2024, 12 01, 04:18:29
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419356 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető huan

• PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: Anzo Full
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4575 Dátum: 2011, 11 28, 18:42:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Maga a készülék nem támogatott
De más rommal működik a letöltés...

Nem elérhető DjBIG

• Nem: Férfi
    • -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #4576 Dátum: 2011, 11 28, 21:10:58 »
De más rommal működik a letöltés...

Igen de ha más romban régebbi market verzió van akkor azért működik...az új market figyel a kompatibilitásra...az 1-2-vel korábbi nem...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #4577 Dátum: 2011, 11 29, 01:05:55 »
Ráadásul a telefonra ki sem jött hivatalosan a 2.2, úgyhogy az is bekavarhat a kompatibilitásnál.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető huan

« Reply #4578 Dátum: 2011, 11 29, 06:10:15 »
Köszi a segítségeket,de valami egészen másról lehet szó,mert mindig is működött a market letöltés 2.1, 2.2 és 2.3-as főzött romoknál is, valamint mindenféle 2-es és 3-as markettel is.

Nem elérhető hubertus999

• PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: SpicaGen Mod Beta2.1 Basic Edition v1.4+YONIP Final-3D
« Reply #4579 Dátum: 2011, 11 30, 19:09:07 »
A markettel én is hadilábon állok mostanában. Friss 2.2 ROM van fent, App2SD formázott ext2 part. és 100mb szabad telefonmemória, de marketről nem tudok telepíteni, mert kiírja, hogy megtelt a memória. ES-ből simán felmegy bármilyen app, belső/külső tárhelyre is.

Nem elérhető huan

« Reply #4580 Dátum: 2011, 12 01, 06:19:07 »
A markettel én is hadilábon állok mostanában. Friss 2.2 ROM van fent, App2SD formázott ext2 part. és 100mb szabad telefonmemória, de marketről nem tudok telepíteni, mert kiírja, hogy megtelt a memória. ES-ből simán felmegy bármilyen app, belső/külső tárhelyre is.
ES? az mi?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4581 Dátum: 2011, 12 01, 06:36:08 »
ES? az mi?

ES File Explorer
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vpali

• PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: i900dxid1
« Reply #4582 Dátum: 2011, 12 07, 16:18:18 »
Hogyan kell vissza rakni a gyári 2.1- 2.2 c után?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4583 Dátum: 2011, 12 07, 18:38:04 »
Hogyan kell vissza rakni a gyári 2.1- 2.2 c után?

Odin-nal LK2.08-as PDA-részt kell utána i570EXXJH 1-et vagy 6-ot amelyiket akarod...

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4584 Dátum: 2011, 12 13, 00:25:06 »
Sziasztok!

Kicsit el tünedeztem ezért bocs mindenkitől, hamarosan ha jól mennek a dolgok új rommal jelentkezem amiben program frissítések és javítások lesznek megtalálhatóak zömében, most is építgetem aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Sajnos mostanában kiadott romok igencsak bugosak voltak, ezért sem tartottam érdemesnek tovább főzni, de most tesztelem az újat és kiderül hogy ezt megéri e, de úgy látom haladnak a fejlesztések még ha nem is annyira látványos ütemben.

Nem elérhető bearnie16

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Spica (GT-i5700)
  • PDA ROM: Criminal 2.6.29.6
« Reply #4585 Dátum: 2011, 12 13, 07:49:49 »
Amit bátran merek ajánlani SGM-froyo Beta 3.5 <-- igaz ez még béta de bitang jó , a Norbosz féle Romok is jók de például SGM froyo BETA 3.6 Norbosz Edit a saját kernelénél nem működöt az usb storage,Feltolsz egy Yonip kernelt v.12B-t például akkor eléggé gyors és tabil lesz.De igazából ha nem fontos a kamera meg a tájolás szenzor akkor inkább a 2.3-at ajánlom ;) ami fent van nekem arról a 2.3 topickban találsz leírás hogy mit tud.olvasd át ha gondolod és gondolkoz :D

Olvasgatom a fórumokat, és próbálok én is összerakni egy használható összeállítást, de nem vagyok még elég rutinos. Amit nagyon sokan írtak, hogy SGM-froyo-BETA 3.5 + YONIP kernel CFS v12.B.1 16BPP összeűllítás elég stabil, viszont én akár hogyan próbálom ezt összehalászni, nem igazán megy.
Ez: SGM-froyo-BETA 3.5  egyenlő ezzel: SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5 ?????
Mert nekem a google ezt dobja ki, még arra a vicces kifigurázós példalinkre is...
Mondjuk én a Kernelt se találtam.
Jelenleg ezt használom: CM-6.1.1-Spica-a8.4_update.zip  + Criminal 2.6.29.6 kernel  // gondolom ez már elég elavult..
Tudna nekem valaki segíteni?

Köszi előre is!

Nem elérhető Ben2488

• PDA: LG G2 D802 ;Samsung Galaxy Note 10.1 (N8000)
  • PDA ROM: CarbonROM ,Stock*Root*
« Reply #4586 Dátum: 2011, 12 13, 18:35:48 »

Olvasgatom a fórumokat, és próbálok én is összerakni egy használható összeállítást, de nem vagyok még elég rutinos. Amit nagyon sokan írtak, hogy SGM-froyo-BETA 3.5 + YONIP kernel CFS v12.B.1 16BPP összeűllítás elég stabil, viszont én akár hogyan próbálom ezt összehalászni, nem igazán megy.
Ez: SGM-froyo-BETA 3.5  egyenlő ezzel: SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5 ?????
Mert nekem a google ezt dobja ki, még arra a vicces kifigurázós példalinkre is...
Mondjuk én a Kernelt se találtam.
Jelenleg ezt használom: CM-6.1.1-Spica-a8.4_update.zip  + Criminal 2.6.29.6 kernel  // gondolom ez már elég elavult..
Tudna nekem valaki segíteni?

Köszi előre is!

Szerintem az, ha már a Vicces kifigurázó példalinkre is ez jött, akkor annak kell lennie:P  amúgy ha felrakod --> "SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5"  <---  ezt, nagyon jól jársz nálam bitang jól fut szép gyors és nem akadt eddig :):)  (a teljes fájl neve : SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5__HoneycombMod_Plus_Yonip_24Bpp )

Sok sikert :D

Nem elérhető bearnie16

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Spica (GT-i5700)
  • PDA ROM: Criminal 2.6.29.6
« Reply #4587 Dátum: 2011, 12 14, 08:28:27 »
Szerintem az, ha már a Vicces kifigurázó példalinkre is ez jött, akkor annak kell lennie:P  amúgy ha felrakod --> "SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5"  <---  ezt, nagyon jól jársz nálam bitang jól fut szép gyors és nem akadt eddig :):)  (a teljes fájl neve : SGM-froyo-BETA2.1_UP_v3.3.5__HoneycombMod_Plus_Yonip_24Bpp )

Sok sikert :D

Köszi szépen!

Ki fogom próbálni, bár tegnap feltettem ezt: SGM-froyo-BETA3.3_NorboszEdit.zip
Viszont nekem úgy tűnik, hogy ez nagyon eszi az aksit, bár egy full töltést, lehet hogy nem csináltam azóta rajta...

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4588 Dátum: 2011, 12 14, 09:32:26 »
Köszi szépen!

Ki fogom próbálni, bár tegnap feltettem ezt: SGM-froyo-BETA3.3_NorboszEdit.zip
Viszont nekem úgy tűnik, hogy ez nagyon eszi az aksit, bár egy full töltést, lehet hogy nem csináltam azóta rajta...

csinálj egy battery wipe-ot

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #4589 Dátum: 2011, 12 20, 18:30:32 »
Sziasztok!Norbosz-tól kérdezem,de bárki aki tud segíthetne...elkövettem azt a hibát,hogy kivettem a memkarit,leválasztás nélkül,akkor resetelt a teló,de már el nem indult.Csak a boot logo feléig jut és kezdi előröl.Hogy tudom megmenteni,pl az sms-eket,a többit nagyjából vissza tudom rakni ami kell,de nem lehet megúszni újratelepítés nélkül valahogy?Odin és a rom felrakása nélkül?A lehangerő+kikapcs-bekapcs gombra is a felénél lefagy,tehát oda se tudok belépni,hogy megint rátegyem a romot./Norbosz féle/Tehát Odin,root,stb megint :'(/??Meg mindent előröl?Valaki help!!!! :ima:

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4590 Dátum: 2011, 12 21, 19:42:33 »
Sziasztok!Norbosz-tól kérdezem,de bárki aki tud segíthetne...elkövettem azt a hibát,hogy kivettem a memkarit,leválasztás nélkül,akkor resetelt a teló,de már el nem indult.Csak a boot logo feléig jut és kezdi előröl.Hogy tudom megmenteni,pl az sms-eket,a többit nagyjából vissza tudom rakni ami kell,de nem lehet megúszni újratelepítés nélkül valahogy?Odin és a rom felrakása nélkül?A lehangerő+kikapcs-bekapcs gombra is a felénél lefagy,tehát oda se tudok belépni,hogy megint rátegyem a romot./Norbosz féle/Tehát Odin,root,stb megint :'(/??Meg mindent előröl?Valaki help!!!! :ima:

Húha, tehát ha jól értem akkor a recovery menübe sem tudsz belépni mert felénél újra indul? Nekem volt ilyen problémám de én akkor újra raktam a romot alapoktól kezdve és megoldódott a gond. Így sms megmentéséhez mindenképp be kéne tudj lépni a recoverybe. Mert ha ott tudnál rátenni egy másik kernelt pl yonip vagy voku kernelt recoveryből akkor tuti belépne a rendszerbe, de elég lenne lehet egy wipe dalvik cache is. Sajnos valami beragadt a rendszerbe amitől ezt produkálja. Nem tudok így erre mit írni sajnos. :( Ha lenne más módja a recoverybe lépésnek leírnám de tudtommal nincs. Ha pedig mondjuk odinnal felrakod a régi recoveryt (i5700_LK2-08_PDA) valószínűleg nem indulna el a rom és nem tudnád ugyancsak lementeni az sms-eket. Mondjuk egy sd kártya kivétele majd rendszer elindítása végül sd kártya berakása után még nem kéne ilyet produkálnia, nekem ezt egy kernel felrakása után produkálta régebben. Sajnos nincs ötletem. :( Egyetlen dolog amit ki lehet próbálni de ebben nincs tapasztalatom az hogy felraksz egy új romot de sd kártyát nem formázod le és akkor talán új rom felrakása után mivel sd kártyán ott vannak még a programok talán az sms gyorsítótárából beolvassa az sms-eket. De lehet hülyeség az egész, én még ezt sosem próbáltam.

Más: Elkészültem tegnap az új rommal, tesztelgettem amennyire tudtam, nekem jól működik, felrakom aki szeretné frissíteni a régit legyen így karácsonyra egy friss romja a telefonján. :) Nagy változás az előzőekhez képest nincs, gyorsaságra kb ugyan az talán picivel gyorsabb, stabilitásra viszont stabilabb mint az előző, program frissítéseket tartalmaz, 2.2.3-as alap rendszerre épül már, voku 1.7A kernelt tartalmaz. Igazából ezt is a modx rombol főztem tovább a régi megszokott programokat bele integráltam, sok szerintem fölösleges dolgot kivettem belőle. Immár a launcher pro került bele vissza mert a go ex launcher friss változata valami kegyetlenül eszi a memóriát és nekem nem célom hogy egykét dizájnosabb elemért cserébe lassúságot érjek el a működésben, aki akarja majd ráteszi azt a launcert, aki meg nem annak szerintem bőven elég ez a launcher pro. Módosítás még hogy miui zene lejátszó helyett a gyárit tettem vissza és a gyári böngészőt is vissza tettem.
A rom letölthető innen: You are not allowed to view links. Register or Login
A rom telepítése előtt mindenképp egy teljesen új alapoktól kezdett installációt ajánlok,mert ez már ahogy írtam is nem a 2.2.2 hanem a 2.2.3-as alaprendszerre épül. (2.2.3 nem tévesztendő össze a 2.3-as gingerbread kiadással, ez még maradt froyo.) :)

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #4591 Dátum: 2011, 12 21, 20:03:04 »
Hi!
Hát mivel teló nélkül nem maradhatok :) így tettem az sms-ekre :hmm: Odin-Jh6-Root és egy Mod-x rom.Amúgy a te rom-od volt rajta.Nem azért mondom hogy kritizáljam,mert elég sokáig elment és jó is volt. :ok:De valahogy mindig belefutok ebbe a dologba,hogy az elején minden frankó,gyors is,aztán pár hét és kezdődnek a bajok :shock:Pedig már egyszer úgy voltam vele,hogy elég a főzött romokból és feltettem root nélkül egy gyári,hát az se bírta sokáig.A kártyát nem választottam le a rendszerről hanem csak kivettem ekkor volt egy reboot,de már nem jutoot sehova.Nem értem ennyi miért tesz be neki,ráadásul pont most ennél semmi előjele nem volt hogy lassú lenne vagy fagyna vagy bármi...

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4592 Dátum: 2011, 12 21, 23:38:19 »
Hi!
Hát mivel teló nélkül nem maradhatok :) így tettem az sms-ekre :hmm: Odin-Jh6-Root és egy Mod-x rom.Amúgy a te rom-od volt rajta.Nem azért mondom hogy kritizáljam,mert elég sokáig elment és jó is volt. :ok:De valahogy mindig belefutok ebbe a dologba,hogy az elején minden frankó,gyors is,aztán pár hét és kezdődnek a bajok :shock:Pedig már egyszer úgy voltam vele,hogy elég a főzött romokból és feltettem root nélkül egy gyári,hát az se bírta sokáig.A kártyát nem választottam le a rendszerről hanem csak kivettem ekkor volt egy reboot,de már nem jutoot sehova.Nem értem ennyi miért tesz be neki,ráadásul pont most ennél semmi előjele nem volt hogy lassú lenne vagy fagyna vagy bármi...

Sajnálom ami történt, sajnos nem csak az én romjaimnál fordul elő akár újraindulás vagy fagyás, ezeket a kernelek okozzák zömében, ezért is nehéz megtalálni a stabil jól működőt. Egy példával szemléltetve, én mindenféle kernelt kipróbáltam már és pl legutolsó HP kernel annyira gyorsan meríti nekem az aksit hogy naponta tölthettem a telefonom úgy hogy alig használtam. Voku 2.5-ös kernelétől meg újra indulgatott a telefon és fagyás is volt. Most ez a kernel ami az új romban van stabilnak tűnik, de 100% garancia nincs egyik főzött 2.2-es romra sem, mivel a 2.2-es hivatalosan nem jött ki így a fejlesztők csak úgy foltozgatják és így rakják össze, míg egy 2.1-es rom gyári alapokra épül. Ha ez a rom sem válna be amit csináltam újonnan most, 2.1-et javaslok neked. :) Abból is van egy régi főzöttem, bár ráférne egy frissítés arra is. Én még adok egy két esélyt ennek a 2.2-nek aztán meglátom mi lesz, de remélem jövőre már letudom cserélni a telefonom egy jobbra,mert azért egy gyorsabb vas jó lenne. :) Meglátjuk mit hoz a jövő, addig is készülni fog még rom, de szerintem január vagy februárba valamikor, meglátom mennyi fejlesztés érkezik.

Nem elérhető mishike

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: TSUNAMI ICS
« Reply #4593 Dátum: 2012, 01 06, 17:53:21 »
Heló! valaki  tudna adni egy linket a fórumra, ahol levan írva hogy rakjuk fel a legfrissebb cyanogen modot spica-ra? ami az első oldalon van az már régi nem? elkezdtem keresgélni de nem találtam eddig semmit. Köszi

Nem elérhető frivo

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.3-LW.v2.1-by-Dude
« Reply #4594 Dátum: 2012, 01 06, 17:57:37 »
hi! Itt le van írva lépésről lépésre, linkelve vannak a szükséges file-ok is és ez a legfrissebb 2.2.3-mas ROM!
Pár napja tettem fel én is, egyelőre tökéletes, nem lassult, nincs fagyás, működik MAPS is, minden más is! 

Nem elérhető kicsi198710

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: galaxy spica
  • PDA: Samsung galaxy spica
  • PDA ROM: i570exxjd2
« Reply #4595 Dátum: 2012, 01 14, 21:58:58 »
Sziasztok!

szeretnék egy kis segítséget kérni
lekottáznám,hogy nem az enyém a teló egyik haveromnak segíte(né)k.Nekem más tipusú telóm van és azon már csináltam "hasonlót"
be tudná nekem valaki linkelni vagy leírni,hogy a spicánál,hogy kell a recovery -t telepíteni(na meg hogy honnan :D ) és ha még kérhetnék egy ilyet a rom telepítésröl is :$
Amit tudok,hogy spica 2.1es szoft van rajta
elöre is köszönöm

Nem elérhető frivo

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.3-LW.v2.1-by-Dude
« Reply #4596 Dátum: 2012, 01 15, 11:45:33 »

Nem elérhető Tshaby

• PFC Fan
  • PDA: Ace3 S7275R
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #4597 Dátum: 2012, 01 15, 17:56:25 »
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy kb mennyi időnek kell eltelnie amíg recovery módban frissít valamely 2.2 romra? Kb fél órája megy az "Installing new image!" de nem történik semmi. Frissen rakott I5700OEXXJH7.
Válaszokat előre is köszönöm!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #4598 Dátum: 2012, 01 15, 18:35:11 »
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy kb mennyi időnek kell eltelnie amíg recovery módban frissít valamely 2.2 romra? Kb fél órája megy az "Installing new image!" de nem történik semmi. Frissen rakott I5700OEXXJH7.

őőő ott vmi bibi van :D nem installing new image kell neked hanem apply.zip from sdcard...ot kiválasztod a rom-ot és kész már csinálja is :)

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #4599 Dátum: 2012, 01 15, 20:47:58 »
Sziasztok!
Kb 10 perc max szerintem. Akku ki, kezd előlről.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login