Sziasztok!Norbosz-tól kérdezem,de bárki aki tud segíthetne...elkövettem azt a hibát,hogy kivettem a memkarit,leválasztás nélkül,akkor resetelt a teló,de már el nem indult.Csak a boot logo feléig jut és kezdi előröl.Hogy tudom megmenteni,pl az sms-eket,a többit nagyjából vissza tudom rakni ami kell,de nem lehet megúszni újratelepítés nélkül valahogy?Odin és a rom felrakása nélkül?A lehangerő+kikapcs-bekapcs gombra is a felénél lefagy,tehát oda se tudok belépni,hogy megint rátegyem a romot./Norbosz féle/Tehát Odin,root,stb megint /??Meg mindent előröl?Valaki help!!!!
Húha, tehát ha jól értem akkor a recovery menübe sem tudsz belépni mert felénél újra indul? Nekem volt ilyen problémám de én akkor újra raktam a romot alapoktól kezdve és megoldódott a gond. Így sms megmentéséhez mindenképp be kéne tudj lépni a recoverybe. Mert ha ott tudnál rátenni egy másik kernelt pl yonip vagy voku kernelt recoveryből akkor tuti belépne a rendszerbe, de elég lenne lehet egy wipe dalvik cache is. Sajnos valami beragadt a rendszerbe amitől ezt produkálja. Nem tudok így erre mit írni sajnos.
Ha lenne más módja a recoverybe lépésnek leírnám de tudtommal nincs. Ha pedig mondjuk odinnal felrakod a régi recoveryt (i5700_LK2-08_PDA) valószínűleg nem indulna el a rom és nem tudnád ugyancsak lementeni az sms-eket. Mondjuk egy sd kártya kivétele majd rendszer elindítása végül sd kártya berakása után még nem kéne ilyet produkálnia, nekem ezt egy kernel felrakása után produkálta régebben. Sajnos nincs ötletem.
Egyetlen dolog amit ki lehet próbálni de ebben nincs tapasztalatom az hogy felraksz egy új romot de sd kártyát nem formázod le és akkor talán új rom felrakása után mivel sd kártyán ott vannak még a programok talán az sms gyorsítótárából beolvassa az sms-eket. De lehet hülyeség az egész, én még ezt sosem próbáltam.
Más: Elkészültem tegnap az új rommal, tesztelgettem amennyire tudtam, nekem jól működik, felrakom aki szeretné frissíteni a régit legyen így karácsonyra egy friss romja a telefonján.
Nagy változás az előzőekhez képest nincs, gyorsaságra kb ugyan az talán picivel gyorsabb, stabilitásra viszont stabilabb mint az előző, program frissítéseket tartalmaz, 2.2.3-as alap rendszerre épül már, voku 1.7A kernelt tartalmaz. Igazából ezt is a modx rombol főztem tovább a régi megszokott programokat bele integráltam, sok szerintem fölösleges dolgot kivettem belőle. Immár a launcher pro került bele vissza mert a go ex launcher friss változata valami kegyetlenül eszi a memóriát és nekem nem célom hogy egykét dizájnosabb elemért cserébe lassúságot érjek el a működésben, aki akarja majd ráteszi azt a launcert, aki meg nem annak szerintem bőven elég ez a launcher pro. Módosítás még hogy miui zene lejátszó helyett a gyárit tettem vissza és a gyári böngészőt is vissza tettem.
A rom letölthető innen: You are not allowed to view links.
Register or
LoginA rom telepítése előtt mindenképp egy teljesen új alapoktól kezdett installációt ajánlok,mert ez már ahogy írtam is nem a 2.2.2 hanem a 2.2.3-as alaprendszerre épül. (2.2.3 nem tévesztendő össze a 2.3-as gingerbread kiadással, ez még maradt froyo.)