2024, 11 29, 11:33:56
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419280 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető BlackZack

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: SPICA
  • PDA ROM: JH7+CM-6.1.1-Spica-a8.4_update+YONIP Kernel V.17A 24Bpp (2.6.32.9)+CAMERA640x480_fixed.zip
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4075 Dátum: 2011, 05 17, 23:36:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ezen az oldalon az előző hsz.-embe leírtam hogy kell. :) "Azt neked kell, írd be terminal emulatorban hogy ssscfg és nyomj entert akkor allow ad neki root jogot és innentől ha kilépsz meg újra belépsz az ssswitchben már minden féle dolgot állíthatsz. "
Innentől pedig már írja angolul a lehetőségeket, csak számokkal ki kell választani melyik menüt akarod megnyitni.
Én kipróbáltam okos gépész fejjel neki álltam gondolva hogy majd én megoldom de nem sok sikert értem el vele. Talán csak annyit hogy picit akad néha telom... Esetleg nincs valami amit csak felrakok és működik?
Neem, nem akarok Windowsos lélegeztetőgépet!

Nem elérhető BlackZack

• PDA ROM: JH7+CM-6.1.1-Spica-a8.4_update+YONIP Kernel V.17A 24Bpp (2.6.32.9)+CAMERA640x480_fixed.zip
« Reply #4076 Dátum: 2011, 05 18, 01:28:53 »
Ehhez mit szóltok?

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4077 Dátum: 2011, 05 18, 01:59:40 »
jol néz ki csak nagyon lassú :S
Aláírás

Nem elérhető Munez

• Navigáció / Navigation: Neverloss N627/IGO Primo
  • PDA: i9505
« Reply #4078 Dátum: 2011, 05 18, 07:33:09 »
Ezen az oldalon az előző hsz.-embe leírtam hogy kell. :) "Azt neked kell, írd be terminal emulatorban hogy ssscfg és nyomj entert akkor allow ad neki root jogot ...

Na eddig el is jutottam, hogyan tovább?

Nem elérhető Sir Tremor

• Navigáció / Navigation: IGO+Sygic Aura
  • PDA: Samsung S4 Active
  • PDA ROM: CM11 4.4
« Reply #4079 Dátum: 2011, 05 18, 12:05:30 »

Munez.

Kis korrekció Norbosz írásához:

ELŐSZÖR azt írd be Neki, hogy "su", ezzel fogja megkapni a superuser jogot, utána írd be, hogy "ssscfg", ekkor be kell jönnie egy menünek.

Ott fogod látni az "advanced settings-t" is, abban lehet okosságokat művelni (bár nem tudom, mit szeretnél állítani...ha tudnám, egyszerűbben tudnék válaszolni  ;)).

Más:

Voku v1.3 DELETE Nálam!!!

Hihetetlen módon zabálta az akksit, pár óra alatt 70-ról 8!!!-ra esett a töltöttségi szint, pedig előzőleg megkapta a "battery wipe-ot", úgyhogy szerintem az akksi driver xar ebben a kernelben, ráadásul 1,5 nap után be is lassult a rendszer (sajnos...pedig ígéretesen indult), úgyhogy YONIP v17A vissza, ezzel nincsenek gondok, faxa is most a cucc. :ok:

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4080 Dátum: 2011, 05 18, 12:56:48 »

Sir tremor megelőzött, úgy kell ahogy írta, bár én su-t sosem írom be csak ssscfg-t és akkor is felajánlja hogy root jogot kapjon csak allowra rányomok. :)

Más: Kipróbáltam ezt a launchert.: You are not allowed to view links. Register or Login
Elég szép és viszonylag gyors is látványos is, de sajnos kevésbé testre szabható. Viszont az benne nagyon jól néz ki mikor bekapcsolom az elrendezést más nézetben és elkezdenek úszni az ikonok. :D Még gondolkodom következő romba ezt rakjam e majd bele,mert launcher pro még mindig testre szabhatóbb,meg gyorsabb. Amúgy az új voku 1.3 kernel nálam is csalódás, most az újabb VOKU-kernel_2.6.32.9_v0.3(AIO+ssswitch).zip kernelt használom. Quadrantban elérte a 800 körüli értéket de azért vannak itt még hibák sajnos. :( Kéne már egy jól működő stabil kernel ami nem zabálja az aksit.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #4081 Dátum: 2011, 05 18, 13:02:30 »
Sir tremor megelőzött, úgy kell ahogy írta, bár én su-t sosem írom be csak ssscfg-t és akkor is felajánlja hogy root jogot kapjon csak allowra rányomok. :)

Más: Kipróbáltam ezt a launchert.: You are not allowed to view links. Register or Login
tudnád linkelni az .apk-t? Nem akarom az egész romot letölteni a launcher miatt.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4082 Dátum: 2011, 05 18, 13:04:04 »
tudnád linkelni az .apk-t? Nem akarom az egész romot letölteni a launcher miatt.
+1
Aláírás

Nem elérhető Boonen007

• Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
« Reply #4083 Dátum: 2011, 05 18, 13:14:03 »
Én a legújabb voku cfs 1.3-at használom napok sőt mióta kijött azóta és semmi bajom vele nem zabál gyors stabil. De most a legújabb Mod-X-et használom.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4084 Dátum: 2011, 05 18, 13:35:34 »

Itt a link. :) You are not allowed to view links. Register or Login

De mielőtt telepíti bárki is, előtte az ott leírt build.prop módosítást végre kell hajtani.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4085 Dátum: 2011, 05 18, 14:07:43 »
Hát, aztabetyármindenségit! ez remek!! nagyon jól néz ki! köszönjük!
Aláírás

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #4086 Dátum: 2011, 05 18, 14:28:47 »
Hát, aztabetyármindenségit! ez remek!! nagyon jól néz ki! köszönjük!
Szia! Nem tennél fel néhány screenshot-ot? Más, ha esetleg mégsem tetszik, hogyan tudom leszedni? Nem barmolja el a build.prop-ot?

Nem elérhető Munez

« Reply #4087 Dátum: 2011, 05 18, 15:09:30 »
Munez.

ELŐSZÖR azt írd be Neki, hogy "su", ezzel fogja megkapni a superuser jogot, utána írd be, hogy "ssscfg", ekkor be kell jönnie egy menünek.

Ott fogod látni az "advanced settings-t" is, abban lehet okosságokat művelni (bár nem tudom, mit szeretnél állítani...ha tudnám, egyszerűbben tudnék válaszolni  ;)).

Hát valami okosságot az akksi időre, hihetetlen ütemben zabálja...

Az előző motyóval ( Nextgeneration SGM ) kb. fele ilyen sebességgel merült!

Más:

Voku v1.3 DELETE Nálam!!!

Hihetetlen módon zabálta az akksit, pár óra alatt 70-ról 8!!!-ra esett a töltöttségi szint, pedig előzőleg megkapta a "battery wipe-ot", úgyhogy szerintem az akksi driver xar ebben a kernelben, ráadásul 1,5 nap után be is lassult a rendszer (sajnos...pedig ígéretesen indult), úgyhogy YONIP v17A vissza, ezzel nincsenek gondok, faxa is most a cucc. :ok:

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4088 Dátum: 2011, 05 18, 16:31:07 »
Szia! Nem tennél fel néhány screenshot-ot? Más, ha esetleg mégsem tetszik, hogyan tudom leszedni? Nem barmolja el a build.prop-ot?
leszedni ugy tudod, hogy beállítasz másik launchert. max néhány fotót, esetleg egy videót csinálok róla, mert nekem a screenshoot sose működött :)
Aláírás

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4089 Dátum: 2011, 05 18, 18:53:35 »
No, elkészült a videó a Sony Ericssonos Launcherről! Fogyasszátok egészséggel!

Aláírás

Nem elérhető mersich

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.2_update
« Reply #4090 Dátum: 2011, 05 18, 19:08:17 »
Munez.

Az Uv-t akarnám én állítani hogy ne merüljön annyira!Azért kérdezem h pontosan kinek mi van beállítva meg lépésenként kéne a leírás mert van akinek nem megy még pl nekem se :$ :D

Nem elérhető Munez

« Reply #4091 Dátum: 2011, 05 18, 19:13:08 »
Itt a link. :) You are not allowed to view links. Register or Login

De mielőtt telepíti bárki is, előtte az ott leírt build.prop módosítást végre kell hajtani.

Kérdésem van ismét! :D

Build.prop módosítást hol, hogyan?

Nem elérhető Boonen007

• Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
« Reply #4092 Dátum: 2011, 05 18, 19:24:21 »
SuperPower progit ismeri valamit? Nekem gond van vele, mert megkapja a SU jogot és utána fél úton megáll a töltés... Tudja valaki mi a gond?

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4093 Dátum: 2011, 05 18, 20:10:08 »
Az Uv-t akarnám én állítani hogy ne merüljön annyira!Azért kérdezem h pontosan kinek mi van beállítva meg lépésenként kéne a leírás mert van akinek nem megy még pl nekem se :$ :D

UV-t én az advanced menüben (2) állítom be úgy hogy van a screen on meg a screen off rész az egyik az alvó módra vonatkozik,másik az éber módra, úgy is hívják éber módot hogy wakeup, alvót pedig sleep, na most a screen off azaz alvó módba lépj be és ott menny sorba a beállításokon, mikor beírsz egy számot home gomb, ugrik a következő lépésre, amiben nem vagy biztos ott csak simán home gombot nyomj, ne irj számot, ha látsz olyat hogy uv vagy undervolting szöveg a beállításban ott állíthatsz egy -100 vagy -150-es uv-t neki. Ezt is számmal kell beírni, asszem 2 a 100, 3 meg a 150, de kiírja elég érthetően melyik számot kell beírni hányas uv állításhoz. Most hirtelen nem tudom megmondani melyik menü részben van teljesen pontosan meg hát sorba is kell menni a beállításokon hogy fel ajánlja az uv állítást, épp frissítem a spicát. :)

Kérdésem van ismét! :D

Build.prop módosítást hol, hogyan?

Amit linkeltem angolul leírja, de az én kettes angolommal lefordítom neked. :D Szóval: terminal emulator megnyit, első lépésként beírod ezt a parancsot hogy cp system/build.prop sdcard/build.prop ekkor átmásolódik sd-re ez a build.prop, na ezután megnyitod egyszerű wordpaddal ezt a fájlt és ahol van ez a rész hogy ro.product.manufacturer=samsung azt módosítod erre ro.product.manufacturer=Sony Ericsson. Ez után elmented a módosítást simán csak mentésre nyomsz wordpadba, ezután meg vissza mész terminal emulatorba és beírod ezt remount rw cp /sdcard/build.prop /system/build.prop Ekkor vissza másolódik a systembe ez a fájl és kész is. Ezután telepítheted ezt a zipet recoveryből és élvezheted a skint. :)

Üdv.

Nem elérhető Beniboy01

• PDA: Samsung Note 8
  • PDA ROM: N950FXXU1AQHB
« Reply #4094 Dátum: 2011, 05 18, 22:54:02 »
Ehhez mit szóltok?

Szió!
Megosztanád a forrást!
Nekem nagyon tetszik még a I900-ról és le is szedtem egyet ami ment csak a betűkkel volt gond. Olvashatatlanok voltak.

Nem elérhető BlackZack

« Reply #4095 Dátum: 2011, 05 19, 00:36:19 »
Szió!
Megosztanád a forrást!
Nekem nagyon tetszik még a I900-ról és le is szedtem egyet ami ment csak a betűkkel volt gond. Olvashatatlanok voltak.
Én felraktam és nálam is olvashatatlanok a feliratok...

Nem elérhető Munez

« Reply #4096 Dátum: 2011, 05 19, 07:38:50 »
UV-t én az advanced menüben (2) állítom be úgy hogy van a screen on meg a screen off rész az egyik az alvó módra vonatkozik,másik az éber módra, úgy is hívják éber módot hogy wakeup, alvót pedig sleep, na most a screen off azaz alvó módba lépj be és ott menny sorba a beállításokon, mikor beírsz egy számot home gomb, ugrik a következő lépésre, amiben nem vagy biztos ott csak simán home gombot nyomj, ne irj számot, ha látsz olyat hogy uv vagy undervolting szöveg a beállításban ott állíthatsz egy -100 vagy -150-es uv-t neki. Ezt is számmal kell beírni, asszem 2 a 100, 3 meg a 150, de kiírja elég érthetően melyik számot kell beírni hányas uv állításhoz. Most hirtelen nem tudom megmondani melyik menü részben van teljesen pontosan meg hát sorba is kell menni a beállításokon hogy fel ajánlja az uv állítást, épp frissítem a spicát. :)

Amit linkeltem angolul leírja, de az én kettes angolommal lefordítom neked. :D Szóval: terminal emulator megnyit, első lépésként beírod ezt a parancsot hogy cp system/build.prop sdcard/build.prop ekkor átmásolódik sd-re ez a build.prop, na ezután megnyitod egyszerű wordpaddal ezt a fájlt és ahol van ez a rész hogy ro.product.manufacturer=samsung azt módosítod erre ro.product.manufacturer=Sony Ericsson. Ez után elmented a módosítást simán csak mentésre nyomsz wordpadba, ezután meg vissza mész terminal emulatorba és beírod ezt remount rw cp /sdcard/build.prop /system/build.prop Ekkor vissza másolódik a systembe ez a fájl és kész is. Ezután telepítheted ezt a zipet recoveryből és élvezheted a skint. :)

Üdv.

Köszike, megcsináltam...de boot közben összef&#{a magát..nem tudom mi nem sikerült.

Nem elérhető Sir Tremor

• Navigáció / Navigation: IGO+Sygic Aura
  • PDA: Samsung S4 Active
  • PDA ROM: CM11 4.4
« Reply #4097 Dátum: 2011, 05 19, 18:08:24 »
Munez!

Én OC kernel mellett awake -50 / sleep -100-as UV-t használok.
Ott tudod állítani, ahol Norbosz is írta, de figyelj oda, hogy éppen melyiket kérdezi, mert lényeges, hogy awake-ben ne legyen túl alacsony az UV (főleg OC kernelnél), mert könnyen SOD lehet a vége!
Amit nem akarsz bántani, ott csak simán "enter" és továbblép.

Fontos, hogy a végén, kilépés előtt a "Save changes and exit"-et (vagy valami hasonló nevű opció) válaszd!

Nem elérhető Munez

« Reply #4098 Dátum: 2011, 05 19, 19:18:39 »
Munez!

Én OC kernel mellett awake -50 / sleep -100-as UV-t használok.
Ott tudod állítani, ahol Norbosz is írta, de figyelj oda, hogy éppen melyiket kérdezi, mert lényeges, hogy awake-ben ne legyen túl alacsony az UV (főleg OC kernelnél), mert könnyen SOD lehet a vége!
Amit nem akarsz bántani, ott csak simán "enter" és továbblép.

Fontos, hogy a végén, kilépés előtt a "Save changes and exit"-et (vagy valami hasonló nevű opció) válaszd!

Köszönöm, de ez a része oké volt, a Sony Ericsson-os motyó kavart be.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #4099 Dátum: 2011, 05 19, 21:57:50 »
Amúgy hosszú idő óta először használok olyan kernelt ami nem OC és az a durva, hogy nincs nagyon különbség a sebességben. pontosabban semennyi különbséget sem érzek. ez egyébként egy Voku 1.3 :)
Aláírás