0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
GexxxÉs melyik SDCardSpeedFix-et tetted fel?Mert Én a 2048-ast és olyan veszett sokat nem tolt rajta, mint amire számítottam (w:2.9 -> 3.9 r:7.9 -> 9.6)Az Én SD-m 8GB-s class4-es.Viszont a quadrantom most stabilan hozza a 730-akat!
You are not allowed to view links. Register or Login szerintetek van rá esély hogy valaha is működik spicán? Mert eddig not suported üzenetet dob ki...
Tudja valaki hogy miért nem tudom feltenni odinnal ujra a jh7et? végig fut az odin de a telonál a végére csak 1 3 szög marad egy felkiáltójellel mellette pedig egy telo. Onepacket be van x-elve.
Mivel lehet egy fullos biztonsági mentés csinálni a romról, amit lehetőleg recoveryből vissza lehet állítani? Gondolok itt telószámokra, smsekre, appokra, beállításokra, adw launcher beállítások, szóval mindenről. Előre is köszi a választ!
Köszi az infot! sikerült:D Vadi újconfigom van uj kernel uj cm... Eddig királyság:D Tudja valaki hogy hogy érdemes sdre menteni? Elég a gyári cmest használni vagy van jobb megoldás?
Samdroid tools hol találom meg?
Hogy tudjátok miből maradunk mi ki: You are not allowed to view links. Register or Login
Kijött az SGM Beta2 You are not allowed to view links. Register or Logintetszik a chalgelog, de azért még várok vele holnapig, megvárom milyen bugokat jelentenek