Sziasztok
Bár régóta követem a fórumot, de hozzászólást tekintve újoncnak számítok. 2010.11 óta vagyok Spica tulaj mely kb. 2 hetet töltött anno a gyári állapotában.
Ahogy Ti, én is folyamat próbálgatom rajta a "cuccokat", hogy mi hogyan muzsikál rajta. A minap feltettem én is az SGM B2 + ModX v2.3-at és meg kell hagyjam idáig szerintem ez a legjobb cucc és igazán elegánssá teszi a kis Spicát. Korábban többféle 2.1-es (Elclair) modot is próbáltam, de kb. 2 hónapja váltottam Froyora kezdetben a CM8.3-ra. Megmondom őszintén (bár mennyire is jó a Froyo és ez a helyes irány), de sokszor visszasírom a 2.1-es rendszert. Bár sokkal lassabb és nem hozza ki a rejtett erőket a Spicából, de ott legalább rendesen működnek egyes alapvető dolgok mint pl.: a flash, divix stb. Persze az ember lemond ezekről a jobb teljesítmény érdekében, de engem nagyon zavar a jelenlegi kuszaság ami már a Samdroid fórumon is van, hogy mindenki mindenféle modot és kernelt fejlesztget Froyo alá a Spicához, de a lényegesebb dolgok fejlesztésével mint pl.: a 3D, DiviX, Flash stb. nagyon nem hallani. Anno még a CM8.3 bugreports topikjában kérdeztem, hogy miért nem működik még mindig Spica-n a 2.2-es Froyo alatt a Flash (ami tulajdonképpen a Froyo nagy újdonsága volt) és Cadavre tulajdonképpen egy olyan semmis választ adott, mint akit nagyon nem is érdekel és belenyugodván nyugtázta, hogy nagyon nem is várható, mivel a Spica gyenge hozzá. Persze egyből felhoztam neki, hogy ez nem teljesen igaz, mert LeshaK egy korábbi 2.1-es Samdroidos MOD-jában működött a Flash, de erre már válasz nem érkezett Cadavre-től. Ez még a SGM előtti megjelenés előtt volt és titkon reméltem, hogy ha nem is Ő, de valaki rááll erre a dologra, de úgy néz ki mindenkit csak a Quadrant eredmények érdekelnek és ehhez fejlesztenek mindent. Ez egy picit elszomorító, de reméljük ez csak egy jelenlegi állapot.
Ezért is írtam elsősorban, hogy valaki esetleg itt tud vmi infót, hogy ezek a hiányosságok mikor kerülnek pótlásra a Froyoban? Megmondom őszintén én max Criminal ill. LeshaK-tól várnék már vmit, de nagyon csendben vannak mostanában.
más:
A videólejátszásnál vannak olyan gondjaim, hogy nem sokat de egy picit csúszik a hang a képhez képest. Teljesen mind1, hogy milyen formátumot és felbontást próbálok. Próbáltam már 2.2 alatt sok mindent (kernel ill. mod cserélgetést (több lejátszó tesztelése)), de mindegyiknél hasonlóan viselkedett. Esetleg vkinek vmi gyógyszer erre?
Bocs ha hosszú voltam!
u.i.:
8GB Class 6: Quadrant: 251
SD Tools: write: 5 read: 15