2024, 11 29, 19:48:58
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419301 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Munez

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Neverloss N627/IGO Primo
  • PDA: i9505
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #3875 Dátum: 2011, 04 27, 08:49:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!Tegnap tettem fel ezt a romot/CyanogenMod 6.1.0 RC – Samsung Galaxy Spica/,minden oké kivéve egy dolgot,amit ma reggel vettem észre.Este 35%on volt az aksi,reggel 3%,jo felteszem tölteni,kb 1 órája vettem le,már az is furcsa volt,hogy kb 5 perc múlva már 60% on volt.Tehát 1 órája 100%-on levettem töltőröl azóta hozzá se nyúltam míg nem csörgött,leteszem utána és 80% 1 perc beszéd után.Tegnapig a gyári rom volt rajta 2-3 napig bírta,nem gondolom aksi gond,valakinek valami jó ötlet?

Tegyél egy próbát a battery calibration nevű cuccal, marketről lerántható!

Nem elérhető shOOter of HAF

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: I570EXXJH7 / CM 8 + ext2 all
« Reply #3876 Dátum: 2011, 04 27, 10:13:51 »
Feltettem a V17-es kernelt és megoldódott a VGA felvétel probléma.  :ok: Szépen működik, csak egy furcsaság van: mikor fényképet készítek bekockásodik a kép. A fotók amiket készít, azok tökéletesek, csak ez a kockásodás...

Nem elérhető Pugred306

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Android v:2.3.5
« Reply #3877 Dátum: 2011, 04 27, 10:56:08 »
Sziasztok!
1 hónapja van egy spicám és szeretnék rá 2.2-es romot a jelenlegi 2.1 helyett.A készülék rootolt.Nézzétek el nekem,hogy nem olvasok vissza több ezer bejegyzést!
Az lenne a kérdésem,hogy melyik romot ajánljátok és honnan tudom letölteni?Valamint a romcsere is az Odinnal végezendő?
A segítséget előre is köszönöm!
"Takarékoskodj a vízzel,fürödj a szomszédnál"

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #3878 Dátum: 2011, 04 27, 11:16:09 »
A menet: Odinnal 2.1-et felrakod (JH6 v. JH7), rootolod a Leshak féle PDA-val, majd recoveryből felpakolod a 2.2-es update pack-et. Részemről ajánlom a Mod-x -es SpicagenMOD Beta2.1-et, de lehet, hogy a legtisztább dolog, ha felrakod Norbosz egybe pack-olt 2.2-es SGM-beta2.1-ét, hiszen abban minden benne van ami kell, semmit nem kell vele csinálnod utána, és stabilan működik.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Pugred306

« Reply #3879 Dátum: 2011, 04 27, 11:18:42 »
A menet: Odinnal 2.1-et felrakod (JH6 v. JH7), rootolod a Leshak féle PDA-val, majd recoveryből felpakolod a 2.2-es update pack-et. Részemről ajánlom a Mod-x -es SpicagenMOD Beta2.1-et, de lehet, hogy a legtisztább dolog, ha felrakod Norbosz egybe pack-olt 2.2-es SGM-beta2.1-ét, hiszen abban minden benne van ami kell, semmit nem kell vele csinálnod utána, és stabilan működik.
Vagyis rakjam újra a 2.1-et?Bocs,hogy értetlenkedem!De most szeretnék ilyet először csinálni.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #3880 Dátum: 2011, 04 27, 11:28:39 »
Igen. A 2.1-es oprendszert írod át úgy a recoveryből telepített zip-el, hogy 2.2-lesz.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Pugred306

« Reply #3881 Dátum: 2011, 04 27, 11:35:54 »
Igen. A 2.1-es oprendszert írod át úgy a recoveryből telepített zip-el, hogy 2.2-lesz.
Küldtem pü-t.

Nem elérhető Munez

• Navigáció / Navigation: Neverloss N627/IGO Primo
  • PDA: i9505
« Reply #3882 Dátum: 2011, 04 27, 11:55:22 »
Sziasztok!
1 hónapja van egy spicám és szeretnék rá 2.2-es romot a jelenlegi 2.1 helyett.A készülék rootolt.Nézzétek el nekem,hogy nem olvasok vissza több ezer bejegyzést!
Az lenne a kérdésem,hogy melyik romot ajánljátok és honnan tudom letölteni?Valamint a romcsere is az Odinnal végezendő?
A segítséget előre is köszönöm!

Konkrétan 2 oldalt kéne visszamenned, Pracli tökéletes leírása mindenben segít, még linkek is vannak! ;)

Nem elérhető Pugred306

« Reply #3883 Dátum: 2011, 04 27, 14:47:36 »
Konkrétan 2 oldalt kéne visszamenned, Pracli tökéletes leírása mindenben segít, még linkek is vannak! ;)

Köszi!

Nem elérhető Pugred306

« Reply #3884 Dátum: 2011, 04 27, 18:06:48 »
Sziasztok!Felraktam norbosz egyik romját és nincs hálózat,nem is érzékeli a simet.Valamint a magyar nyelvet is jó lenne beállítani.
HELP!!!

Nem elérhető Boonen007

• Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
« Reply #3885 Dátum: 2011, 04 27, 19:00:35 »
Yonip17a cfs vagy bfs?

Nem elérhető natec

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA ROM: All2Ext2 + CMa8.3 + Intercept3D + YONIP_Final-3D_Rev04_24Bpp#52 + CAMERA640x480_fixed
« Reply #3886 Dátum: 2011, 04 27, 19:30:21 »
Yonip17a cfs vagy bfs?

Én a v17A  CFS 16Bpp -t használom. Reggel húztam le a töltőröl és még mindig 100% -ot mutat, igaz nem igazán használtam ma. (két telefonhívás, 3 fénykép).
Quadrant:
Total: 707     CPU: 1301     Mem: 314     I/O: 1525     2D: 280     3D: 113

Nem elérhető Boonen007

• Navigáció / Navigation: iGO My way 2009 (8.4.2.124036)
  • PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: CyanogenMod 7.1 RC Kang + 2.6.35.7 Kernel
« Reply #3887 Dátum: 2011, 04 27, 20:04:22 »
Én a v17A  CFS 16Bpp -t használom. Reggel húztam le a töltőröl és még mindig 100% -ot mutat, igaz nem igazán használtam ma. (két telefonhívás, 3 fénykép).
Quadrant:
Total: 707     CPU: 1301     Mem: 314     I/O: 1525     2D: 280     3D: 113

Cfs? Linkeld mar. En csak 16-24bppt ismerek. Linkeld pls.

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #3888 Dátum: 2011, 04 27, 20:38:06 »
Sziasztok!Felraktam norbosz egyik romját és nincs hálózat,nem is érzékeli a simet.Valamint a magyar nyelvet is jó lenne beállítani.
HELP!!!

Milyen sorrendben raktad fel a romot? Nyomtál közben wipe data és wipe dalvikot recoveryben? Mikor felraktad a romot  újraindítottad és vártál még pár percet míg újra betölt? Amúgy magyar nyelv alapból benne van, ráadásul azzal köszönt be miután végig mentél az elején a setup wizardba. Ilyen gond még senkinek sem volt aki a romom használja, szerintem próbáld meg újra feltenni a 2 oldallal ezelőtti leírás alapján.

Nem elérhető natec

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA ROM: All2Ext2 + CMa8.3 + Intercept3D + YONIP_Final-3D_Rev04_24Bpp#52 + CAMERA640x480_fixed
« Reply #3889 Dátum: 2011, 04 27, 20:42:06 »
Cfs? Linkeld mar. En csak 16-24bppt ismerek. Linkeld pls.

A v13 óta csak CFS létezik

Nem elérhető Pugred306

« Reply #3890 Dátum: 2011, 04 27, 20:45:47 »
Milyen sorrendben raktad fel a romot? Nyomtál közben wipe data és wipe dalvikot recoveryben? Mikor felraktad a romot  újraindítottad és vártál még pár percet míg újra betölt? Amúgy magyar nyelv alapból benne van, ráadásul azzal köszönt be miután végig mentél az elején a setup wizardba. Ilyen gond még senkinek sem volt aki a romom használja, szerintem próbáld meg újra feltenni a 2 oldallal ezelőtti leírás alapján.
Újraraktam,sikerült.
A felső taskbarba hogy tudom kirakni az órát?Valamint az usb kapcsolat 1-2 perc elteltével mindíg megszakad.Szeretném visszarakni a biztonsági mentéseimet,de így nem tudom.

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #3891 Dátum: 2011, 04 27, 20:56:26 »
Tegyél egy próbát a battery calibration nevű cuccal, marketről lerántható!
Köszi,kipróbálom ;)

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #3892 Dátum: 2011, 04 27, 22:53:19 »
Újraraktam,sikerült.
A felső taskbarba hogy tudom kirakni az órát?Valamint az usb kapcsolat 1-2 perc elteltével mindíg megszakad.Szeretném visszarakni a biztonsági mentéseimet,de így nem tudom.

A felső taskbarban ott van az óra jobb oldalt fönt. Amikor a rom feltelepült újraindítottad a készüléket és vártál, míg betölt? Közbe ugye nem nyomtál wipe-ot? Mert a rom felrakás folyamata úgy működik ennél a főzött romnál hogy először felrakja a romot, rögtön ext2-re formatálja amit kell, majd miután betöltötte a romot rendesen tehát bejöttek az ikonok akkor ki majd be kell kapcsolni, ekkor állítja be a skint és ekkortól válik láthatóvá az óra is ott felül a taskbaron.Tutira jónak kell lennie mert sokan rakták már fel a romot, meg én is már vagy hatszor felraktam. USB szakadásra nem tudok mit írni,mivel nekem azzal sincs gondom, lehet hogy a kábeled szakadt meg vagy a csatlakozó rossz a telefonba,az bármitől előfordulhat, de a romban ilyen hiba biztos nincs, mert ezt a mod-x verziós romból főztem és ott senki sem jelzett ilyen hibát.

Nem elérhető BlackZack

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: SPICA
  • PDA ROM: JH7+CM-6.1.1-Spica-a8.4_update+YONIP Kernel V.17A 24Bpp (2.6.32.9)+CAMERA640x480_fixed.zip
« Reply #3893 Dátum: 2011, 04 27, 23:35:44 »
Nincs valakinek valami ötlete hogy miért nem jelentkezik be a skypom? HA esetleg van valami link amit letölthetnék megköszönném:)
Neem, nem akarok Windowsos lélegeztetőgépet!

Nem elérhető Pugred306

« Reply #3894 Dátum: 2011, 04 28, 08:55:58 »
A felső taskbarban ott van az óra jobb oldalt fönt. Amikor a rom feltelepült újraindítottad a készüléket és vártál, míg betölt? Közbe ugye nem nyomtál wipe-ot? Mert a rom felrakás folyamata úgy működik ennél a főzött romnál hogy először felrakja a romot, rögtön ext2-re formatálja amit kell, majd miután betöltötte a romot rendesen tehát bejöttek az ikonok akkor ki majd be kell kapcsolni, ekkor állítja be a skint és ekkortól válik láthatóvá az óra is ott felül a taskbaron.Tutira jónak kell lennie mert sokan rakták már fel a romot, meg én is már vagy hatszor felraktam. USB szakadásra nem tudok mit írni,mivel nekem azzal sincs gondom, lehet hogy a kábeled szakadt meg vagy a csatlakozó rossz a telefonba,az bármitől előfordulhat, de a romban ilyen hiba biztos nincs, mert ezt a mod-x verziós romból főztem és ott senki sem jelzett ilyen hibát.
Megoldódott a probléma:feltettem anzo romját.
Viszont az usb-vel kapcsolatban akkor nem tudom,mi lehetett a baj,mert előtte is és most is hibátlanul műkszik.
Valószínű én szúrtam el valamit telepítés közben,de majd újra próbálom.
Azért köszönöm a segítséget!

Nem elérhető ghostpc

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: SamsungGalaxySpica
  • PDA ROM: Cyanogen
« Reply #3895 Dátum: 2011, 04 28, 09:06:19 »
Sziasztok!
Volna egy naiv kérdésem ez a rom van fent/CyanogenMod 6.1.0 RC / látom összevissza csereberélitek a kernelt azt lehet  rom csere nélkül is függetlenül,tehát sd-ről felrakom a zip-et és kész,nem lesz baja a romnak?Froyo alapú romot milyet ajánlotok,amiben a lehető legkevesebb a hiányosság?Vagy lehet más rom is ,de a lényeg az lenne ,hogy gyors legyen,3d-s mint a mostani/gallery ,menü effektek stb/.Előre is köszi a választ.

Nem elérhető Maxx77

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SGS-2
  • PDA ROM: Goatrip_Galaxy_S_II_6.3_JB_restyled by tvpisti
« Reply #3896 Dátum: 2011, 04 28, 17:39:48 »
 Sziasztok !
Hogyan tudok saját romot főzni? Leginkább az érdekelne hogy a telepitetendő alkalmazásokat hogyan tudom testre szabni belerakni amire szükségem van és eltávolítani amire nincs.... CM 6.1.1 Alpha 8.4 lenne az alap... esetleg annyi még hogy a témát hogyan tudom beleintegrálni :ima:

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #3897 Dátum: 2011, 04 28, 17:53:06 »
Sziasztok !
Hogyan tudok saját romot főzni? Leginkább az érdekelne hogy a telepitetendő alkalmazásokat hogyan tudom testre szabni belerakni amire szükségem van és eltávolítani amire nincs.... CM 6.1.1 Alpha 8.4 lenne az alap... esetleg annyi még hogy a témát hogyan tudom beleintegrálni :ima:
szia!
Én egész egyszerűen oldottam meg mindig az ilyen típusú főzést: total commanderben megnyitottam a .rar fájlt, a system->app mappában kitörölgettem a fölösleges appokat (érdemes odafigyelni, hogy ne törölj olyat, ami fontos) és bemásoltam azokat, amelyeket használni szoktam; aztán egész egyszerűen felraktam a romot recoveryből és kész :)
Tudom, kissé "hentes" módszer, de nekem mindig bejött :)
Üdv!

Nem elérhető Maxx77

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SGS-2
  • PDA ROM: Goatrip_Galaxy_S_II_6.3_JB_restyled by tvpisti
« Reply #3898 Dátum: 2011, 04 28, 17:58:21 »
Eddig működött nekem is ez a módszer. De mostanában valamiért azt kapom kiírva hogy "bad" amikor telepíteni próbálom az ilyen manipulált romot

Nem elérhető Sir Tremor

• Navigáció / Navigation: IGO+Sygic Aura
  • PDA: Samsung S4 Active
  • PDA ROM: CM11 4.4
« Reply #3899 Dátum: 2011, 04 28, 19:01:27 »
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy clean install után, frissen feltett MOD-X- ROM-nál kapásból nincs térerő?
Mert már a második újrahúzáson vagyok túl 1 órán belül, de ugyanabba a gondba ütközök! :hmm:

Ráadásul a második telepítés után folyamatosan megakad a bootanimációnál és ennyi... >:(