2024, 11 29, 15:35:50
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419287 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Sir Tremor

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO+Sygic Aura
  • PDA: Samsung S4 Active
  • PDA ROM: CM11 4.4
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #3950 Dátum: 2011, 05 03, 11:21:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
...
Amúgy nekem a SEUS (SE gyári szoftverfrissítő progija)simán letörölte a főzött romot és felrakta agyárit aztán arra építkeztem és "tökéletes" lett utána, kivéve pár apróságot, a delikvens éppen a minap kért meg hogy rakjunk fel neki egy másik cm-et.

A gyári progival az volt a gond, hogy amikor ráengedtem, lekérte az aktuális legfrissebb gyári romot...csakhogy ennek jelenlétét érzékelte a telefonon is és mivel ő csak akkor frissít, ha újabb verziót talál a jelenleginél, így nem hajtotta végre a frissítést. :-X

De a Flash Tools megoldotta, mert oda bármilyen romot tallózol be, kérdés, és a legfontosabb, hogy a telefon bekapcsolása nélkül!!! telepíti azt. :taps:

Ezért a tégla ericssonok javítására mindenképpen ezt a progit javaslom. :ok:

Nem elérhető sadbas

• PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: D80220d-EUR-XX
« Reply #3951 Dátum: 2011, 05 03, 22:11:45 »
Sikerült megoldanom az spb mobile shell-t most tettem fel ezt a cyanogen mod romot: You are not allowed to view links. Register or Login és ezzel nálam működik.

Nem elérhető asuscrew

• PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: /i570EXXJD1/ CM-6.1.1-Spica-alpha8.3-Lukiqq Kernel V9 AiO
« Reply #3952 Dátum: 2011, 05 03, 23:24:09 »
Sziasztok!
MOst a spicamon SGM-froyo-BETA 2.1 [v3.3 update pak-el]+ VOKU v1.0 kernel
keresgéltem az ssswitch beállításokkal kapcsoaltosan de nem sokat találtam...
Valaki el tudná magyarázni h h működik illetve mit érdemes átállítani h mégis zúzós legyen a teló de stabil?

Nem elérhető Boonen007

• Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
« Reply #3953 Dátum: 2011, 05 04, 07:49:18 »
Srácok én úgy gondolom, hogy a Voku kernelek eddig az összességét nézve a legstabilabbak... Yonippal mindig van valami gond... Jó ez az új kernel .32 de annyi hiba van benne, hogy hú.. Voku nekem megbízható 800mhz gyors működik jó az aksi idő semmi gond nincs vele. 800mhzt azért írtam mert egyeseknek érdekes jelenségek vannak samdroidon is húzott procival, mintha kezdene meghülyülni a teló... Valahogy sose szerettem ilyen dolgokat húzni stb... Lehet nem most de később valószínűleg ennek következtében is lesznek gondok a telóval talán az aksival talán a procival vagy ki tudja?
Ez csak az én véleményem.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #3954 Dátum: 2011, 05 04, 12:51:48 »
Sikerült megoldanom az spb mobile shell-t most tettem fel ezt a cyanogen mod romot: You are not allowed to view links. Register or Login és ezzel nálam működik.
És működik az spb? Értem ez alatt, hogy nem szaggat nagyon, nem lassítja le a gépet? Én néhány hete a regina 3d launchert próbáltam, tetszett is nagyon, de valahogy nem volt az igazi a gördülékenysége... Az spb-vel meg meg se mertem próbálkozni :)

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #3955 Dátum: 2011, 05 04, 13:44:56 »
Sziasztok!
MOst a spicamon SGM-froyo-BETA 2.1 [v3.3 update pak-el]+ VOKU v1.0 kernel
keresgéltem az ssswitch beállításokkal kapcsoaltosan de nem sokat találtam...
Valaki el tudná magyarázni h h működik illetve mit érdemes átállítani h mégis zúzós legyen a teló de stabil?

Semmit nem érdemes állítani, elvileg a kernelbe már sok mindent átpakolt ami eddig az ssswitchben volt. Talán az UV amit még nem tett át,de nem tudom. Talán azt meg lehet próbálni bele programozni, de nem kell szerintem. Én most az új 1.1-es bfs verziót raktam fel, eddig ez a legjobb az eddigiek közül. :)

Nem elérhető mersich

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: CM-6.1.1-Spica-a8.2_update
« Reply #3956 Dátum: 2011, 05 04, 14:23:46 »
Hy!

Yonip v17 van fent Norbosz romjával de elég hamar merül az akksi van vmi jobb kernel?Mit ajánlatok mit tegyek fel?

Nem elérhető netcore

• PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #3957 Dátum: 2011, 05 04, 14:31:32 »
off SE x8 sokkal roszabb mint a spica?

Nem elérhető netcore

• PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #3958 Dátum: 2011, 05 04, 14:51:55 »
Semmit nem érdemes állítani, elvileg a kernelbe már sok mindent átpakolt ami eddig az ssswitchben volt. Talán az UV amit még nem tett át,de nem tudom. Talán azt meg lehet próbálni bele programozni, de nem kell szerintem. Én most az új 1.1-es bfs verziót raktam fel, eddig ez a legjobb az eddigiek közül. :)

az normális hogy 465 és hasonló értékek jönnek ki a quadrantban ezzel?
(1.1bfs 24bbp)

Nem elérhető Munez

• Navigáció / Navigation: Neverloss N627/IGO Primo
  • PDA: i9505
« Reply #3959 Dátum: 2011, 05 04, 17:08:32 »
Hy!

Yonip v17 van fent Norbosz romjával de elég hamar merül az akksi van vmi jobb kernel?Mit ajánlatok mit tegyek fel?

Először is tegyél próbát a Battery Calibration nevű cuccal, marketen megtalálod!

Nem elérhető Norbosz

« Reply #3960 Dátum: 2011, 05 04, 18:15:18 »
Hy!

Nekem a Yonip v17-tel más gondjaim voltak, még SOD is volt, ami v12-vel nem volt. Ezenkívül még ugye a 3g miatt is kifagyott, bár ez köztudott hiba. Én most ezt a Voku 1.1-es bfs 24bpp kernelt nyúzom. egyelőre jól teljesít. :)

az normális hogy 465 és hasonló értékek jönnek ki a quadrantban ezzel?
(1.1bfs 24bbp)

Ez nem normális dolog, ott valami gubanc van, szerintem először nyomj egy dalvik cache wipeot, ha nem segít akkor nézd meg recoveryben mikor elindítod hogy ext2-re van e formázva a telefonod, ezt kiírja mikor belép a recoverybe. Ha ext2 és nem segít a dalvik wipe, akkor nem tudok mit mondani így látatlanba. Lehet újra kell húzni a rendszert,mert valami bekavar neki. Nekem elsőre 689-et hozott, másodikra 737-t harmadikra 745-t. Negyediket már nem mértem. Yonip v12-vel 735 volt a legtöbb amit elértem.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #3961 Dátum: 2011, 05 04, 18:40:17 »
Sajnos megvan az első hiba a voku új 1.1-es bfs kernelébe. :( Nem indul el a kamera...

Nem elérhető Boonen007

« Reply #3962 Dátum: 2011, 05 04, 18:56:19 »
Még jó, hogy cfs-t használok, abba javította.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #3963 Dátum: 2011, 05 04, 20:00:08 »
Még jó, hogy cfs-t használok, abba javította.

Időközben a bfs-be is. :) Amúgy tök jó, megszűnt bfs-be az a hiba hogy nem lehetett lekapcsolni a telefont, csak újraindult.

Nem elérhető Munez

« Reply #3964 Dátum: 2011, 05 04, 20:31:05 »

Ez nem normális dolog, ott valami gubanc van, szerintem először nyomj egy dalvik cache wipeot, ha nem segít akkor nézd meg recoveryben mikor elindítod hogy ext2-re van e formázva a telefonod, ezt kiírja mikor belép a recoverybe. Ha ext2 és nem segít a dalvik wipe, akkor nem tudok mit mondani így látatlanba. Lehet újra kell húzni a rendszert,mert valami bekavar neki. Nekem elsőre 689-et hozott, másodikra 737-t harmadikra 745-t. Negyediket már nem mértem. Yonip v12-vel 735 volt a legtöbb amit elértem.

Nekem a kiírt cucc van fent, 398...404. :D

Előző motyóval 650 körül mozgott. Mindent csináltam, amit leírtál, de ennyi, többet nem tud!

Nem elérhető Norbosz

« Reply #3965 Dátum: 2011, 05 05, 00:52:08 »
Nekem a kiírt cucc van fent, 398...404. :D

Előző motyóval 650 körül mozgott. Mindent csináltam, amit leírtál, de ennyi, többet nem tud!

Megnéztem most nekem mit ír ki a telefon névjegye menüben. Alapsáv I570EXXJD1, kernel verzió 2.6.29.6 lars@ censored UP)) Mod az most nekem a beta2.1-es mod-x 3.3 van fent Build pedig Voku kernel 1.1
Ami neked van NextGeneration rom azt nem ismerem, nem tudom az kavar e be valamit, én Mod-x romot tolom, abból is csinálgattam a főzeteket. :) Amolyan után főzés ez, mint mikor a szakács kihagy belőle egykét fűszert én meg belerakom. :D

Nem elérhető Munez

« Reply #3966 Dátum: 2011, 05 05, 06:54:33 »
Megnéztem most nekem mit ír ki a telefon névjegye menüben. Alapsáv I570EXXJD1, kernel verzió 2.6.29.6 lars@ censored UP)) Mod az most nekem a beta2.1-es mod-x 3.3 van fent Build pedig Voku kernel 1.1
Ami neked van NextGeneration rom azt nem ismerem, nem tudom az kavar e be valamit, én Mod-x romot tolom, abból is csinálgattam a főzeteket. :) Amolyan után főzés ez, mint mikor a szakács kihagy belőle egykét fűszert én meg belerakom. :D

Parancsolj, ide feltoltam, ha gondolod nézz rá! ;)

Nem elérhető viper71

• Navigáció / Navigation: iGo Nextgen
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: Blissrom v6.0 Marshmallow 6.0.1
« Reply #3967 Dátum: 2011, 05 05, 18:14:30 »
Üdv Norbosz!
Feltettem a romod. Iggen faja! De csinál olyat, hogy elfelejti a rezgést. Beállítom, hogy mindíg legyen rezgés, de egy idő után visszaáll. Csak néma módban hajlandó bizsizni. A V2.9 van fennt. Mi lehet a gond?

Nem elérhető Boonen007

« Reply #3968 Dátum: 2011, 05 05, 21:19:43 »
Valaki tudja, hogy a spicagenmod beta2.1-ben benne van az akmd_v2 vagy esetleg újabb van benne vagy hasonló?

Nem elérhető Norbosz

« Reply #3969 Dátum: 2011, 05 05, 23:33:00 »

Parancsolj, ide feltoltam, ha gondolod nézz rá! ;)

Köszi, majd ránézek, bár most pár napig még nem lesz módom nagyon piszkálni a romot, éppen főzögettem az új romokat próbából, a gyári böngészőt le fogom cserélni a következő romban másra, még a dolphin mini meg az opera között vacillálok. De egyelőre a mini-t próbálom,mert a 2.1-es régi romoknál mindig egy idő után kifagyott a dolphin böngésző gyakorta, amiért a gyári böngészőt kivettem belőle. Meglátom itt mit produkál. Meg az új romban szeretnék egykét dolgot felfrissíteni. A launcher pro újabb verzióit próbálgattam de nekem azok valamiért lagoznak, amikor görgetem az applistát akkor lassan reagál az ujjamra. Fura és ennek még utána járok. Lesz új CM wallpaper benne, ez már egy végleges verzió,mert a 2.9-ben lévőben még némelyik kép kicsit rizsás. :) Ebben már új képek vannak meg egykét régi és jó minőségűek. Ezenkívül az új voku kernel lesz benne majd. Most az 1.1-t tesztelem, egyelőre elég ígéretes, de meglátom mi lesz vele több nap után. Meg az is a baj hogy annyira gyorsan frissülnek a kernelek, hogy nem tudom követni. :D

Üdv Norbosz!
Feltettem a romod. Iggen faja! De csinál olyat, hogy elfelejti a rezgést. Beállítom, hogy mindíg legyen rezgés, de egy idő után visszaáll. Csak néma módban hajlandó bizsizni. A V2.9 van fennt. Mi lehet a gond?

Sajnos nem tudom mi lehet a probléma. :( Én nekem nem felejtett el rezegni, de én már az új 3.3-t tesztelem amit egyelőre tesztként raktam össze magamnak. Azt tudom amikor 2.9 volt még fent nekem és beállítottam hogy mindig rezegjen akkor rezgett is. Nem tudok mit tanácsolni sajnos. :( Talán hamarosan elkészülök az új rommal és abban ilyen hibákat megnézek addig nem adom közre,mert a 2.9-t is eléggé átnéztem mielőtt közre adtam, tesztelgetem. :)

Nem elérhető Munez

« Reply #3970 Dátum: 2011, 05 06, 07:21:55 »
... amikor görgetem az applistát akkor lassan reagál az ujjamra. Fura és ennek még utána járok.

Az ujjaddal van a baj, erre nem gondoltál még?  :D

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #3971 Dátum: 2011, 05 06, 13:37:38 »
Én a legújabb LPPlust használom, nekem semmi akadozásom nincs. Az eredeti marketes verziót használom. Ez az egyetlen program amit megvettem, mikor még lehetett paypal-lel.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető herni

• PDA: Galaxy I9000
  • PDA ROM: Galaxy I9000 Jelly Bean 4.2.1 with Semaphore
« Reply #3972 Dátum: 2011, 05 06, 15:45:46 »
Fájdalmas búcsút vettem a telefonomtól...szépen lassan rájöttem hogy mindig egy kicsi hiányozni fog belőle és sose lesz olyan mint amilyet szerettem vna :S De ettől függetlenül hiányzik a telefon, mert ő vitt bele az Android rejtelmeibe :) Tanuló telefonnak tökéletes! Goo Galaxy Ace :)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #3973 Dátum: 2011, 05 06, 19:08:45 »
Az ujjaddal van a baj, erre nem gondoltál még?  :D
Én a legújabb LPPlust használom, nekem semmi akadozásom nincs. Az eredeti marketes verziót használom. Ez az egyetlen program amit megvettem, mikor még lehetett paypal-lel.

Nem hiszem hogy az ujjammal lenne baj. :D Amit a romba építettem nem akadozik egyáltalán,de mikor a sima mod-x romot feltettem hogy megnézzem milyen az új launcher pro, és elkezdtem görgetni olyan mint ha beragadna a görgetés. Minden esetre majd próbálgatom újra,mert most ezzel a v1.1-es voku kernellel is gondjaim vannak. Ha hívnak miközben telefonálok addig rendbe is van hogy jelzi rezgéssel hogy bejövő hívás van, viszont nem mutatja hogy nem fogadott hívásom volt. :(

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #3974 Dátum: 2011, 05 07, 09:08:10 »
Sziasztok!
Norbosz-tól szeretnék kérdezni a romjáról...de először a Voku kernelről nekem valami 3.0.1 vagy mi volt,úgy bekavart az egész rendszernek hogy  >:(fagyott,visszajött a 4 ablakos recovery,stb,vissza is tettem az LK-t,azzal minden ok.A romoddal eddig minden jó,csak az akksi,mintha sokkal hamarabb merülne,nem megy a wifi csak ha kell,2G,semmi plussz dolog,már csináltam battery calibration-t,de pl ma reggel feltöltöttem 100%-ra 1/2 óra múlva sleepbe volt végig és 92%.Ez normális vagy pár töltés után beáll?Gyári romhoz viszonyítom meg a CyanogenMod 6.1.0 RC-hoz ,tehát nem hiszem az akksi gyenge,meg mintha nem egyenletesen merülne ugyanolyan használatnál.Lemegy gyorsan 70-re,70-40-ig tovább bírja aztán megint gyorsan 20-30-ig lemegy ott megint bírja aztán töltés.