Én is azzal próbálkoztam az előbb. Eredményekben nekem is 740-et hoz ahogy a v12 is 740-et hoz. SOD nekem abban sincs, viszont nekem szúrja a szemem a v3.1-ben az a sok ikon módosítás, jobb szerintem ha a programoknak a jól megszokott eredeti ikonjuk van. Úgyhogy én még a 2.9-t használom, végülis a program frissítéseken és a kernel változtatáson kívül semmit nem csináltak azóta vele. Na jó talán a kamera 640*480 update, de azt bárki felteheti. Mondjuk jó hogy ennyien kezdtek neki kernelt írni, valami csak kifő belőle.
Igen, Nekem is tetszik, hogy pár új delikvens is rárabolt a Spica kernelek fejlesztésére.
Néhányszor megfordult a fejemben (de csupán csak az Adreno chip miatt), hogy váltok Desire-re, vagy Samu Ace-ra, de mindig győz a Spica iránti szeretetem.
Mostanában igen gördülékeny a cucc az új ROM-okkal és kernelekkel, úgyhogy maradok tisztelettel.
Viszont jópár embernek ROOT-oltam az utóbbi pár hónapban X8-at, X10 Mini/Mini Pro-t és mindig rájövök, hogy mennyivel egyszerűbb a Spica "csinálása" és a rá fejlesztett ROM-ok is (néhány állandó, de elviselhető bug-tól eltekintve) mennyivel stabilabbak.
A minap csináltam egy x10 Mini Pro-t, megrootoltam, felpakoltam az xRecovery-t, felpakoltam az Apps2SD-t (hihetetlen, hogy mindent külön metódussal kell végezni, ráadásul az SD particionálása sem végezhető Recovery-ből, csak PC-n keresztül
) és mikor nagynehezen mindennel kész voltam, felraktam rá egy főzött 2.1-es romot...és ROTTY!!!
ROM felment, el is indult a cucc, láthatóan működtek a funkciók, kivéve egyet:
Nem reagált a képernyőfeloldásra...és itt meg is halt a mutatvány.
Nnnna senkinek nem kívánom az érzést, amit egy ilyen bagatell hiba miatt átéltem egy idegen telefonnal.
Sűrű gúúgli, meg fórumkurkászás után találtam egy Flash Tools-t, amivel bekapcsolás nélkül gyárivá tudtam tenni a kis Minit.
Egy szó, mint 100, egyszerűen nem értem, hogy dobhatnak ki nyugodt szívvel az éterbe egy ilyen ROM-ot, ami gyakorlatilag (hiába "élt" a telefon) téglát csinált a cuccból.
No mindegy is, mert nagyon OFF a téma (sorry), legközelebb eme újabb tapasztalat birtokában esek neki az ilyen témának!