2024, 11 28, 23:28:08
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419257 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rtitusz

• Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus One
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4300 Dátum: 2011, 06 18, 14:58:22 »
Lenne egy problémám, mégpedig, hogy ssswitch-et a yonippal hogy lehet beállítani? Vagy ennél nem lehet? Az ssscfg parancs nem működik.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4301 Dátum: 2011, 06 18, 15:44:58 »
Én is felpattintottam a yonipot. Gyors, nem mindig de általában 1 klikkel nyílik a képernyőzár, a 3g vel kapcsolatban meg nekem az volt a történet, hogy ment de utána atomra belassult, ugyhogy gyorsan kikapcsoltam. Azt majd még tesztelnem kell
Aláírás

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4302 Dátum: 2011, 06 18, 21:51:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Lenne egy problémám, mégpedig, hogy ssswitch-et a yonippal hogy lehet beállítani? Vagy ennél nem lehet? Az ssscfg parancs nem működik.

Ha felrakod a yonip kernelt azaz a packot, az törli az ssswitchet. A zipbe van bele kódolva, de ki lehet venni, de fölösleges,mert amúgy sem nagyon szeretik egymást, régen volt ssswitch vs. yonip kernelem és mindig szórakozott nekem mert ssswitchet nem szerette. Amúgy nekem ma kezdődött egy kis gubanc ezzel az új yonip kernellel. Elkezdett superusert frissíteni mobilnetről, leállítottam menet közben, ő erre kifagyott csak aksi ki be segített rajta, majd újra bekapcsnál elkezdte tölteni, leállítottam most úgy hogy 3g kikapcs, újra kifagyott, majd újra aksi ki be, ekkor 2g-re állítottam töltötte le a superusert, le is szedte nagy nehezen, majd marketbe beléptem, és ott fagyott ki, de újra engedte indítani, majd ezután már wifiről próbálkoztam hogy megnézzek egy weboldalt, szóval a mobilnettel nálam gondok vannak. Nem tudom ki mit tapasztalt ez ügyben.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4303 Dátum: 2011, 06 19, 02:12:56 »
nekem a launcherpro fagy ki állandóan (nem válaszol), de ezt már a voku alatt is csinálta. nem értem miért de nagyon zavaró. néha feloldás után percekig nem válaszol.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Maxx77

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SGS-2
  • PDA ROM: Goatrip_Galaxy_S_II_6.3_JB_restyled by tvpisti
« Reply #4304 Dátum: 2011, 06 19, 11:20:00 »
Yonip teszt:D   eddig minden kifogástalanul müxik 3 napja fut

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4305 Dátum: 2011, 06 19, 21:07:42 »
Nekem most omlott össze totál a rendszerem. Újraindítottam, és megakadt a bootanimációnál. Wipe sem segített, úgyhogy CI lesz és szerintem a CM8.4-et rakom fel.

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4306 Dátum: 2011, 06 19, 21:43:30 »
Valakinek ötlete, hogy mit lehet tenni, ha az akkujelző folyamatosan lefagy? Pár napja olyan 40-50%-nál mindig beragad töltés közben, így sosem tudom, hogy állok az akksival. Dalvik-cache törlést, battery calibrationt már próbáltam, az nem segít. Több hónapos rendszer, nincs kedvem újrahúzni. :(

Nem elérhető gross76

« Reply #4307 Dátum: 2011, 06 21, 19:07:48 »
Valakinek ötlete, hogy mit lehet tenni, ha az akkujelző folyamatosan lefagy? Pár napja olyan 40-50%-nál mindig beragad töltés közben, így sosem tudom, hogy állok az akksival. Dalvik-cache törlést, battery calibrationt már próbáltam, az nem segít. Több hónapos rendszer, nincs kedvem újrahúzni. :(
Miután újrahúztam a jól bejáratott régi rendszert, kiderült, hogy a töltő volt a hibás.
Legalább kipróbálom a NextGeneration ROMot.

Nem elérhető Gomby

• Navigáció / Navigation: mio
  • PDA: i900
  • PDA ROM: XDHK1/XDHK2
« Reply #4308 Dátum: 2011, 06 21, 22:37:42 »
üdv
egy kis segitség kéne.
Pár napja spica tulaj vagyok,de már minden létező rootolás megprobáltam.
adatok:
frimw:2.1-up.1
i570EXXJC1
2.6.29
root@SE-S610 #2
ECLAIR.XXJD2

fenn van a 4ROOT
universal androot
a Superuser progi is fenn van.

probáltam ODI nal
a pc látja a portokon a samit
az odin is látja  /dowload modban/
a fájlokat be illesztem
start de nem történik semmi.
aksi ki és a spica ujra müködik mint régen
Recovery menű nem jön elő folyton ujra a gyári beállitás jön fel.
Help.

Nem elérhető gross76

« Reply #4309 Dátum: 2011, 06 21, 23:49:10 »
üdv
egy kis segitség kéne.
Pár napja spica tulaj vagyok,de már minden létező rootolás megprobáltam.
adatok:
frimw:2.1-up.1
i570EXXJC1
2.6.29
root@SE-S610 #2
ECLAIR.XXJD2

fenn van a 4ROOT
universal androot
a Superuser progi is fenn van.

probáltam ODI nal
a pc látja a portokon a samit
az odin is látja  /dowload modban/
a fájlokat be illesztem
start de nem történik semmi.
aksi ki és a spica ujra müködik mint régen
Recovery menű nem jön elő folyton ujra a gyári beállitás jön fel.
Help.
Valamit nem jól csinálsz. Először a Leshak féle rootolással kell kezdened, Marketről nem lehet a Spicát rootolni.
Itt megtalálsz mindent (igaz angolul, de ha nem érted, a google fordító a barátod).
Az itt található Odin csomagban benne van az új spica_jc3.ops fájl is, azt használd.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4310 Dátum: 2011, 06 22, 15:01:00 »
Írtam egy kis cikkecskét a Spicás kernelekről. Ez főként azoknak jön jól, akik most kezdenek neki a Spicás életnek, vagy csak szimplán zavarba estek a sok különféle kernel láttán. Remélem segítettem :)
Aláírás

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4311 Dátum: 2011, 06 22, 19:03:50 »
Mióta itt jártam sokat használtam ezt az új Yonip kernelt és azt kell mondjam hogy nem vagyok elégedett. Két okbol sem. Egyik hogy ha 3g-n bekapcsolom a mobilnetet és elindítom a böngészőt, kifagy az egész telefon és aksi ki-be segít csak. 2g-n használom pedig gyakran azt írja nincs net elérés,holott fel csatlakoztam. Másik gondom hogy néha baromira be tud lassulni hirtelen mint amikorra háttérben valami izmos program fut, de nem fut semmi olyan és ez a lassulás pár másodpercig tart de idegesítő. Fagyás viszont a leg idegesítőbb. Nem tudtok valami tippet adni,melyik kernelt használjam a modx rommal? Minden mostani kernellel van valami gubanc. CM8.4-ről mik a tapasztalatok? Stabilabb mint az sgm beta 2.1?

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4312 Dátum: 2011, 06 22, 19:30:14 »
Mióta itt jártam sokat használtam ezt az új Yonip kernelt és azt kell mondjam hogy nem vagyok elégedett. Két okbol sem. Egyik hogy ha 3g-n bekapcsolom a mobilnetet és elindítom a böngészőt, kifagy az egész telefon és aksi ki-be segít csak. 2g-n használom pedig gyakran azt írja nincs net elérés,holott fel csatlakoztam. Másik gondom hogy néha baromira be tud lassulni hirtelen mint amikorra háttérben valami izmos program fut, de nem fut semmi olyan és ez a lassulás pár másodpercig tart de idegesítő. Fagyás viszont a leg idegesítőbb. Nem tudtok valami tippet adni,melyik kernelt használjam a modx rommal? Minden mostani kernellel van valami gubanc. CM8.4-ről mik a tapasztalatok? Stabilabb mint az sgm beta 2.1?
Ez most neked a Yonip 21 volt? mert attól már van újabb ahol pont ezek javulnak(főleg a 3g meg a 2g)
Aláírás

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4313 Dátum: 2011, 06 22, 20:53:40 »
Ez most neked a Yonip 21 volt? mert attól már van újabb ahol pont ezek javulnak(főleg a 3g meg a 2g)

Kicsit le maradtam akkor. Én már több mint egy hete használom ezt, ez még a v20 volt. De akkor rögtön tolom is fel a legújabbat.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4314 Dátum: 2011, 06 22, 21:16:59 »
Kicsit le maradtam akkor. Én már több mint egy hete használom ezt, ez még a v20 volt. De akkor rögtön tolom is fel a legújabbat.
jah, az még nem volt jó :D a v21a t használtam egy ideig és nem volt vele gondom. a 3g-t nem volt sok lehetőségem használni, de holnap azt is kipróbálom ennél elméletileg jó a 3g már v22 is van :D
Aláírás

Nem elérhető gross76

« Reply #4315 Dátum: 2011, 06 22, 21:48:09 »
jah, az még nem volt jó :D a v21a t használtam egy ideig és nem volt vele gondom. a 3g-t nem volt sok lehetőségem használni, de holnap azt is kipróbálom ennél elméletileg jó a 3g már v22 is van :D
Megy a 3G is tökéletesen a v21-el, 2 napig használtam. De nekem sajnos időnként 20 mb alá engedi a RAMot, ezzel nem tudok mit kezdeni. Olyankor használhatatlan lesz, és hiba lövöm ki az appokat, percek múlva ismét ez van. Csak az újraindítás segít ilyenkor. Visszatettem a vokut, annak valamiért nincs ez a gondja.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4316 Dátum: 2011, 06 22, 22:04:11 »
Megy a 3G is tökéletesen a v21-el, 2 napig használtam. De nekem sajnos időnként 20 mb alá engedi a RAMot, ezzel nem tudok mit kezdeni. Olyankor használhatatlan lesz, és hiba lövöm ki az appokat, percek múlva ismét ez van. Csak az újraindítás segít ilyenkor. Visszatettem a vokut, annak valamiért nincs ez a gondja.
most olvastam, hogy a v22 ezt is megoldja :D
Aláírás

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4317 Dátum: 2011, 06 23, 13:05:24 »
most olvastam, hogy a v22 ezt is megoldja :D

Tegnap óta már én is ezt a v22-t használom és azt kell mondanom, hogy ez eddig hibátlanul működik. Ramom sem csökkent még le vészesen (53 mb van). Remélem nem is lesz ezzel a kernellel gond.

Nem elérhető gross76

« Reply #4318 Dátum: 2011, 06 23, 15:01:42 »
Tegnap óta már én is ezt a v22-t használom és azt kell mondanom, hogy ez eddig hibátlanul működik. Ramom sem csökkent még le vészesen (53 mb van). Remélem nem is lesz ezzel a kernellel gond.
Áhh, nekem a v22-essel is csökken a ramom vészesen. :( Mivel vadiúj a rom, csak arra tudok gondolni, hogy valamit elállítottam az előző konfigomban és a Titaniummal visszaállítottam a rossz beállítást. Kérdés, hogy mit? Csak a Compcachere vagy a Virtual Memoryra tudok gondolni. (az előbbi 26% - ez elvileg még nagyobbá teszi a szabad ramot, a VM 32M-en van)

Nem elérhető maximum

• Navigáció / Navigation: Igo/Sygic10/CoPilot
  • PDA: JD1
  • PDA ROM: SGM-froyo-b2.1_Norbosz_v3.4+YONIP-22_24Bpp
« Reply #4319 Dátum: 2011, 06 25, 13:47:11 »
Csak a Compcachere vagy a Virtual Memoryra tudok gondolni. (az előbbi 26% - ez elvileg még nagyobbá teszi a szabad ramot, a VM 32M-en van)
Szerintem az ssswich még fent van, azt szedd le evvel : You are not allowed to view links. Register or Login
wipe dalvik elötte és utána is, újraindít és utána vipe dalvik Yonip 22

Nem elérhető gross76

« Reply #4320 Dátum: 2011, 06 25, 23:18:59 »
Szerintem az ssswich még fent van, azt szedd le evvel : You are not allowed to view links. Register or Login
wipe dalvik elötte és utána is, újraindít és utána vipe dalvik Yonip 22
Köszi, így már tökéletes! :)
Persze 3G-re váltva random újraindulások vannak, nagyon különös ez a 3G probléma, hogy nem sikerül megoldani.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4321 Dátum: 2011, 06 25, 23:27:16 »
Áhh, nekem a v22-essel is csökken a ramom vészesen. :( Mivel vadiúj a rom, csak arra tudok gondolni, hogy valamit elállítottam az előző konfigomban és a Titaniummal visszaállítottam a rossz beállítást. Kérdés, hogy mit? Csak a Compcachere vagy a Virtual Memoryra tudok gondolni. (az előbbi 26% - ez elvileg még nagyobbá teszi a szabad ramot, a VM 32M-en van)

Na, az a durva hírem van hogy én is elérkeztem a kevés memória szituhoz. Más gondom nincs, csak az hogy így pár nap elteltével 23mb free memóriára csökkentem még akkor is ha bezárok minden appot. Mondjuk más baja nincs,ezt meg kiküszöbölöm egy újra indítással, de sajnos ez a kernel sem tökéletes. Várjuk az újabbat...

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4322 Dátum: 2011, 06 25, 23:54:44 »
Na, az a durva hírem van hogy én is elérkeztem a kevés memória szituhoz. Más gondom nincs, csak az hogy így pár nap elteltével 23mb free memóriára csökkentem még akkor is ha bezárok minden appot. Mondjuk más baja nincs,ezt meg kiküszöbölöm egy újra indítással, de sajnos ez a kernel sem tökéletes. Várjuk az újabbat...
advanced task cleanert próbáltad már? marketből szedhető és az télleg bezár mindent! volt hogy 102 mb szabad ramom volt gyilok után! :o
Aláírás

Nem elérhető gross76

« Reply #4323 Dátum: 2011, 06 25, 23:59:30 »
Nekem megoldotta az ssswitch eltávolítása, valamelyik voku kernellel települt fel és nem is tudtam róla. Amúgy 23 Mb az nem durva, azzal még stabil a rendszer, ha 20 alá megy, akkor már gond van, mert nem reagál rendesen.

Nem elérhető mzperx

• PDA: I5700
  • PDA ROM: SGM-froyo-BETA2.1
« Reply #4324 Dátum: 2011, 06 26, 00:09:24 »

Találtam egy másik hibát a V22-ben. Nem működik a Wifi Tethering. A másik eszköz csatlakozik a Spica-hoz, de az nem oszt ki neki ip-címet. Korábban V21 volt rajta akkor működött, vissza V21 és ismét működik.