Sziasztok.
Hülye kérés, meg nem is szeretitek az ilyen, mert miért nem olvasok vissza...
Ma kaptam egy Spica-t. Már flashelném. T függő, se roor, se semmi nincs rajta. 2.1 van rajta.
Feltenném ezt a romot. Fontos, hogy baromi gyors legyen. Olvastam, hogy van már 1GHz kernel.
Leírná valaki gyorsba a menetet? odin meg recovery meg ilyenek mennek, csak biztosra akarok menni. Mit töltsek le, és mi a pontos menet...
Szerintem megköszönném a vállalkozó szellemű fórumtársnak a segítségét
Szia!
A lépések:
1) Telefon download módba (hang le + kamera gomb+bekapcsoló gomb)
2) Odinba rakd fel a jh7-es romot, vagy a jh6-ost (jh7 letöltése: You are not allowed to view links.
Register or
Login)
Zip kicsomagol és benne vannak a file-ok.
JH7 esetén be kell rakosgatni az odin ablakba jobb oldalt "alul" a boot, csc, pda, phone részeket, benne van a file nevekbe hogy melyiket hova. (One package-t nem kell kipipálni), majd start és várasz amíg be nem kapcsola készülék pin kód beírásáig.
jh7 letöltése:
3) Vissza download módba, majd megint Odinba- a pda részbe lk2.08-at berakni (CSAK A PDA RÉSZHEZ, a többi ÜRES) majd megint, start! (várás stb...)
lk2.08 letöltése itt: You are not allowed to view links.
Register or
Login4)
Majd Rom letöltése javaslom a mod+x romjait (ebben már benne van mindenféle tweak)
Letöltheted innen: You are not allowed to view links.
Register or
LoginMivel kell neked az OC kernel ezért azt is le kell töltened.
Kernel letöltése: You are not allowed to view links.
Register or
Login5) Telefon kikapcs, recovery menübe belépés (hang le + felvesz + letesz gomb nyomva tartása amíg meg nem látod a recovery-t)
6) Recoveryben:
wipe->data/cache(factory reset)
wipe->dalvic cache
Install any zip from sd kard->megkeresed a mod+x romját nyomsz rá egy ok-t majd megnyomod a home gombot(Házikó) és vársz amíg ki nem írja hogy készen van. majd ha kész van akkor
leave recovery->reboot to system
7) Ha bekapcsolt akkor ismételten kikapcsolod, hosszan kikapcsoló gomb, majd minden trükk nélkül újra bekapcsolod.
Nem kell megijedni automatán újra fog indulni minimum egyszer bootolás közben, majd, ha ismét felállt a rendszer akkor már sínen vagy.
Menü samdroid tools->reboot->reboot to recovery (kidob egy ablakot a super user, nyomj allow)
9) Újra a recoveryben:
wipe->dalvic cache
install any zip from sdcard-> most a kernel zipját választod ki, ismét home gomb és vársz.
Majd megint újra indít. (leave recovery)
10) Ha bekapcsolt akkor készen van a gyors rendszered!
11) OPCIONÁLIS
Ha kell az sd kártyára telepítés, akkor először partícionálni kell az sd kártyádat. (ezzel nem a telefon belső memóriáját, pakolgatod tele)
irány recovery!
Recoveryben:
Advanced->particioning sdcard->256(általában elég, akkora lesz az a partíció ahova az appok mennek majd)->128-> (swapp mérete) VÁRNI amíg be nem fejezi, majd reboot.
MINDEN ADAT EL FOG VESZNI AZ SD KARIRÓL, JAVASOLT MINDENT LEMENTENI RÓLA, AMI KELL!!!
Telefonban:
menü-> samdroid tools->app2sd settings-> enable App2sd
itt be lehet kapcsolni a move dalvic-cache to sd-t is, ízlés szerint
majd vársz egy kicsit, vissza a home képernyőre újra vissza a samdroid tools-ba, aztán:
Reboot->reboot to system Várni amíg bekapcsol.
A teljes folyamat során előfordulhat akár 10-15 perces várakozási idő is, nem kell megijedni!
Az utolsó pont teljesen opcionális, nem született még róla egyértelmű vélemény, hogy igen ez jót tesz, vagy nem ez nem tesz jót, nekem nem volt vele bajom eddig.
Természetesen, felelősséget nem vállalok, én mindig így csinálom és nincsen semmi gond.
HAJRÁ!
üdv.: Pracli