2024, 11 29, 09:41:56
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419278 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Boonen007

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4100 Dátum: 2011, 05 19, 22:06:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Amúgy hosszú idő óta először használok olyan kernelt ami nem OC és az a durva, hogy nincs nagyon különbség a sebességben. pontosabban semennyi különbséget sem érzek. ez egyébként egy Voku 1.3 :)

Így van az egy nagyon jó kernel! Igaz én már 1.4-et használok.

Nem elérhető gerahun

• PDA: Samsung Galaxy Spica GT-i5700
  • PDA ROM: I570EXXJH7+LukiqqV8dAIO +intercept3D +Yonip V9BFS+CM8.3.2
« Reply #4101 Dátum: 2011, 05 19, 23:23:31 »
Helo az lenne a problémám, hogy megpróbáltam felrakni ezt a sony ericsson lauchert de nem tudom a build.propot átalakítani.

Nem elérhető Munez

• Navigáció / Navigation: Neverloss N627/IGO Primo
  • PDA: i9505
« Reply #4102 Dátum: 2011, 05 20, 07:47:55 »
Helo az lenne a problémám, hogy megpróbáltam felrakni ezt a sony ericsson lauchert de nem tudom a build.propot átalakítani.

Előző oldalon van a leírás, de tessék:

Terminal emulator megnyit, első lépésként beírod ezt a parancsot hogy cp system/build.prop sdcard/build.prop ekkor átmásolódik sd-re ez a build.prop, na ezután megnyitod egyszerű wordpaddal ezt a fájlt és ahol van ez a rész hogy ro.product.manufacturer=samsung azt módosítod erre ro.product.manufacturer=Sony Ericsson. Ez után elmented a módosítást simán csak mentésre nyomsz wordpadba, ezután meg vissza mész terminal emulatorba és beírod ezt remount rw cp /sdcard/build.prop /system/build.prop Ekkor vissza másolódik a systembe ez a fájl és kész is. Ezután telepítheted ezt a zipet recoveryből és élvezheted a skint.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #4103 Dátum: 2011, 05 20, 08:22:16 »
srácok, ti magyarul használjátok a spicagenmod-ot? Váltottam magyar nyelvre, de olyan kusza maradt az egész... Nem kell esetleg a build.prop-ban is átváltoztatni a local sor végét (en->hu)?

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4104 Dátum: 2011, 05 20, 10:37:15 »
srácok, ti magyarul használjátok a spicagenmod-ot? Váltottam magyar nyelvre, de olyan kusza maradt az egész... Nem kell esetleg a build.prop-ban is átváltoztatni a local sor végét (en->hu)?

Magyarul használjuk, legalábbis a nagy többség biztos. :D Azt nem kell megváltoztatni, az csak azért van ott hogy mikor első indításkor rom telepítés után betölt a telefon, akkor alapból magyar, angol vagy milyen nyelven jelenjen meg a nyelv, de ezt meg át lehet állítani bármikor. Nekem nem kusza semmi, egykét helyen még angol de azok spicagen beállítás részei, amúgy meg többi helyen magyar nekem.

Apropó, valaki nem tudja hogy ennél a sony ericsson launchernél nem lehet valahogy azt megcsinálni hogy ha hívnak vagy sms jön akkor az ikonján amit kirakok jelezze hogy hívás vagy sms érkezett? Ebből a szempontból launcher pro-nál ezt nagyon kedvelem, de most ez a sony ericsson launcher nagyon tetszik.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4105 Dátum: 2011, 05 20, 12:02:38 »
Magyarul használjuk, legalábbis a nagy többség biztos. :D Azt nem kell megváltoztatni, az csak azért van ott hogy mikor első indításkor rom telepítés után betölt a telefon, akkor alapból magyar, angol vagy milyen nyelven jelenjen meg a nyelv, de ezt meg át lehet állítani bármikor. Nekem nem kusza semmi, egykét helyen még angol de azok spicagen beállítás részei, amúgy meg többi helyen magyar nekem.

Apropó, valaki nem tudja hogy ennél a sony ericsson launchernél nem lehet valahogy azt megcsinálni hogy ha hívnak vagy sms jön akkor az ikonján amit kirakok jelezze hogy hívás vagy sms érkezett? Ebből a szempontból launcher pro-nál ezt nagyon kedvelem, de most ez a sony ericsson launcher nagyon tetszik.
az asztalon nyomj hosszan és a widgetek közül a timescape-t tedd ki. ott látod az új hìvást meg a facebookot meg a twittert is. :) am nekem is eszméletlenül bejön csak kicsit sok ramot eszik.
Aláírás

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Innovation 5.1 + DarkCore 4.0
« Reply #4106 Dátum: 2011, 05 20, 18:20:45 »
Sziasztok!

Régen írtam már, de nyomon követtem az eseményeket:).

Kipróbálta már valaki a sgm kitchent? Én főztem magamnak egy romot benne egész jól szuperál csak ezt a qbanin módos dolgokat nem értem. Átállítok valamit, de mikor belépek újra a qbanin switchbe mintha nem is állítottam volna semmit sem. (su megvan)
SSSwitchel nem lehet együtt hazsnálni, ez lenne a baj? Illetve ha lehet együtt ti milyen beállításokat használtok?

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #4107 Dátum: 2011, 05 20, 20:11:56 »
v1.5-ös vokut próbálta már valaki?
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Boonen007

« Reply #4108 Dátum: 2011, 05 20, 20:40:30 »
Én mindjárt kipróbálom a komplett Mod-x v3.7-et amiben a voku 1.5-van. Valaki nem tudja, hogy az ALAP videó lejátszó az milyen .apk néven van a letöltött zip-ben mert nincs benne a mod-X-ben viszont én szeretném beletenni. Az üzenetek érdekel még. Ötlet?

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4109 Dátum: 2011, 05 20, 21:21:50 »
Én mindjárt kipróbálom a komplett Mod-x v3.7-et amiben a voku 1.5-van. Valaki nem tudja, hogy az ALAP videó lejátszó az milyen .apk néven van a letöltött zip-ben mert nincs benne a mod-X-ben viszont én szeretném beletenni. Az üzenetek érdekel még. Ötlet?

A videó lejátszó az VideoPlayer.apk néven volt de kivették egy ideje mert a háttérben mindig fut és eszi a memóriát. Az üzenet küldő pedig Mms.apk

Nem elérhető Boonen007

« Reply #4110 Dátum: 2011, 05 20, 21:40:29 »
A videó lejátszó az VideoPlayer.apk néven volt de kivették egy ideje mert a háttérben mindig fut és eszi a memóriát. Az üzenet küldő pedig Mms.apk

Nagyon nagy király vagy!!!!

Nem elérhető Boonen007

« Reply #4111 Dátum: 2011, 05 20, 22:14:35 »
Nem tud valaki valami híreket spicagen fejlesztésről? Vagy ennyi volt kész?

Nem elérhető pomszi5

• Navigáció / Navigation: Navigon Select
  • PDA: Lg Optimus Black P970
« Reply #4112 Dátum: 2011, 05 21, 09:45:00 »
Sziasztok...csak gondoltam megosztom,h én most a legújabb horse power kernelt használom cm8.4-gyel meg golauncherrel és nagyon tuti :D quadrantot még nem mértem,de pörög a kis szerkentyű szépen...ajánlatos ;)
khe?

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4113 Dátum: 2011, 05 21, 10:21:06 »
Sziasztok...csak gondoltam megosztom,h én most a legújabb horse power kernelt használom cm8.4-gyel meg golauncherrel és nagyon tuti :D quadrantot még nem mértem,de pörög a kis szerkentyű szépen...ajánlatos ;)

Ebben már nincsenek grafikai hibák? Pl. quadrant tesztnél alul tök fehér volt alul a sáv, meg játékoknál is gondok voltak. Gyorsaságára már régen nem lehet panasz. :D

Nem elérhető pomszi5

« Reply #4114 Dátum: 2011, 05 21, 11:08:27 »
Ebben már nincsenek grafikai hibák? Pl. quadrant tesztnél alul tök fehér volt alul a sáv, meg játékoknál is gondok voltak. Gyorsaságára már régen nem lehet panasz. :D

Hát,a quadrantban most is fehér alul,de sztem  az az adfree cuccos miatt...a játékkal nincsenek különösebb gondok...tn az assasin's creed-del nyomultam és jól megy csak a 3d driver miatt elég élvezhetetlen,mert sok helyen fehér négyzet van mint ahogy régebben az angry birds-nél is volt. A quadrantom átlagban 690 körül mozog.
khe?

Nem elérhető Boonen007

« Reply #4115 Dátum: 2011, 05 21, 11:43:26 »
Nekem meg Mod X 3.7-el 730-760 körül. Voku 1.5ös kernellel (nem húzott cfs 23bpp).

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4116 Dátum: 2011, 05 23, 02:40:39 »
A V5-ös HorsePower-ről eddig jókat olvastam. Próbálta már valaki? Lassan használható lesz ez a kernel is:).
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető pomszi5

« Reply #4117 Dátum: 2011, 05 23, 10:50:17 »
A V5-ös HorsePower-ről eddig jókat olvastam. Próbálta már valaki? Lassan használható lesz ez a kernel is:).
Tegnap felraktam...a v4-hez képest nem érzek nagy különbséget,de piszkosul gyors,nekem idáig ez jött be a legjobban. A v2-höz képest viszont jelentősen javult az aksi idő,szerintem érdemes felrakni. A quadrantom 670 körül,de sztem ez annyira nem fontos,mert nagyon gördülékenyen megy a masina. :)
khe?

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4118 Dátum: 2011, 05 23, 13:13:02 »
Tegnap felraktam...a v4-hez képest nem érzek nagy különbséget,de piszkosul gyors,nekem idáig ez jött be a legjobban. A v2-höz képest viszont jelentősen javult az aksi idő,szerintem érdemes felrakni. A quadrantom 670 körül,de sztem ez annyira nem fontos,mert nagyon gördülékenyen megy a masina. :)
2g-n jól megy a mobilnet? óranem késik neked?
Aláírás

Nem elérhető gross76

• Navigáció / Navigation: iGo My Way 8.4.2 - Google Navigáció
  • PDA: Samsung I9100 S2
  • PDA ROM: Omega 19.1 XWLS8 - Dorimanx 7.44
« Reply #4119 Dátum: 2011, 05 23, 13:54:20 »
Azért egy nagy figyelmeztetést beírok, hogy RFS fájlrendszerre senki ne telepítse, mert téglásíthatja a telefont!
Én is kipróbálom majd, ha megcsinálják az új kerneleken is a 3G-t. Ez a hívások minőségénél is számít, nem csak a mobilnetnél (gondolom ezért is jobb az akksi idő, mert a 3G eszi rendesen az áramot). És hát a mobilnettel is úgy vagyok, hogy ha már van (és ezekhez a telefonokhoz szinte kötelező), akkor nem szeretnék GPRS-el szórakozni, mint 10 évvel ezelőtt, mondjuk ahol elérhető az EDGE, az már tűrhető kategória.

Nem elérhető pomszi5

« Reply #4120 Dátum: 2011, 05 23, 13:58:04 »
2g-n jól megy a mobilnet? óranem késik neked?

Én nem használok mobil netet,uh erről nem tudok nyilatkozni, de az órám nem késik...ja és a 933mhz-es verziót használom
khe?

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4121 Dátum: 2011, 05 23, 19:13:34 »
jelentem felraktam!
1 ránézésre huhh!
2.ra ez kegyetlen
3.ra meg csipkedem magam h ez nem lehet igaz h ez is az én kis Spicám!
nagyon gyors! jol belövöd a frekiket és száguld! am ki az aki még rfs-t használ? xD
Aláírás

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4122 Dátum: 2011, 05 23, 20:52:00 »
jelentem felraktam!
1 ránézésre huhh!
2.ra ez kegyetlen
nagyon gyors! jol belövöd a frekiket és száguld! am ki az aki még rfs-t használ? xD

Mondjuk CI-t csinálsz, aztán root, és véletlenül kifelejted az ext2-t, akkor van igazából probléma:D

Nem elérhető lacitrabi

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GT-I5700;LG E400;E-BODA
  • PDA ROM: i570EXXJD1+CM 8.4+YONIPKernel BFS V.10A 16Bpp+mTweak.v03
« Reply #4123 Dátum: 2011, 05 23, 21:48:31 »
En ma ugy csinaltam.Veletlenul rahuztam a RFS-re.Kisse fura volt ahogy lefutott a Quadrant teszt,vegeredmeny elsore 870,masodikra 920,harmadikra 970,de nem tudom most sem miert mert nagyon akadozva futott a teszt.Mikor atallitottam ext2-re,adta a rendes 680-720 erteket.

Nem elérhető Nedyxy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: t-mobile 2.1 (az alap) ez legalább mindig stabil és minden működik.
« Reply #4124 Dátum: 2011, 05 23, 22:31:17 »
jelentem felraktam!
1 ránézésre huhh!
2.ra ez kegyetlen
ez melyik kernel ? vagyis melyik horsepower? és melyik rom..?
én is feldobnám ha ennyire jónak látod bár azért kell hozzá egy kis idő hogy kiderüljön milyen
mert akkor egy CI-t nyomok neki root -> rom-> ext2-> kernel..  gondolom ilyen sorrendbe jó is lesz nem ?: )
azért néha én is elképedek miket ki nem lehet hozni a kis spicából :taps: lehet hogy lassan kb 1,5 éves de még mindig ott van hála a fejlesztőknek  :D