2024, 11 30, 00:40:05
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: 2.2 upgrade (CyanogenMod)  (Megtekintve 419305 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lacitrabi

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GT-I5700;LG E400;E-BODA
  • PDA ROM: i570EXXJD1+CM 8.4+YONIPKernel BFS V.10A 16Bpp+mTweak.v03
Re: 2.2 upgrade (CyanogenMod)
« Reply #3750 Dátum: 2011, 04 16, 10:14:32 »
nekem is ezt tette es a megoldas ra tudod mi volt?
feltettem az Ultimate Spicaclair V1.5+Banjo kernel for eclair+2d-3d update fix+libsqlite eclair update fix es ezzel tokeletes,persze quadrantban kisse elmarad a 2.2-tol,de igy is megadja az 590-610et ami sztem eleg jo eredmeny.es meg annyit,hogy minden ami rajta van tokeletesen mukodik.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #3751 Dátum: 2011, 04 16, 12:10:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A készülék pda részét formázza teljesen meg mielőtt felrakja az új romból a cuccot, sokaknak segített már hasonló problémák végett, én speciel amióta voltak ezek a gondjaim mindig így kezdem és így csinálom azóta hála az égnek nem volt gond, persze az sd karit is újra partícionálom jobb tiszta lappal indulni:). Aztán a backupomat vissza másolom és vissza állítom és kész:).
Olvastam még valahol, hogy a boot részt is ki lehet jelölni, de őszintén szólv aén még ahhoz nem nyúltam nem volt rá szükségem.
no, hát ez se ment...setup connecionnél elszállt 10 percig csak az volt, aztán lehúztam és a sárga 3szöges marhaság, most meg felraktam nagynehezen a gyári 2.1et, és helló asszem marad is
Aláírás

Nem elérhető lacitrabi

« Reply #3752 Dátum: 2011, 04 16, 12:39:46 »
En debug only alatt mindent be szoktam pipalni mikor 2.2rol visszaterek 2.1re

Nem elérhető lacitrabi

« Reply #3753 Dátum: 2011, 04 16, 12:43:12 »
Es naponta legalabb ketszer ujrahuzok mindent,az elejerol.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Galaxy S8| iPhone 6
« Reply #3754 Dátum: 2011, 04 16, 13:18:03 »
Én is sokszor gondolkodtam már azon, hogy visszamegyek 2.1-re. Szép is meg jó is a 2.2 a különféle modokkal, de valahogy mindig akad valami... vagy az akksi ideje rossz, vagy a térerő sz*rakszik, stb. stb.
Csak eddig még nem volt hozzá bátorságom. Igazából attól tartok, hogy nem tudom majd használni a jól bevált kis programjaimat :(
Egyébként 2.1-el milyenek a tapasztalatok? Én még anno, mikor megvettem Anzotól a spicát az ő romjával használtam egy hónapig, de ki emlékszik már arra... Sebességben nagyon eltérő az Eclair?

Más, pl ha visszamegyek 2.1-re, akkor a TitaniumBackup mentéseit nem tudom visszatölteni, ugye?

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #3755 Dátum: 2011, 04 16, 13:42:52 »
Én 2.1-ről 2.2-re váltáskor nem tudtam, úgyhogy gondolom visszafelé sem működik.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #3756 Dátum: 2011, 04 16, 14:27:45 »
no, hát ez se ment...setup connecionnél elszállt 10 percig csak az volt, aztán lehúztam és a sárga 3szöges marhaság, most meg felraktam nagynehezen a gyári 2.1et, és helló asszem marad is
na csak felraktam egy spicagen b2-t
Aláírás

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #3757 Dátum: 2011, 04 16, 14:47:43 »
na csak felraktam egy spicagen b2-t
neked is nehéz leválni a 2.2-ről ugye  :D
én is erősen gondolkodok, de az a baj, hogy anno a 2.1 romok egy-két nap után iszonyúan belassultak :( az sgm b2 például még eddig nem csinált ilyen. A 2.1 is csak azért hiányzik, mert szeretek filmet nézni a spicán, azonban amióta 2.2.t használok, sose tudok...

Nem elérhető lacitrabi

« Reply #3758 Dátum: 2011, 04 16, 14:55:44 »
Anzo romjaval pl.quadrant pontszam azt hiszem ugy430 korul mozgott,igaz abban az idoben egy sajat fozessel ertem el 603at is,de az a rom teljesen le volt egyszerusitve,csak a teljesen szukseges appok,tobb semmi.A mostani amit 2 napja hasznalok,az hoz 610 pontszamot,minden olyan cucc megvan rajta ami 2.2on van es mukodnek is helyesen.Amig nem keszul vmi stabil dolog 2.2re ez is marad fenn.Eddig minden nap mas-mas rom,kernel stb. kerult a Spicara.Nem untam bele,csak a legvaratlanabb dolgok tortentek.Hirtelen ujraindulas,lefagyas,nem elerheto net,wifi,nem mukodo you tube es masok,nem beszelve a telefon resz zavarairol.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #3759 Dátum: 2011, 04 16, 14:58:51 »
nem beszelve a telefon resz zavarairol.
Leginkább én is ettől tartok. A legutóbb az történt, hogy mire kivettem a zsebemből, arra lettem figyelmes, hogy két contactot is felhívott....

Nem elérhető rtitusz

« Reply #3760 Dátum: 2011, 04 16, 15:03:29 »
Nekem még egyszer sem voltak hasonló problémáim. Régebben volt egy-két SOD, de még 2.1 alatt. 2.2 nem produkál semmi furcsát sem, igaz nem pakolom tele mindenféle tweak-el.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető lacitrabi

« Reply #3761 Dátum: 2011, 04 16, 15:09:39 »
apropo:tudtok vmilyen screenshoot appot ajanlani?

Nem elérhető lacitrabi

« Reply #3762 Dátum: 2011, 04 16, 15:10:50 »
link nem kell mert meloban vagyok,majd megkeresem a neten

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #3763 Dátum: 2011, 04 16, 15:11:34 »
shootme
nekem még mindig működött rendesen.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #3764 Dátum: 2011, 04 16, 15:22:55 »
neked is nehéz leválni a 2.2-ről ugye  :D
én is erősen gondolkodok, de az a baj, hogy anno a 2.1 romok egy-két nap után iszonyúan belassultak :( az sgm b2 például még eddig nem csinált ilyen. A 2.1 is csak azért hiányzik, mert szeretek filmet nézni a spicán, azonban amióta 2.2.t használok, sose tudok...
nekem azzal van csak bajom, hogy mindíg attól rettegek, hogy most mi fog történni? beindul, nem indul? rebootol?miért, be fog indulni, lefagyott, most mi van? általában ezek a gondolatok járnak a fejemben, és már elment a kedvem az egésztől. Asszem telefoncsere lesz a vége!
Aláírás

Nem elérhető lacitrabi

« Reply #3765 Dátum: 2011, 04 16, 15:28:02 »
Koszi az appot.

Nem elérhető g.janosh

• TOPIKGAZDA
  • Drs.
    • Twitter
« Reply #3766 Dátum: 2011, 04 16, 15:35:37 »
nekem azzal van csak bajom, hogy mindíg attól rettegek, hogy most mi fog történni? beindul, nem indul? rebootol?miért, be fog indulni, lefagyott, most mi van? általában ezek a gondolatok járnak a fejemben, és már elment a kedvem az egésztől. Asszem telefoncsere lesz a vége!
én is ebben gondolkodok :( ezért fogok visszatérni lehet 2.1-re. Szeretek biztos lenn abban, hogyha kiveszem a zsebemből, akkor azonnal tudok vele telefonálni, stb stb
telefoncsere lenne is, az nem gond, csak pénz nincs rá :)

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Innovation 5.1 + DarkCore 4.0
« Reply #3767 Dátum: 2011, 04 16, 15:38:31 »

Szerintem alegjobb az lenne, ha lenyugodnál:) És tényleg tlejesen elölről kezdeni mindent. Odinba mindenre pipa a debug rész alatt, (ne húzd le a kábelről tovább fog tartani a szokott időnél, 10-15 per is lehet) és úgy cisnáld, hoyg sd kari nincs benne és sim kártya sem. Sd karit fullr amegformázni lehetőleg egy sd olvasóban linux alatt. az egészet fat-ra.
aztán jh7. majd lk2.08, majd csak simán rakd fel a mod+x sgmbeta2 v2.6-ot. (tudod bootolgatni kell)

Használd egy kicsit, és javaslom hogy ne hozd vissza a mentéseidet, ami kell mindent elölről rakjál fel újra.

Aztán indítgasd 2*3-szor újra és ha inden ok, akkor csináld meg az sd partícionálást, majd boot után kapcsold be samdroidban az app2sd-t. rebootoltasd 2-szer 3-szor, és ha minden jó akkor nem lesz vele gond szerintem.

Más: Felfedeztem egy hibát, ha teefonálok utána lerakom (úgy szoktma lerakni, hogy sokszor nyomkodom a lerakó gombot :P) akkor fogja és újraindul a telefon. Ha csak egyszer nyomom, meg akkor semmi gond.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
« Reply #3768 Dátum: 2011, 04 16, 15:47:51 »
Szerintem alegjobb az lenne, ha lenyugodnál:) És tényleg tlejesen elölről kezdeni mindent. Odinba mindenre pipa a debug rész alatt, (ne húzd le a kábelről tovább fog tartani a szokott időnél, 10-15 per is lehet) és úgy cisnáld, hoyg sd kari nincs benne és sim kártya sem. Sd karit fullr amegformázni lehetőleg egy sd olvasóban linux alatt. az egészet fat-ra.
aztán jh7. majd lk2.08, majd csak simán rakd fel a mod+x sgmbeta2 v2.6-ot. (tudod bootolgatni kell)

Használd egy kicsit, és javaslom hogy ne hozd vissza a mentéseidet, ami kell mindent elölről rakjál fel újra.

Aztán indítgasd 2*3-szor újra és ha inden ok, akkor csináld meg az sd partícionálást, majd boot után kapcsold be samdroidban az app2sd-t. rebootoltasd 2-szer 3-szor, és ha minden jó akkor nem lesz vele gond szerintem.

Más: Felfedeztem egy hibát, ha teefonálok utána lerakom (úgy szoktma lerakni, hogy sokszor nyomkodom a lerakó gombot :P) akkor fogja és újraindul a telefon. Ha csak egyszer nyomom, meg akkor semmi gond.
teljesen nyugodt vagyok már:D de nincs most időm arra h mindent megcsináljak, sose rakok vissza mentést, mindig minden megy előröl. samdroidos app2sd-t nem is használom. majd egyszer megcsinálom, ah addig meg lesz még a Spica
Aláírás

Nem elérhető rtitusz

« Reply #3769 Dátum: 2011, 04 16, 18:03:40 »
Ki volt itt az akinek sikerült teljesen téglát csinálnia a telefonból, de végül egy szerviz visszahozta az életbe a készüléket valami furmányos módon? Kéne némi infó egy ismerősnek, aki úgy tűnik, hogy hasonló cipőben jár.

Nem elérhető neo14

• PDA: ZTE SKATE
  • PDA ROM: ROM: ICE ARMOR III. || CyanogenMod-7.2.0-Remastered kelzsoca&appelme
« Reply #3770 Dátum: 2011, 04 16, 18:53:40 »
Norbosz:) Nagyon faintos romot raktál össze:)
Ma jutottam el addig, hogy megcsináljam!
Le a kalapWALL:D:D:D:D
Hatalmas pacsi.
így tovább;)

Nem elérhető lacitrabi

« Reply #3771 Dátum: 2011, 04 16, 20:10:44 »
Én voltam az aki egy hatalmas méretű bootlogoval brickeltem a telómat.Samsung szerviz alaplapcserét akart olyan áron mennyiért a Spicát vasaroltam,gari vesztés mellett,amibe nem egyeztem bele,igazam is lett,elvittem egy másik szervizbe ahol vmilyen boxal és a hozzá való progival újra rakták a boot  részét a telónak,csekély pénzért.És ennyi.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #3772 Dátum: 2011, 04 16, 21:05:19 »
lacitrabi, meg tudnád mondani, hogy ez melyik szerviz volt?

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #3773 Dátum: 2011, 04 16, 23:31:35 »
Durva dolgokat olvasok itt, SOD meg a többi negatív dolog. Én már 2. hete nyúzom ezt a még 1.8-as x-mod romot és még mindig nagyon gyors, egy árva SOD nemvolt,se fc,se semmi. Fura hogy nektek ilyen problémák jönnek elő. Szerintem ne váltson ezért vissza senki 2.1-re mert azon csomó program nem megy, az 1.8 as xmod tökéletesen működik, az én romom is arra épül. Most ugyan majd nekiállok főzi egy újat de ez pár napba belefog telni és holnap kezdek neki. Ha esetleg pl lezáró képernyőn vannak egyedi igények mit módosítsak, várom az észrevételeket. Pl. lezáró képernyő háttere kép maradjon, vagy az asztali háttér látszódjon közben?

Nem elérhető crondey

• PDA: Samsung i5700 Galaxy Spica
  • PDA ROM: I570EXXJC1
« Reply #3774 Dátum: 2011, 04 17, 00:19:15 »
Megér igen, bár én akkor is inkább egy Clean installt javasolnék, odinban jh7, aztán i5700_LK2-08_PDA és ezek után full reset és ha ez megvolt bebootolsz ujra gyári romról,majd felmásolod sd-re a romot, ezután teló újraindít bemászol recoverybe ujra full reset azaz dalvik és data cache törlése és ezután egyből mehet rá az sd-ről a rom, aztán megvárni mig bebootol,ujraindítani és utána már csak megvárni míg a rendszer szépen feláll az új témával meg ext2-re konvertált particióval. Nem egy ördöngösség. :) Ha pedig elszúrtál valamit odin és előröl kezd, de ilyenkor célszerű a DEBUG Only opciót is kijelölni és itt a PDA Formatot, más különben nekem míg nem ezt csináltam, hajlamos volt a telefon félig ext2 félig rfs partición maradni és ez nagyon nem tetszett neki.
Üdv!Elösször is azzal kezdeném ,hogy nagyon kezdő spica túlaj vagyok ,bár már szervizben ráhuztak a telómra egy 2.1-es op-t ,de tovább szeretnék menni ^^ A gond az egésszel annyi ,hogy hiába néztem már utána sok helyen, ezzel a rommal nem tudok dűlőre jutni:P (i570EXXJC1 - Ez az a rom amit ráhúztak )A gond tehát ,nekem csak annyi volna ,hogy innen ,hogyan kezdjem tovább húzni mondjuk Norbosz főzetére. Rákellene raknom elösször a Jh7-et ,de ezzel baromira nem vok tisztába hiába néztem már utána,hogy hogyan kezdjek neki. Odinnal egyszerűen toljam fel rá utána pedig mehet a leirtak alapján?