendezi el a képeket hanem magukat a képeket :D
az enyém attól is különbözik a többi SGM-től hogy én új icon packot adtam az egész rendszernek és ettől nem olyan "egyhangú" hanem széép színes :D sajnos a RAM fogyás nálam is probléma :(

Nem elérhető swager

« Reply #4624 Dátum: 2012, 02 10, 18:01:34 »
ennek örülök ...ami a guuuglit illeti...mint tudod az androidnak az az "alap" követelménye...de amúgy lehet skip-eket nyomogatni...:D ha még sem lenne ott akkor házikóó :)

ja jó köszi :)

akkor megpróbálom házikóval is :)