2024, 11 29, 11:35:48
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419281 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető rtitusz

• Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus One
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #4050 Dátum: 2011, 05 15, 17:19:36 »
Az 1.3-as voku-t próbálta már valaki? OC verzió tud bármivel is többet teljesítményileg?
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #4051 Dátum: 2011, 05 15, 17:50:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az 1.3-as voku-t próbálta már valaki? OC verzió tud bármivel is többet teljesítményileg?

Épp ma raktam fel, eddig azt kell mondjam elég rossz. Hiába OC quadrant semmivel sem jobb, 3d is csak fél - egy fps-el tud többet. Továbbá mikor venném fel a telefont vagy háromszor megnyomom a felvevő gombot mire reagál rá, contactot néha akadozva,néha nagyon lassan tölti be. De erre panaszkodtak is többen a hozzászólásoknál. OC nélkülit még kipróbálom ma aztán ha az sem jó megy vissza ami volt az 1.1, az legalább stabil.

Nem elérhető csiriman

• PDA: samsung galaxy spica
  • PDA ROM: 2.2.1
« Reply #4052 Dátum: 2011, 05 15, 18:15:46 »
Szia! Nekem is ez volt, mikor CM-re váltottam. Valami valószínűleg beakadt az előző romból valami; nekem csak az segített, hogy clean installal felraktam a 2.1-et aztán rá a CM-et (vagy esetleg az odinban bepipálhatod a debug only opciót is).
Egyébként én a SpicagenMod-ot ajánlom, jelenleg ez a legújabb - és egyéni véleményem alapján :) - a legjobb is.
koszi a segitseget.megoldodott a problema valamint felraktam a spicagen modot is.meg probalgatom

Nem elérhető Boonen007

• Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
« Reply #4053 Dátum: 2011, 05 15, 19:58:37 »
Senki sem tudja, hogy tudom az ikonokat állítani, más képet betenni helyettük?

Nem elérhető lacitrabi

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GT-I5700;LG E400;E-BODA
  • PDA ROM: i570EXXJD1+CM 8.4+YONIPKernel BFS V.10A 16Bpp+mTweak.v03
« Reply #4054 Dátum: 2011, 05 15, 21:53:06 »
7zippel megnyitod az appot es lecsereled az icon png.-t amilyenre akarod.De cak megnyitod,nem kicsomagolod,mert ellenkezoleg ujra kell tomoritened.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4055 Dátum: 2011, 05 16, 18:23:04 »
Norbosz, felraktam a romodat (a vokusat) és olyan problémával szembesültem, hogy fogy a ram. Feltételezem ez most vagy a modx vagy a voku kernel miatt, de ez kissé bosszantó. Ha naponta kétszer újra indítom, akkor nincs gond, de a következő a szitu: elindul a telefon, ekkor van kb 80-85MB szabad ram. Ha használom a telefon, hiába gyilkolom ki a programokat a háttérből estefelé már csak 20-30MB ramom marad, úgy hogy semmi sem fut állítólag.

Bárki találkozott már ilyennel, és esetleg tud rá megoldást?

Mindig van valami, ami miatt fognom kell a fejemet a 2.2-nél, úgyhogy lehet hogy begurulok, és visszarakok egy frankó 2.1-et. Az legalább ha kézbe veszem rögtön reagál, lehat telefonálni, vagy sms-t írni, nem kell megvárni, míg helyrepofozza magát a rendszer a 30 MB szabad ram miatt. 2.1 alatt mindig volt 70-90 MB ramom...
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4056 Dátum: 2011, 05 16, 18:26:46 »
Most találtam, SPICAGEN KITCHEN: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető makii1992

• Navigáció / Navigation: típus
  • PDA: GT-I5700
  • PDA ROM: JH7 + CyanogenMod 8.3 + AlltoExt2 + Intercept 3D + YONIP Kernel CFS V.10A 24Bpp
« Reply #4057 Dátum: 2011, 05 16, 19:39:21 »
Hali!
Na még mindig fent áll az a probléma h nem tudnak elérni telefonon. Csak én tudok hívni mást.
Csináltam CI-t és felraktam a Norbosz új ROM-ját. Lehet h nem szoftveresen van a baj?

Nem elérhető maximum

• Navigáció / Navigation: Igo/Sygic10/CoPilot
  • PDA: JD1
  • PDA ROM: SGM-froyo-b2.1_Norbosz_v3.4+YONIP-22_24Bpp
« Reply #4058 Dátum: 2011, 05 16, 19:42:40 »
Mindig van valami, ami miatt fognom kell a fejemet a 2.2-nél, úgyhogy lehet hogy begurulok, és visszarakok egy frankó 2.1-et. Az legalább ha kézbe veszem rögtön reagál, lehat telefonálni, vagy sms-t írni, nem kell megvárni, míg helyrepofozza magát a rendszer a 30 MB szabad ram miatt. 2.1 alatt mindig volt 70-90 MB ramom...
[/quote]

Az egy igen jól sikerült 2.1 lehetett, tele van ilyenekkel a youtube.  :shock:
Szerintem feldobtál valami programot ami megzabálja a ramodat, kezd el keresni, ha nem találod akkor ez a megoldás biztos segít: 

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4059 Dátum: 2011, 05 16, 19:50:40 »
Azért ennyire nem akarok megválni a telefontól:)

Ugyan azok a programok vannak, mint mindig. Eddig nem volt ilyne probléma, pedig fél éve 2.2 van fent különböző opciókban, úgyhogy a hiba forrását az új romban keresném. Persze lehet, hogy egy olyan program, ami az új romban van bent és a régiben nem volt, majd megnézem.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #4060 Dátum: 2011, 05 16, 19:57:00 »
Igen. a legtöbb esetben azért lassulnak be a Spicák, mert teletömjük programokkal őket, a hardver meg gyenge hozzá. Persze van olyan is, amikor egy elfuserált rom vagy kernel a galiba okozója, de amikor az a gond, hogy újratelepítésnél gyors volt, másfél hét múlva akad, akkor az van, hogy mindenféle cuccot felrakunk rá ami folyamatosan szinkronizál, állapotot frissít, ramot zabál. Launcherből se mindegy melyiket használod. Higgyétek el, ha nem tömitek agyon, csak a tényleg szükséges dolgok vannak fenn, nem 5 böngésző meg 100 widget, akkor gyors tud lenni. Jah ami még fontos: Kerüljétek azokat a kerneleket, amit még nem teszteltek elegen, vagy van bennük valami hiba, ha stabilitást akartok! Régen én is pakolgattam fel mindent elsők között, és állandóan koppantam, mert az esetek többségében kiderült, hogy a készítő elfelejtette tesztelni, és hemzsegtek benne a hibák.
Most Spicagen b2-t használok Voku kernellel, és (kopp, kopp, kopp) stabil :)
Aláírás

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4061 Dátum: 2011, 05 16, 20:08:07 »
Én tegnap húztam újra, és nem mondanám, hogy sok programom van úgyhogy azért nem értem. Akkor törölgetek azért, aztán meglátom.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4062 Dátum: 2011, 05 16, 20:10:33 »
Norbosz, felraktam a romodat (a vokusat) és olyan problémával szembesültem, hogy fogy a ram. Feltételezem ez most vagy a modx vagy a voku kernel miatt, de ez kissé bosszantó. Ha naponta kétszer újra indítom, akkor nincs gond, de a következő a szitu: elindul a telefon, ekkor van kb 80-85MB szabad ram. Ha használom a telefon, hiába gyilkolom ki a programokat a háttérből estefelé már csak 20-30MB ramom marad, úgy hogy semmi sem fut állítólag.

Bárki találkozott már ilyennel, és esetleg tud rá megoldást?

Én használtam most kb másfél hetet folyamatosan a romom az újat, nem tapasztaltam ilyen problémát, aztán felraktam az új voku kernelt és jöttek a gondok az új voku oc kernellel, most vissza flasheltem a rendes romot amit kreáltam és egyelőre megint gyors. De olvastam voku kernelnek a topikjában hogy páran beírtak hogy a memóriával valami gondjuk volt nekik is, bár ekkor már az 1.2-es kernel is kijött. Az a baj hogy sok user nem írja oda hányas verzióval van a problémája és ezért nekem nem világos hogy melyik kerneleknél milyen hiba van, de az 100% hogy az egyiknél memória gondok is voltak, vagy vannak az újnál,nem tudom. egyelőre én is csak tájékozódom sajnos jobbat nem tudok. Megnézem majd azért hogy más fejlesztők is hova jutottak eddig a kernelekkel, bár sok más kernelnél meg más hiba van, pl. horse powernél amit próbáltam a grafika csúszott szét. Engem is fel szoktak ezek idegesíteni, bár már lassan hozzászokom hogy tökéletes 2.2 nincs spicára. :D Mármint hogy valami kis baja mindig van. egyelőre még maradok spica tulaj azért bár hamarosan lehet ha úgy adódik veszek egy galaxy s-t, a két magosok még nagyon drágák. Amúgy én azt javasolnám neked hogy próbálj meg más voku kernelt is feltenni, pl. OC nélkülis új voku kernelt, azt én is majd csak most próbálom ki.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4063 Dátum: 2011, 05 16, 20:20:52 »
Norbosz, felraktam a romodat (a vokusat) és olyan problémával szembesültem, hogy fogy a ram...

Még egy kérdést elfelejtettem kérdezni. Használsz ssswitchben memory killert? Mert én mindig alapból bekapcsolom agresszívra. Lehet hogy ha nem kapcsolnám be én is igy járnék? :shock: Ha nem használsz kapcsold be, ha használsz akkor passz, akkor próbálj ki új vokut.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4064 Dátum: 2011, 05 16, 20:38:30 »
Felraktam a romodat, és azon felül nem állítgattam semmit. Azt hittem, hogy a ssswitch-et automatikusan beállítja.

Szerk: beállítottam agresszívra, meg látom mi történik.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4065 Dátum: 2011, 05 16, 20:42:53 »
Felraktam a romodat, és azon felül nem állítgattam semmit. Azt hittem, hogy a ssswitch-et automatikusan beállítja.

Alap beállításilag igen, de abban nincs bekapcsolva az appok kilövése. Azt neked kell, írd be terminal emulatorban hogy ssscfg és nyomj entert akkor allow ad neki root jogot és innentől ha kilépsz meg újra belépsz az ssswitchben már minden féle dolgot állíthatsz. Ezeket nem nagyon szokták minden beállítással együtt előre elmentve elkészíteni,mivel mindenkinek más az igénye és mindenkinek más uv-t bír a telefonja is. Próbáld meg hátha ez segít neked. :) Ha nem akkor próbáld meg az új vokuval.

Nem elérhető Sir Tremor

• Navigáció / Navigation: IGO+Sygic Aura
  • PDA: Samsung S4 Active
  • PDA ROM: CM11 4.4
« Reply #4066 Dátum: 2011, 05 17, 10:08:41 »
Hell!

Tegnap raktam fel a Voku v1.3_OCed_24bpp-t, a rendszer sebessége gyorsult, fagyás nem volt eddig, az egyetlen hibája, hogy pár óra alatt, készenléti állapotban leszippantotta az akksit 30%-ról kikapcsig.  :-X

Ma nyomok egy Battery Wipe-ot, állítok UV-t és holnapra kiderül. ;)

Viszont videolejátszással, grafikával, hanggal semmi gond, a switch is jól van belőve és annak ellenére, hogy eddig Yonip v17A-t használtam, mégis gyorsulást hozott a Voku (nem a Quadrantról beszélek).

Nem elérhető Sir Tremor

« Reply #4067 Dátum: 2011, 05 17, 10:11:57 »
Wazze...az a video... :shock:

Azért csak rákötném azt az áramforrást a gyerek f@xára is... >:(

GYILKOS! :-[

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4068 Dátum: 2011, 05 17, 11:39:46 »

Szerk: beállítottam agresszívra, meg látom mi történik.

Úgy tűnik így rendben van a RAM. Változik 40-75 MB között, de ez alá nem ment még le.

Nem elérhető Sir Tremor

« Reply #4069 Dátum: 2011, 05 17, 11:53:18 »
Új Yonip!

Nem elérhető Munez

• Navigáció / Navigation: Neverloss N627/IGO Primo
  • PDA: i9505
« Reply #4070 Dátum: 2011, 05 17, 14:28:52 »
Norbosz, feltoltam a cuccod, most is szeretnék gratulálni, remek lett!  :ok:

A rendszer is sokat gyorsult, Quadrantban is, viszont az akksi idő....erre tudsz megoldást?

Battery Calibrationt próbáltam már, nem segített!  :'(

Yonip-ot soha többet!

Nem elérhető rtitusz

« Reply #4071 Dátum: 2011, 05 17, 15:49:35 »
állíts a ssswitch-en. én uv-150 en használom sleep-ben, és minden ok nálam.

Nem elérhető Munez

• Navigáció / Navigation: Neverloss N627/IGO Primo
  • PDA: i9505
« Reply #4072 Dátum: 2011, 05 17, 17:00:45 »
állíts a ssswitch-en. én uv-150 en használom sleep-ben, és minden ok nálam.

Tudnám, hogy kell! :D

Nem elérhető mersich

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.2_update
« Reply #4073 Dátum: 2011, 05 17, 19:54:29 »
Én is azt kérdezném hol/hogy kell uv-t állatani h ne merüljön hamar ill a ram-al kapcsba azt az agressziv modot hogyan hol kell? :$

Nem elérhető Norbosz

« Reply #4074 Dátum: 2011, 05 17, 21:14:55 »
Én is azt kérdezném hol/hogy kell uv-t állatani h ne merüljön hamar ill a ram-al kapcsba azt az agressziv modot hogyan hol kell? :$

Ezen az oldalon az előző hsz.-embe leírtam hogy kell. :) "Azt neked kell, írd be terminal emulatorban hogy ssscfg és nyomj entert akkor allow ad neki root jogot és innentől ha kilépsz meg újra belépsz az ssswitchben már minden féle dolgot állíthatsz. "
Innentől pedig már írja angolul a lehetőségeket, csak számokkal ki kell választani melyik menüt akarod megnyitni.