En ma ugy csinaltam.Veletlenul rahuztam a RFS-re.Kisse fura volt ahogy lefutott a Quadrant teszt,vegeredmeny elsore 870,masodikra 920,harmadikra 970,de nem tudom most sem miert mert nagyon akadozva futott a teszt.Mikor atallitottam ext2-re,adta a rendes 680-720 erteket.
Lehet, hogy csak egy hajszál választott el, hogy a Mikó alá kelljen menned a Vodához ismét. Spóroltál 120 lejt.
Amúgy minden rendben ezzel a kernellel? Már a 3G fagyáson túl. Iránytű, játékok, minden megy? Én még most is a voku-t használom, abból is visszatértem a 0.7-re, ami a 4 screenes recoveryn kívűl mindenben tökéletes (a többi vokut is próbáltam, de valahogy nem hozták ezt a szintet). Van egy olyan érzésem, hogy egyénenként változnak a kernel teljesítmények, attól függően, hogy ki milyen romot használ, milyen témával, hány appja van telepítve, használ-e app2sd-t vagy dalvik2cachet, milyen gyors a kártyája, stb. Ezért nem lehet egy ember tapasztalaira hagyatkozni.
De ha százan mondjátok, hogy jó, akkor kipróbálom.
Csak semmi kedvem egy jól működő rendszert elrontani, ami hetek óta jól teljesít. Csak az a fránya akksi idő... A múltkor éjszaka már taxihívásra sem futotta, pedig napközben is rátöltöttem még. Ez fájt, nem szeretek éjszakai buszozni.