Az a vicces, hogy 2.1 alatt simán vitte az ilyen 6xx szer 4xx-es divx videókat.
Hmm, ez tényleg érdekes. bevallom én a 2.1-t kb egy hónapig ha használtam, utána váltottam 2.2-re. Aztán amíg 2.1 volt nekem azon akkor még nem néztem videót.
De ha ez valóban igaz akkor az lehet csak a gond szerintem hogy míg 2.1 alapjait gyári romra fektették, a 2.2 rom gyárilag nem jött ki, minden egyes részletét odahaza emberek fejlesztgették, és valószínű ezért nem hozza videólejátszásban azt amit egy gyári 2.1-es romra épített mondjuk anzó rom. Minden esetre a moboplayert én feltettem, azzal egész barátságos a lejátszás.
Gondolkozom is következő romba a qqplayert benn hagyam e,mert úgy vagyok vele hogy akinek nincs nete és videót akar nézni az nem tudja marketből leszedni a mobo-t, és azt nem tehetem meg hogy minden videolejátszót kiszedek belőle ezért. De a rock player ami meg benne volt na az nekem minden fájlra majdnem azt írta ki hogy not supported, ezért is gyilkoltam ki belőle. A mobot meg valamiért nem engedi normálisan beletenni a romba, mert kipróbáltam minap és a kodek packot ami kell hozzá hiába építem a romba ő akkor is kéri hogy töltsem le marketből. Itt meg visszakanyarodok ahhoz hogy nem mindenkinek van nete.
Szóval nehéz ügy ez, de majd ha rájövök hogy tudom a kodeket beépíteni hogy mennyen a mobo rendesen akkor nyert ügy lesz.