Szia Norbosz!Tőled szeretnék kérdezni,hátha van jó ötleted.2 napja feltettem a romod úgy ahogy mondtad,recovery reset,sd format/ez is érdekes nekem mert ext3-ra formázza/és utána a rom azóta is ugyanolyan gyors sehol egy röccenést sem venni észre,akksi is jó lett/ssscfg config/.De mondtam előtte is az sd-re előtte felrakott progik ott voltak egy másik romba is,erre mondtad format és úgy rakjam fel a tied,megvolt,most nem is maradt rajta semmi,viszont most meg olyat csinál,hogy amit utána sd-re ,marketből,vagy a gépemről feltelepítek addig megy csak míg ki nem veszem az sd-t.Utána problem blalbla és nincs ott a widgetek között se ,újra kell rakni,akkor megy megint.Az sd-t viszont becsatolja rendesen és gyorsan.Légyszi mondj valamit mert már megőrülök :'(Az a2sd-t hol kapcsoljam be arra melyik a jó megoldás ,mert arra gondoltam nem jó helyen teszem.Lehet ugye a samdroidtoolsba,a cyanogenmod beállításokba,én próbáltam már külön is együtt is,sehogy nem jó.Válaszod vagy bárkiét előre is köszönöm.